PR: 100x Bitcoin Leverage Trading: PrimeXBT -alusta esitelty!

PrimeXBT, uusi neljännen sukupolven kryptovaluuttakauppapaikka, joka tuo markkinoiden tehokkaimman toiminnallisuuden työkalusarjan, käynnistyy ensi viikolla jännitteiselle odotuslistalle, johon kuuluu yli 125 000 varhaisessa vaiheessa ottajaa.

PrimeXBT: n julkaisemisesta 4. helmikuuta alkaen on alun perin 5 kryptovaluuttaparia, joilla on korkein likviditeetti käyttäjille: BTC / USD, ETH / USD, XRP / USD, LTC / USD ja EOS / USD. Tärkeintä on, että 100-kertainen vipuvaikutus (tai marginaali) tarjotaan kaikille digitaalisille hyödykkeille ensimmäisestä päivästä alkaen.

Ajan myötä lisää pareja lisätään, mutta aloittamalla rajoitetulla määrällä suosituimpia kryptovaluuttoja, joissa lievennetään sellaisia ​​asioita kuin “pump and dumps” ja “51% hyökkäykset”..

Primexbt-salausvaluuttakauppapaikka, jossa on 100-kertainen vipuvaikutus

9 syytä käydä kauppaa PrimeXBT-alustalla

Vaikka monet alustat, jotka yhdistävät kauppiaita krypto-omaisuuteen, koostuvat vain kapeasta joukosta työkaluja, PrimeXBT sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia ja tilaustyyppejä, joiden avulla sekä aloittelijat että kokeneet käyttäjät voivat toteuttaa edistyneitä kaupankäyntistrategioita suhteellisen helposti. PrimeXBT-alusta asettaa teollisuuspalkin korkealle, ja tässä on syitä, miksi sinun pitäisi harkita henkilökohtaisen kaupankäyntitilisi avaamista.

 • 100-kertainen vipuvaikutus Bitcoinille, Ethereumille, Litecoinille ja muille

Vipuvaikutus on PrimeXBT-kaupankäyntialustan keskeinen piirre ja se voi olla tehokas työkalu kauppiaalle. Kuka tahansa voi käyttää sitä hyödyntääkseen suhteellisen pieniä hintaliikkeitä ja saadakseen pääoman kasvamaan nopeammin.

PrimeXBT tarjoaa korkeimmat (jopa 100x) vipuprosentit kryptovaluuttamarkkinoilla, tarjoten käyttäjille mahdollisuuden lisätä huomattavasti onnistuneiden kaupankäyntistrategioiden kannattavuutta ja käydä kauppaa huomattavasti suurempia määriä ilman tällaista vipuvaikutusta.

 • Lyhytaikainen salausvarojen myynti

Kaikkialla karhumarkkinoilla ja hintojen laskujaksoissa kaupankäyntialustat, jotka eivät tarjoa kykyä lyhentää tiettyjä varoja (esimerkiksi Bitcoin), estävät käyttäjiä tuottamasta näinä ajanjaksoina.

PrimeXBT tarjoaa elinkeinonharjoittajille tarvittavat mekanismit salaamaan kryptovaluutat ja hyötymään hinnanlaskuista ja korotuksista.

 • 12 tarjoajan yhteenlaskettu likviditeetti

Liukastumista ja kyvyttömyyttä luoda tehokkaita positioita pienempien volyymien vuoksi lievennetään yhdistämällä 12 muun johtavan pörssin likviditeetti. Tämä antaa mahdollisuuden toteuttaa kaupankäyntistrategiat tarkasti ja saavuttaa samalla ihanteelliset markkinoille pääsyn hinnat ja varmistaa, että PrimeXBT: llä voidaan tehdä kaiken kokoisia kauppoja.

 • Useita tilaustyyppejä

PrimeXBT tarjoaa viiden tyyppisiä tilauksia, jotka ovat käyttäjien käytettävissä: Market-, Limit-, Stop-, OCO- ja Protection-tilaukset. Suojausmääräykset soveltuvat erityisesti aloittelijoille, ja ne asetetaan toteutettaviksi, jos hinta liikkuu olemassa olevaa asemaa vastaan ​​ja suojaavat tehokkaasti mahdollisilta tappioilta.

 • Hienostuneet turvatoimet

Salaussalasanan hajautus, omaisuuden kylmä varastointi, DDOS-suojaus ja kaksivaiheinen todennus ovat vakiona kaikilla PrimeXBT-kaupankäyntitileillä, mikä varmistaa, että markkinoiden johtavat suojausprotokollat ​​ovat käytössä kaikille käyttäjille..

Prime XBT toteuttaa asiakkaan varojen lisäsuojauksen pakotetun sallittujen luetteloon merkitsemismenettelyn avulla osoitteiden peruuttamiseksi.

Tämä menettely suoritetaan talletuksesi turvaamiseksi. Jos hyökkääjät onnistuvat saamaan käyttäjätunnuksesi ja salasanasi jotenkin Prime XBT: n henkilökohtaiselta tililtäsi, he eivät voi nostaa varoja BTC-osoitteeseen, jota et ole vahvistanut..

 • Ei KYC – yksinkertainen rekisteröinti alle minuutissa

PrimeXBT poistaa KYC-hyväksynnän taakan, mikä mahdollistaa nopean ja nimettömän tilin luomisen. Rekisteröityminen ja kaupankäynti edellyttävät vain sähköpostiosoitteen vahvistamista, mikä mahdollistaa todella tuntemattoman kryptovaluuttakaupan.

Poistamalla KYC-vaatimukset ja virtaviivaistamalla tilin rekisteröintiprosessia PrimeXBT antaa maailmanlaajuisesti hajallaan olevien kauppiaiden ympäri maailmaa perustaa tilin nopeasti ja helposti pääsemään salausmarkkinoille.

