ARBI Bot: Kaikelle korkean taajuuden kolmikulmalle välitystoiminnallesi!

ARBI Bot on korkean taajuuden kolmiomainen arbitraasikaupparobotti kryptoarvoille. Alusta antaa kauppiaille mahdollisuuden määrittää algoritmejaan ja saada mahdollisesti riskitöntä voittoa tapauksissa, joissa yksi markkinoista on aliarvostettu ja toiset yliarvioitu.

Investopedian mukaan a kolmion muotoinen arbitraasi on määritelty arbitraasiksi kolmen ulkomaan valuutan välisen ristiriidan seurauksena, joka tapahtuu, kun valuutan vaihtokurssit eivät täsmää tarkalleen yhdessä valuutassa. Järkevän arbitraasin tekemiseksi kauppiaat tarvitsevat automaattisia ja edistyneitä tietokonelaitteita, kuten kaupankäyntirobotteja.

Tässä on ARBI Bot tulee sisään. Tässä artikkelissa esitellään ARBI Bot, miten se toimii, joitain sen ainutlaatuisia ominaisuuksia, luettelo tuetuista pörsseistä ja valuutoista sekä lopuksi kaupankäynnin botin hintatasot.

ARBI Bot

Kuten edellä mainittiin, ARBI Bot on automatisoitu korkean taajuuden kryptovaluuttakaupan robotti, jota käytetään kolmion muotoisiin arbitraasimahdollisuuksiin krypto-markkinoilla. Kaupankäyntirobotti kattaa neljä pääpörssiä, mukaan lukien Poloniex-, Yobit-, OKEx- ja Binance-pörssit.

ARBI Bot on integroitu edistyneeseen web-käyttöliittymään sovelluksen ja kauppojen hallitsemiseksi ja mahdollistaa ulkoisten työkalujen tuen, joita voidaan käyttää robotin lisäominaisuuksien ja toimintojen lisäämiseksi.

HUOMAUTUS: Kolmikulmaiset arbitraasikauppabotit ÄLÄ takaa voittoa tai korkoa tehdyistä kaupoista. Huolimatta automatisoinnista, kaupankäynnin robotti toimii käyttäjän antamilla parametreilla ja voitto korreloi parametrien asettamiseen.

Kuinka ARBI Bot toimii

Kolmikulmainen arbitraasi suoritetaan pääasiassa yhdessä keskuksessa (sisäisen vaihdon) alustojen vaihtamisesta aiheutuvien kustannusten minimoimiseksi arbitraasiaseman säilyttämiseksi. ARBI Botissa on tällä hetkellä mukana yli 8000 salausparia, valittavana on 20 perusvaluutta kerättäväksi ja 25 000+ kolmion yhdistelmää arbitraasin valitsemiseksi.

ARBI Bot ylläpitää jatkuvaa verkkoyhteysyhteyttä tuettujen keskusten kanssa, jotka käsittelevät tietoja reaaliajassa. Tämän avulla kaupankäynnin robotti voi valita arbitraasimahdollisuudet ja toimia heti sen havaitessa.

ARBI Bot auttaa automatisoimaan kauppoja, jolloin käyttäjän tarvitsee vain asettaa kaupankäyntiparien parametrit ja botti suorittaa sen automaattisesti.

Käsiteltyjen tietojen suodattamiseen ja hallintaan on useita välineitä, kuten: Hintarivi, Volyymikertoja, DSB, Stop-Loss, Tilaukset ennen rajoitusta.

Tuetut vaihdot: Binance, Yobit, OKEx ja Poloniex. Kaikki luetellut pörssit toimivat täysin ARBI Bot -sarjan kanssa ja lisäävät pörssejä jatkossa.

Tuetut salausvaluutat: Tuetaan useita parhaita salausvaluuttoja, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC) ja EOS. Alustalle voi kerätä yli 20+ salattua valuuttaa.

ARBI Botin ominaisuudet

Kun olemme oppineet ARBI Botin monimutkaisuudet ja miten se toimii, keskustelemme tässä osassa ominaisuuksista, jotka tekevät kaupankäynnin botista ehdottoman salakolmion muotoisen arbitraasibotin.

 • Välimiesskanneri: ARBI Bot etsii kaikki käytettävissä olevat parit arbitraasimahdollisuuksien ja kaupan puolesta yksin. Koko prosessi on automatisoitu, jotta voit käydä kauppaa nukkuessasi.
 • Tulos- ja pankkivalvojat: Voittotarkkailijat auttavat pitämään voittosi ja tilisi kurissa, kun pankin valvoja hallinnoi salaamattomia tilauksia, jos sellaisia ​​on.
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Ohjelmisto tarjoaa helpon määritystyökaluruudun, jonka avulla käyttäjät voivat helposti muuttaa asetuksiaan ja asettaa parametreja kaupassaan.
 • WebSocket-tietosyöte: ARBI Bot tarjoaa myös reaaliaikaisen tietosyötteen ja sähkeilmoituskeskuksen varmistaakseen reaaliaikaisten kauppojen toteutumisen.
 • Yleispaketti:Kullekin käyttöjärjestelmälle ei tarvitse ladata useita paketteja. ARBI Bot on universaali paketti, joka toimii sekä Windowsissa, Linuxissa että MacOS: ssa.
 • Elinikäinen tuki ja päivitykset: ARBI Bot tarjoaa myös elinikäisen lisenssin, päivitykset ja tuen ohjelmistoilleen jokaiseen ostettuun pakettiin.

