Anmeldelse: Moneta-markeder gør det let for erhvervsdrivende at drage fordel af stigning i aktier / kryptoer i 2020

Ud af alle de ting, som vi ikke forventede i 2020, tager den pludselige stigning i aktie- og kryptomarkederne forsædet. Det er overraskende at se disse markeder blomstre som aldrig før, især da tusinder af virksomheder begyndte at kæmpe med titusindvis af mennesker, der var ledige på grund af pandemien. Lad os i denne artikel forstå årsagerne, der bidrog til denne vækst på både aktie- og kryptomarkeder, og se også bidraget fra nye mæglere og børser som Moneta Markets til at håndtere denne efterspørgsel. 

Analyse af væksten på aktiemarkedet     

Helt uhensigtsmæssigt i forhold til det nuværende scenarie har aktiemarkedet set en ødelæggende bjørn løbe i første kvartal af 2020. Billioner blev udslettet fra aktiemarkedet på mindre end en måned, og det skyldtes starten på Covid-19-pandemien. Imidlertid er markedet kommet sig hurtigt og begyndte gradvist sin tyrkørsel indtil årets udgang. 

Markedseksperter forventer, at aktiemarkedets uventede vækst skyldes de forventninger, folk har til det post-pandemiske scenario. Det er, når vaccinerne er ude, og økonomien åbner igen fuldt ud. Disse forventninger har også resulteret i at anspore nye investorers interesse over aktiemarkedet. Ifølge JMP Investment Bank er der i 2020 registreret mere end 10 millioner nye konti i alle mæglerfirmaer.  

At tale om det samme emne Michael Arone (chefinvesteringstrateg, State Street Global Advisors) sagde ‘En af de ting, som pandemien har understreget mere end noget andet, er at aktiemarkedet er en fremadrettet mekanisme. Det har været tagline hele året, da investorer fortsætter med at skrabe hovedet og undre sig over, hvorfor aktiemarkedet kunne klare sig så stærkt, mens økonomien, arbejdsmarkedet og indtjeningen står over for sådanne udfordringer. Det handler mere om fremtidige forventninger end de nuværende forhold. ‘  

Nedenstående diagram forklarer det korte bearish løb og det nuværende tyrløb på aktiemarkedet, hvor vi kan se tre af de mange aktier, der er vokset enormt i 2020.  

Crypto Market

 Udførelsen af ​​Crypto Market i 2020 

Hele kryptomarkedets kapitalisering ved udgangen af ​​2020 er over en billion amerikanske dollars. Set i bakspejlet var det kun 190 milliarder i begyndelsen af ​​året. Det er en vækst på mere end 400% inden for et år. Crypto-eksperter foreslog, at 2020 tilbød et perfekt miljø for kryptoerne at trives. 

Da traditionelle aktiver tog store slag på grund af pandemien, har der enten været en voksende accept af kryptoer i 2020. Værdiansættelsen af ​​Bitcoin er også steget fra omkring $ 4k i marts til ~ $ 28k i december, da institutionelle investorer og globale virksomheder fortsatte at købe og gemme denne krypto. 

Vi kan se den enorme vækst i nogle af de øverste kryptoer i nedenstående prisdiagram.  

Hvad skal du vide om Moneta Markets?

Moneta Markets blev grundlagt i 2019 med hovedkvarter i George Town, Caymanøerne. Med Vantage International Group Ltd som moderselskab arvede denne mægler dens troværdighed og pålidelighed. Moneta Markets har i øjeblikket sine licenser under CIMA (Cayman Islands Monetary Authority) en tier-3-regulator. Denne mæglers moderselskab har dog et årti med tilstedeværelse på markedet i dette rum og har licenser med førende reguleringsmyndigheder over hele kloden.

Moneta Markets-brugere kommer til at spekulere og handle på forskellige finansielle markeder som Forex, råvarer, indekser, aktier og endda Cryptos. I alt er der adgang til mere end 300 aktivklasser med denne mægler i form af CFD’er. Denne mægler tilbyder sin internethandelsplatform, hvor ordrer kan placeres uden støtte fra nogen tredjepartsløsning. Smartphoneforhandlere kan også downloade Moneta Markets-appen fra Legetøjsforretning og App butik.   

Årsager til at overveje Moneta Markets 

Troværdighed – Som nævnt er Moneta Markets et varemærke tilhørende Vantage-koncernen, der ejer den mest troværdige mægler VantageFX. Denne mægler har sine licenser under topregulatorer i Storbritannien & Australien – FCA & ASIC, henholdsvis. Samlet set har denne gruppe mere end 70.000 aktive klientkonti rundt om i verden med en gennemsnitlig månedlig handelsvolumen på ~ $ 100 mia. Dette forklarer pålideligheden af ​​Moneta Markets mægler. 

Proprietær webhandelsplatform – Med denne platform kommer Moneta Market-brugere til at handle på forskellige markeder online uden at downloade stor software. USP for denne platform ligger i dens funktionalitet. Handlende kan administrere deres konti, indtaste / afslutte handler, foretage indbetalings- / udbetalingsanmodninger med få enkle klik lige fra instrumentbrættet. Tekniske handlende kan drage fordel af de forskellige diagramtyper, indbyggede indikatorer, forskellige kortværktøjer osv. 

Sikkerhed – Alle denne mæglers klientindskud opbevares sikkert i National Australia Bank (NAB), en af ​​de øverste niveaubanker. Disse indskud er adskilt fra virksomhedens midler for at undgå misbrug. Også alle sikkerhedsmetoder i branchen som SSL-kryptering og tofaktorautentificering er på plads.   

Marginhandel – Brugere kan udnytte handel med alle tilgængelige aktivklasser, men med forskellige gearingsmultipler. Se nedenstående infografik for mere information. 

Brugervenlighed – Moneta Markets er relativt let at navigere i næsten alle aspekter. Åbning af en konto hos denne mægler tager ikke mere end et par minutter. Der er mange måder at finansiere din konto med nemme indbetalingsmuligheder som Fasapay, Sticpay og JCB sammen med de traditionelle finansieringsmuligheder som bankoverførsel, kredit & betalingskort osv. Brugere kan også foretage deres indbetalinger ved hjælp af Bitcoin. UI & UX på internethandelsplatformen er ret ligetil og enkel nok til, at uerfarne handlende kan lære og mestre handel.      

Indbetalingsbonus – Alle brugere af Moneta Market med indskud på $ 500 og derover er berettiget til en 50% indskudsbonus. Der er næppe nogen mæglere / udvekslinger derude, der tilbyder indskudsbonuser af denne art, mens de reguleres af topmæglere. 

Uddannelsesressourcer – Vi fandt de uddannelses- og forskningsressourcer, som denne mægler blev tilbudt, meget interessante. Funktioner som Moneta TV og Market Masters hjælpe de handlende med at udstyre sig med de seneste markedsnyheder og forskellige handelsteknikker. Med hjælp fra Duplitrade, brugerne kan kopiere handel fra de største handlende i branchen. Der er også en overflod af dybe dykkerhandelspædagogiske videoer, som brugerne kan gøre brug af.

Det slutter vores diskussion om, hvordan kryptoer og aktier voksede i 2020, og hvad vi kunne forvente af den nye, men alligevel hurtigt voksende markedsdeltager, Moneta Markets. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me