Kuailian ekosysteemi tuo blockchain-tekniikan maailmaan

Kymmenen vuotta on kulunut Bitcoinin syntymästä ja Blockchain-tekniikan ensimmäisestä käytöstä, joka ei ole pysähtynyt kehittymään, eikä ole ihme. Blockchain on avannut valtavan mahdollisuuksien maailman sekä suurille yrityksille että yksittäisille käyttäjille paitsi uusien sovellusten tai tietojärjestelmien parannusten lisäksi myös mahdollisuuden saada palkkioita kryptovaluuttakaivostoiminnan avulla, mikä luo markkinoiden, jotka ovat kilpailukykyisempiä joka päivä . Tässä mielessä näemme, että yksittäiset käyttäjät on vähitellen jätetty pois “perinteisiltä” kryptovaluuttakaivosmarkkinoilta, ja siksi haluamme tänään esitellä sinulle Kuailian ekosysteemi.

Mikä on Kuailian?

Kuailian on hajautettu ekosysteemi, joka tarjoaa meille työkaluja pääsemään kryptovaluuttojen maailmaan yksinkertaisella tavalla (ostamalla ja vaihtamalla kryptovaluuttoja sen kryptopankissa).

Rekisteröity Viroon, joka on yksi maailman edistyneimmistä maista blockchainin suhteen, Kuailian tuo lohkoketjutekniikkaan perustuvia markkinaresursseja kaikille käyttäjilleen, ottaessaan kaikkien järjestelmien hallinnan, mikä mahdollistaa pääsyn eri palveluihin ilman joilla on oltava suuri tieto ja suuret määrät kryptovaluuttoja.

Kuailianin pääominaisuudet

Varmasti on hyvin vaikeaa valita yksi ominaisuus, joka voi määritellä Kuailianin kaltaisen ekosysteemin, mutta rehellisyys ja avoimuus, jolla yritys toimii, on korostettava ja jopa ylittävällä tavalla, koska itse blockchain-tekniikan ansiosta se antaa meille mahdollisuuden tutustua yrityksen toimintaan ja liikkeisiin reaaliajassa. Osoittamalla niin paljon aikaa kuin tarvitaan, voit seurata kaikkia liikkeitä ja operaatioita ja varmistaa, että kryptovaluutat toimivat ja tuottavat tuloksia (muista, että lohkoketjutiedot ovat julkisia ja muuttumattomia).

Lisäksi voit tutustua yrityksen virolaiseen rekisteriin Virossa ja kyseisen maan rahoitusvalvojan myöntämiin kahteen lisenssiin.

Smart Pool- ja Proof of Stake -teknologian käyttö

Bitcoinin ilmestyessä alkoi työtodistus tai todiste työn louhinnasta, jossa tarvitaan voimakkaita tietokonelaitteita, jotka vanhentuvat lyhyessä ajassa ja aiheuttavat myös valtavia energiankulutuksia saamalla heidät toimimaan väsymättä päivä päivältä. Mutta kaikki kryptovaluutat eivät käytä tätä validointijärjestelmää, muissa tapauksissa käytetään kaivosta nimeltä Proof of Stake tai todiste osallistumisesta, jossa toimintojen validointiin sinulla on oltava ennalta määrätty määrä tämän järjestelmän kanssa toimivia kryptovaluuttoja. Tämän lähtökohdan mukaan Kuailian auttaa meitä luomalla suuria kryptovaluuttapörssejä, jotka mahdollistavat toimintojen validoinnin ja tuottavat siitä palkkioita.

Mutta teknologinen kehitys ei pysähdy (samoin kuin Kuailianin kehitys). Nykyaikaisimmat ja tehokkaimmat verkot käyttävät uusia konsensusprotokollia. Monet ihmiset jo tietävät, että Kuailian työskentelee Master Node -sovellusten kanssa, jotka ovat yhteenvetona korkean suorituskyvyn operaattoreiden validoijia ja yksi tärkeimmistä tuotteista, joiden kanssa he työskentelevät, mutta tänään Kuailian alueella tuetaan erilaisia ​​yksimielisiä tekniikoita, kuten

Todiste panoksesta, Delegoitu todistus panoksesta, Panoksen kynnystodistus, Masternodit, Voitto-osuus, Todiste sopimuksesta, Todiste historiasta, Todistus viranomaisesta, Tendermit, Maantie, Bysantin vikasietoisuus (BFT), Muu kuin BFT, Show, Multi- BFT BFT, asynkroninen BFT – Future Casper ja Ouroboros.

Tässä ilmenee Kuailianin kyky tehdä tavallisten ihmisten saataville jotain, mikä muuten olisi … mahdotonta. Sekä tarvittavien kryptovaluuttojen määrän että sen käyttöönoton edellyttämän tiedon suhteen. Siten Kuailian käyttää 1000 päivän pitkän aikavälin panostamisstrategiaa ja yksinkertaista panosta (Panos / Unstake), joka sisällytetään pian.

Automaatiot Kuailianissa

Kuailian on ryhmitellyt ja jakanut pääsolmut siten, että ne ovat kaikkien ulottuvilla, jolloin pääsy osaan heidän älykkään poolinsa tuottamista eduista.

