Top tegnebøger, der understøtter Polkadot

Polkadot (DOT) er en ny generation blockchain, der er designet med evnen til at muliggøre overførsel af værdi, data og information på tværs af flere blockchains inden for tillidsfulde økosystemer. Polkadot har en unik multikædeudvekslings- og oversættelsesarkitektur, der giver forskellige blokkæder mulighed for at kommunikere og samle deres databehandlingsressourcer for øget sikkerhed.

Siden grundlæggelsen i 2016 af Gavin Wood, en medstifter af Ethereum-projektet og lanceringen af ​​projektet sidste år, er Polkadot vokset til at blive en af ​​de bedste konkurrenter i kryptovalutaindustrien. Mønten rangerer blandt de 10 største kryptokurrencyprojekter efter markedsdækning, og det ser ikke ud til at bremse, da det fortsætter med at tilføje nye funktioner. 

For folk vil gerne have Polkadot (DOT) tokens i deres porteføljer, så der er et stort antal top tegnebøger, der understøtter Polkadot. Dette indlæg giver en højlæselig letlæselig guide til de øverste 4 Polkadot-tegnebøger.

1. Polkawallet 

Polkawallet er en mobil tegnebog designet specielt til Polkadot-økosystemet inklusive #Substrate, Laminar, Kusama, Acala og potentielt andre mønter, der kører indbygget på Polkadot. Polkawallet giver tværgående adgang til dine DOT-tokens, og det hjælper dig også med at administrere dine tokens, mens du også deltager i indsatsen og styring alt i appen.

Polkawallet er tilgængelig som en iOS- og Android-app. Der er også en Android APK-fil til mere teknisk kyndige brugere. Polkawallet er funktionelt en varm tegnebog, men den bruger en unik offline kold signaturmodel, der kombinerer let adgang via internettet med netværksisolerede private nøgler, der giver dig mulighed for at underskrive transaktioner offline med en QR-kode. Den bedste del er, at brugerne bevarer fuldt ejerskab af deres private nøgler, og at du aldrig behøver at bekymre dig om, at dine Polkadot-tokens bliver stjålet, da dine private nøgler ikke er kompromitteret.

Nøglefunktioner

Visning med et blik over aktivoplysninger: du kan nemt se oplysninger om dine DOT-tokens og kende det beløb, der kan overføres, låses, reserveres og bindes med et enkelt blik

Problemfri overførsler & kvitteringer: du kan nemt overføre dine DOT-tokens til enhver konto på netværket. Du kan sende ved blot at indtaste modtageradressen eller scanne en QR-kode. På samme måde er det lige så let at modtage DOT-tokens, og du kan kontrollere, om tokens er sendt eller modtaget ved at se realtidsdata i kæden.

Indbygget social opsving: At miste adgang til din kryptotegnebog kan være ødelæggende, da det ofte er umuligt at gendanne mistede mønter. Polkawallet har dog et bemærkelsesværdigt socialgendannelsessystem, der giver dig mulighed for at bruge en social forholdskonto til at gendanne mistede tegnebøger.

Brugervenlig indsats: Polkawallet har et intuitivt design, der gør det nemt for brugere, validatorer og nominatorer at deltage i konsensusprocessen. Tegnebogen indeholder også enkle diagrammer til validatoranalyse og enkle kommandoer til obligation / udbinding, ændring af controller, udbetaling eller nominering blandt andre

2. Polkadot.JS browserudvidelse

For folk, der ønsker at gemme DOT-tokens på noget andet end en mobilapp, er browserudvidelsen Polkadot.js et anstændigt alternativ. Polkadot.js-browserudvidelsen er en open source ikke-frihedsberøvende tegnebog, der hjælper dig med at gemme og få adgang til oplysninger om dine DOT-tokens i en Chrome- eller Firefox-browsergrænseflade. 

Da du er en browserudvidelse, behøver du ikke at navigere til noget websted eller webapp, men det giver dig mulighed for at få adgang til og administrere dine Polkadot-konti, når du interagerer med DApps i browseren, så du kan indsprøjte konti eller underskrive specifikke transaktioner. Den bedste del er, at udvidelsen kan underskrive transaktioner uden at afsløre oplysninger om din DOT-portefølje til DApps.

 En væsentlig begrænsning af browserudvidelsen Polkadot.js er, at den ikke tilbyder fulde tegnebogsmuligheder. Du kan muligvis ikke udnævne validatorer, deltage i indsatsprocessen eller køre komplekse kommandoer.