Hinnoittelu

ARBI Bot tarjoaa käyttäjälle ainutlaatuiset ja reaaliaikaiset skannerit mahdollistamaan kolmiomaisen arbitraasin salauksen valuutassa. Palvelut eivät kuitenkaan ole halpoja tai ilmaisia, koska käyttäjille tarjotaan kolme maksupakettivaihtoehtoa ARBI Botille.

1. ARBI Bot -lisenssi

ARBI Bot Single -lisenssi tarjoaa käyttäjätukea yhdelle valitsemalleen vaihdolle ja yhdelle API-avaimelle kolmion arbitraasistrategioiden määrittämiseen. Yksi lisenssi maksaa 350 dollaria eliniän jäsenestä, päivityksistä ja tuesta. Ei Yobit-tukea.

2. ARBI Bot Double -pakkaus

Toinen hinnoittelupaketti on ARBI Bot Double Pack, joka tarjoaa lisenssin kahdelle valitsemallesi pörssille. Lisenssi on voimassa 2 keskukselle ja yhdelle API-avaimelle kutakin vaihtoa kohti. Double Pack maksaa 700 dollaria, myös eliniän jäseneksi, päivityksiksi ja tueksi. Ei Yobit-vaihdon tukea.

3. ARBI Bot Quad -paketti

Lopuksi on mahdollista valita kaikki neljä tuettua vaihtoa parhaimmalla paketilla. Paketti sallii yhden sovellusliittymän jokaisessa keskuksessa. ARBI Bot Quad -paketti maksaa 900 dollaria elinikäisestä jäsenyydestä ja tuesta.

Johtopäätös

Kolmikulmainen arbitraasi on kaupankäyntistrategia, joka on nauttinut valokeilassa valuuttamarkkinoilla ja on nyt siirtymässä salaustoimintaan. ARBI Bot tarjoaa kaupankäyntityökalun, joka automatisoi arbitraasimahdollisuuksien skannauksen ja toteuttamisen neljässä suuressa pörssissä.

Muista, että tämä ei ole talletus- tai koronkeruualusta, voitot riippuvat yksinomaan sinusta ja asetetuista perusparametreista.

UKK

 • Mikä on ARBI Bot?

ARBI on automatisoitu korkean taajuuden kolmikulmainen arbitraasikaupparobotti.

 • Mikä on kolmikulmainen välimiesmenettely?

Kaupankäyntiä kolmessa valuutassa markkinoiden tehottomuuden hyödyntämiseksi teoreettisessa riskittömässä kaupassa kutsutaan kolmikantaneuvotteluksi. Kolmion muotoinen arbitraasimahdollisuus tapahtuu, kun valuutan vaihtokurssi ei vastaa ristikurssia.

 • Voinko käyttää ARBI Botia useissa koneissa?

Kyllä, kaupankäynnin botti voidaan asentaa niin moniin koneisiin kuin haluat.

 • Missä vaihdossa on eniten arbitraasitapahtumia?

Arbitraasitapahtumat vaihtelevat pörsseistä nykyisten markkinaolosuhteiden ja käytetyn perusvaluutan perusteella. ARBI Bot tarjoaa paperikauppatilan, josta voi olla hyötyä mahdollisten arbitraasimahdollisuuksien seurannassa ja skannauksessa.

 • Tarvitsenko erillisen lisenssin jokaiselle ARBI Bot -vaihdolle?

Kyllä, jokainen vaihto vaatii erillisen lisenssin.

 • Voinko siirtää tai myydä ARBI Bot -lisenssin?

Ei. Lisenssin siirtäminen ja omistajanvaihto ei ole sallittua, mutta käyttäjä voi vaihtaa API-avaimensa milloin tahansa.

 • Kuinka paljon ansaitsen käyttämällä kaupankäynnin bottiohjelmistoa?

ARBI Botin käytössä ei ole asetettua voittoa tai taattua tuottoa. Kaupankäyntirobotit automatisoivat tehtävät käyttäjän antamien parametrien perusteella. Lopputulokset riippuvat vallitsevista markkinaolosuhteista, toiminnastasi, taidoistasi ja hallinnastasi.

Ota yhteyttä ARBI Botiin

Voit ottaa yhteyttä ARBI Botin asiakastukeen lähettämällä heille sähköpostia ([sähköposti suojattu]) ja he palaavat takaisin 24 tunnissa. Siellä on myös yksityinen sähke-tukiryhmä. Kaupankäynnin botilla on myös sosiaalisen median sivuja Facebook, Sähke ja BitcoinTalk sivu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me