Seuraavaksi selitämme kuinka yksinkertainen syöttöprosessi Kuailianille on.

  1. Luo Kuailian-tili.
  2. Suorita KYC (koska puhumme yrityksestä, joka on laillisesti rekisteröity Euroopan unionissa) ja maksa rekisteröintimaksu (50,95 dollaria maksettu eetterissä).
  3. Osta haluamamme Kuais, hintaan 100 dollaria (maksetaan eetterissä). Kuai ei ole merkki eikä se ole kryptovaluutta, se on mittayksikkö ohjelmiston käyttöluvan 1000 päivän ajan panostuskyvystä. Mitä enemmän lisenssejä, sitä korkeampi tuotto.
  4. Ilmoita Ethereum-lompakko, mihin haluamme kerätä päivittäisen edunjaon.

Kuaisien käytettävyys on huomattava. Yhtäältä se on kaikkien saatavilla sen alhaisen hinnan takia, ja toisaalta se onnistuu kanavoimaan käyttäjien kryptovaluutat Smart Pooliin, eli järjestelmään, jonka Kuailian on kehittänyt käyttäjien kryptovaluuttojen automatisoituun hallintaan ja pääsolmut. Siten saavutetaan, että joka viikko uudet pääsolmut voidaan ottaa käyttöön uusien käyttöoikeuksien kautta, jotka sekä uudet että olemassa olevat käyttäjät ovat hankkineet.

Kaikkia maksuja hallinnoi koneoppimisjärjestelmä, jonka tehtävänä ei ole vain koota pääsolmuja automaattisesti, vaan analysoida myös salausvaluuttamarkkinat selvittääkseen, että pääsolmut ovat kannattavimpia ja riittävän likviditeettisiä voidakseen purkaa tuotetut palkkiot ongelmitta. samaan aikaan, että pääsolmut itse voidaan purkaa, jolloin sekä palkkiot että pääsolmut siirretään Bitcoinille tai Ethereumille

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on huomattava, että käyttäjien osallistumisesta saatavat edut jaetaan päivittäin ja automaattisesti suoraan käyttäjän lompakkoon. Suuri etu, koska meidän on yleensä käsiteltävä käyttöliittymiä, jotka vaativat vähimmäismäärän nostoa, viivästyksiä maksettaessa manuaalisesti tai riippuvat jopa luvasta omien rahojen saamiseksi. Kuailian tarjoaa selkeässä sitoutumisessaan avoimuuteen Ethereum-verkkoon kehitetyn tai Dispersion Smart Contract -nimisen automaattisen dispersiojärjestelmän, jonka tehtävänä on jakaa päivittäin ja ilman petosmahdollisuutta tai virheitä, käyttäjien etuja ja mikä tärkeintä, kaikkea näkyvissä Ethereum-lohkoketjun kautta.

Lisäosa: Sekä Smart Poolilla että Kuailian Bankilla ja muilla palveluilla on yhteysjärjestelmä, jonka avulla jokainen Kuailianin käyttäjäksi tuleva viittaus tuottaa voittoa isännälleen.

Kuailian Bank ja seuraavat innovaatiot

Pyrkiessään luomaan täydellinen ekosysteemi, Kuailian voi tarjota rahoituspalveluja, kun otetaan huomioon lisenssit ja yhteistyö alan eri kumppaneiden kanssa. Tällä hetkellä sillä on kryptovaluutanvaihtopalvelu FIAT-valuutoilla, mutta ne aikovat lisätä oman lompakon, maksukortin, digitaaliset maksupäätteet muiden rahoituspalvelujen joukkoon.

Lisäksi Smart Pool ei lopu kehitykseen ja kehitetään uusia vaihtoehtoja, kuten suurtaajuuskauppaa (HFT) tai välitysjärjestelmiä; kaikkia hallitsee sama koneoppimisjärjestelmä, joka ohjaa ekosysteemiä.

 Kasvava ekosysteemi

Kuailian ei ole vain taloudellinen ekosysteemi, se menee paljon pidemmälle, aivan kuten blockchain-tekniikka. Kuailianin päätavoitteena on tuoda nykyiset blockchain-tekniikkaan perustuvat markkinaresurssit lähemmäs toisiaan, tehdä niistä tehokkaampia, läpinäkyvämpiä ja käyttökokemuksella, jota ei ole koskaan ennen nähty blockchain-tekniikan ansiosta. Hyvin pian se liitetään Kuailian Travel -järjestelmään, joka on “finanssialan” ulkopuolinen palvelu, mutta joka epäilemättä merkitsee ennen ja jälkeen matkamarkkinoiden, mikä tekee Kuailianista vertailukohdan blockchain-maailmassa.

Johtopäätös

Jos etsit yritystä, joka tekee pääsyn blockchain- ja cryptocurrency -maailmaan helpommin saataville ja lähellä… Kuailian on paras liittolaisesi.

Viralliset linkit

  1. Verkko: https://kuailiandp.com/
  2. Instagram-virallinen: https://www.instagram.com/kuailiandpofficial/
  3. Enterprise Ethereum Alliancen virallinen jäsen: https://entethalliance.org/members/#k

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me