3. Ledger Hardware tegnebøger

Ud over at gemme DOT-tokens i mobile tegnebøger og bruge browserudvidelser understøtter Ledger Wallet nu DOT-tokens til folk, der ønsker det ekstra sikkerhedslag, som hardware-tegnebøger giver til opbevaring af kryptovalutaer. Ledger-tegnebogen til opbevaring af DOT-tokens er sandsynligvis den mest sikre metode til opbevaring af Polkadot, fordi det hjælper dig med at opbevare dine tokens i kølerum.. 

Ledger Nano X og Ledger Nano S-hardwareenheder understøtter nu installationen af ​​Polkadot-appen til styring af DOT med Polkadot-webpungen. Ledgers hardwareenheder er hardware-tegnebøger, der giver dig mulighed for at gemme dine tokens og private nøgler i kølerum på en dedikeret enhed, der ikke er tilsluttet internettet.

Du kan installere Polkadot Ledger-appen ved hjælp af Ledger Live’s Manager, og du kan bruge en hvilken som helst af de kompatible tegnebøger fra tredjeparter til at administrere dine tokens. Ledger-tegnebøgerne giver dig også mulighed for at udføre alle former for transaktioner, stake dine DOT-tokens og deltage i styringsprocessen.

Det største salgsargument ved opbevaring af DOT-tokens på Ledger-hardware-tegnebøger er kvaliteten af ​​sikkerhed, som den giver som en kold opbevaringsløsning. Imidlertid, med stor magt kommer stort ansvar og du skal drage fordel af de mange sikkerhedsfunktioner og tegneboggendannelsesmuligheder, som Ledger indbygget giver. 

Din Ledger-tegnebog har en unik genopretningssætning, der giver dig mulighed for at genvinde adgangen til dine midler, selvom du mister tegnebogen. Men hvis du mister din sætning til genopretning, er det praktisk taget umuligt at gendanne tegnebøgerne, og alle midlerne i tegnebogen går tabt for evigt.

4. Frygtløs tegnebog 

Frygtløs tegnebog, udviklet af Soramitsu, er en anden god tegnebog til opbevaring af Polkadot-tokens. Tegnebogen er en mobil tegnebog, der fungerer på både iOS- og Android-platforme, og den ville potentielt blive integreret i Polkaswap DEX. Frygtløs tegnebog er en ikke-frihedsberøvende tegnebogsprogram, der ikke gemmer dine kontooplysninger hos skaberne. snarere er alle data, der vedrører dine Polkadot-tokens, gemt med en privat appplads på din enhed.

Frygtløs tegnebog er specielt designet til at være brugervenlig, mens den stadig giver den teknisk kyndige bruger avancerede funktioner. Frygtløs tegnebog er stadig under udvikling, og fremtidige versioner vil indeholde indsatsfunktioner, styring, betalinger og kreditkortkøb. 

Funktioner

Oprettelse af tværgående konti: Med en frygtløs tegnebog kan du oprette konti til Polkadot-, Westend- og Kusama-protokoller såvel som andre kryptokurrency-netværk, der understøtter algoritmerne sr25519, ed25519 og ECDSA. På samme måde kan du importere ældre Polkadot-, Westend- og Kusama-konti til din frygtløse tegnebog ved hjælp af din mnemonic. JSON-fil eller frøsætninger.

Biometrisk godkendelse: Frygtløs tegnebog er en mobilapp, og den giver dig forbedret sikkerhed, der udnytter de indbyggede sikkerhedsfunktioner på din enhed. For eksempel kan du oprette sekscifrede PIN-koder eller bruge biometrisk godkendelse af dit fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

Dynamisk kontoadministration: Frygtløs tegnebog giver dig også mulighed for at oprette og administrere flere Polkadot-tegnebøger i appen. Du kan oprette flere konti, omdøbe dem, hvordan du vil, omarrangere eller fjerne dem. Du kan også eksportere dine konti til andre tegnebøger ved hjælp af JSON-, mnemonic- eller seed-sætninger.

Omfattende tegnebogsfunktioner: Frygtløs tegnebog giver dig også omfattende tegnebogsfunktioner til at se dine samlede DOT-saldi og til at identificere dine frosne, låste, reserverede, indløselige, bundne og ubegrænsede tokens i et enkelt blik. Du får også vist dine saldi i både krypto- og fiat-ækvivalenter (USD).

Tilsvarende kan brugere sende og modtage DOT-tokens ved hjælp af deres konto-adresser eller ved hjælp af QR-koder. Brugere kan se resumé og detaljeret visning af transaktionshistorik, og tegnebogen viser eksistentiel indbetaling for at vise, at du ikke ved et uheld annullerer dine tegnebøger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me