 • Mobiilikäyttö iOS: lle ja Androidille

Kaupankäyntiä voidaan hallita tien päällä PrimeXBT: n alkuperäisillä iOS- ja Android-mobiilisovelluksilla. Yhdistä kauppatilillesi PrimeXBT-sovelluksen kautta avataksesi ja sulkeaksesi positioita, hallitaksesi talletuksia ja nostoja puhelimestasi – missä ja milloin tahansa.

 • Rahoitus luottokortilla tai muilla kryptovaluutoilla

PrimeXBT on toteuttanut tarvittavan integraation, jonka avulla kaikki käyttäjät voivat ostaa Bitcoinia luottokortilla tai vaihtaa minkä tahansa muun kryptovaluutan ja tallettaa sen suoraan Bitcoin-osoitteeseensa PrimeXBT: ssä..

 • Jopa 10 kertaa korkeammat maksut PrimeXBT-viittausohjelmalla

Rekisteröitymällä viittausohjelmaan käyttäjät voivat nauttia alan korkeimmista viittausten ja ilmoittautumisten maksuprosenteista. PrimeXBT tarjoaa monitasoisen viittausjärjestelmän, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita huomattavasti enemmän kuin muut kryptovaluutan viiteohjelmat.

Rekisteröityminen, rahoitus ja kaupankäynti

Rekisteröityminen, kaupankäyntitilin rahoittaminen ja kaupankäynnin aloittaminen PrimeXBT: llä ei voisi olla helpompaa. Alustan käyttöliittymässä on käytetty laajaa ajattelua ja suunnittelua, jonka tarkoituksena on tarjota tehokas mutta silti yksinkertainen järjestelmä onnistuneiden kryptovaluuttaan perustuvien kaupankäyntistrategioiden optimoimiseksi ja toteuttamiseksi.

Rekisteröityminen:

PrimeXBT-rekisteröintiprosessi on suunniteltu virtaviivaistettavaksi, vaatii vain sähköpostiosoitteen vahvistamisen tallettamiseksi ja kaupankäynnin aloittamiseksi..

KYC-vahvistusta ei vaadita PrimeXBT: n käyttämiseksi, ja henkilökohtaiset tiedot, kuten nimi, osoite ja puhelinnumerot, poistetaan myös rekisteröintiprosessista nimettömyyden varmistamiseksi ja rekisteröinnin yksinkertaistamiseksi..

Kun sähköpostiosoite on annettu, anna tilille salasana ja hyväksy käyttöehdot. Vahvistettuaan sähköpostiosoitteen käyttäjät voivat käyttää tilinsä ja rahoittaa tilinsä kaupankäyntiin.

Rahoitus:

Tilin hallintapaneelissa Talletukset-osio näkyy selvästi sivun vasemmalla puolella. Talletukset-osiossa, automaattisesti määritetty Bitcoin-rahoitusosoite näkyy tililläsi.

 

Sekä Bitcoin-talletuksen lompakon osoite että tätä lompakkoa edustava QR-koodi löytyvät Talletukset-osiosta, ja kun talletus on tehty ja tyhjennetty Bitcoin-lohkoketjussa, tämä näkyy tililläsi..

PrimeXBT: lle tehtyjä talletuksia ei veloiteta, vaikka talletusten vähimmäissumma on 0,001 BTC.

Jos haluat käyttää muita talletustapoja suoran Bitcoin-talletuksen sijasta, maksu-widget löytyy Talletukset-osion Vaihtoehtoiset talletukset -välilehdeltä..

Kaupankäynti

PrimeXBT-kaupankäynnissä on 3-vaiheinen prosessi:

 1. Tee talletus tilillesi kauppojesi rahoittamiseksi.

 2. Kun tilisi on rahoitettu Bitcoinilla, siirrä se Trading-tilillesi.
 3. Aloita kaupankäynti napsauttamalla Tilin hallintapaneelin Kauppa-välilehteä.

Tilin yhteenveto on hallintapaneelin oikeassa yläkulmassa ja tarjoaa tärkeitä tietoja, kuten saldot, oma pääoma, realisoitumattomat voitot ja tappiot, käytetyn marginaalin, käytettävissä olevan marginaalin ja käytettävissä olevan marginaalin prosenttiosuuden..

Kaupat voidaan sijoittaa joko a) Watchlist Widgetistä, b) Chart Widgetistä ja c) Dashboard Widgetistä.

Kun kauppa on tehty, Positions-widgetiä voidaan käyttää helposti kaikkien nykyisten positioiden seuraamiseen ja muokkaamiseen. Tilausta voidaan myös säätää Tilaukset-widgetissä, jolloin tilaus voidaan korvata toisella.

PrimeXBT-julkaisupäivä: 4. helmikuuta

Kuukausien kehityksen ja valmistelun jälkeen PrimeXBT on valmis mullistamaan tavan, jolla kryptovaluuttaan keskittyvät kauppiaat ovat tekemisissä markkinoiden kanssa.  

Pitkällä odotuksella odotuslista ensikäyttöön alustalle on ilmestynyt yli 125 000 käyttäjälle ympäri maailmaa ja kasvaa edelleen päivittäin käynnistyspäivään saakka..  

Jos haluat olla osa PrimeXBT-laukaisutapahtumaa ja liittyä jonotuslistalle, rekisteröinti löytyy osoitteesta https://PrimeXBT.com/comingsoon.  Katso lisätietoja PrimeXBT: stä ja alustan käytettävissä olevista tehokkaista ominaisuuksista https://PrimeXBT.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me