SecuX Stone vs Ledger Nano X – Hvilken er en bedre Crypto-hardware-tegnebog?

SecuX Stone og Ledger Nano X er blandt de bedste hardware cryptocurrency tegnebøger på markedet. Denne analyse vil fokusere på sammenligningen af ​​de to tegnebøger for at bestemme, hvilken der er mere sikker. Når du beslutter dig for den bedste kryptohardware til dig, skal du overveje faktorer som størrelsen på din portefølje; om du har brug for internetadgang, mobil og desktop-kompatibilitet eller har brug for at integrere en tredjeparts tegnebog. Vi bruger disse faktorer til at bestemme den bedre krypto-hardware-tegnebog mellem SecuX Stone og Ledger Nano.

SecuX Stone: første indtryk

SecuX Stone crypto hardware-tegnebogen kommer i tre versioner – SecuX Stone V20, SecuX Stone W20 og SecuX Stone W10. 

SecuX Stone V20 Crypto hardware tegnebog

SecuX Stone V20 krypto hardware tegnebog er flagskibs tegnebogen for SecuX mærket. Den har en behagelig stor 2,8-tommer farvetouchskærm i en dodecagon-form med en aluminiumsramme og en gummibase. Æstetisk er det meget bedre og kompakt end andre crypto-hardware-tegnebøger, der virker spinkle og billigt lavet. Det har et 600mAH batteri, som kan oplades fuldt ud inden for 2 timer. Gummipolstringen giver stødabsorberende funktioner, der sikrer, at tegnebogen kan modstå fysisk misbrug, hvis den tabes eller presses mod andre objekter. Vi siger ikke være klodset, men du behøver ikke bekymre dig meget om SecuX Stone V20 kryptotegnebogen, hvis du er.

Tegnebogen har en mikro-USB-port og er også Bluetooth-aktiveret. Du kan administrere tegnebogen ved hjælp af SecuX Mobile-appen til både Android og iOS. Hvis du agter at administrere din tegnebog online, kan du bruge USB-porten til at oprette forbindelse til din computer eller Bluetooth til at oprette forbindelse til din computer eller telefon. SecuX Stone V20 og Stone W20 tegnebogen giver dig mulighed for trådløs administration af din portefølje eller udføre transaktioner på en stor berøringsskærm. Disse funktioner er grunden til, at SecuX Stone V20 også er kendt som en “Cross-Platform” -enhed. 

Tegnebogen understøtter indbygget Ripple (XRP), Stella Lumens (XLM), DigiByte (DGB), Groestlcoin (GRS) og andre almindelige kryptokurver. De fleste crypto hardware tegnebøger understøtter ikke disse unikke kryptoer. 

Sikkerhedsmæssigt leveres SecuX Stone V20 kryptotegnebogen med et Infineon (tysk firma) CC EAL 5+ Certified Security Element (SE), som garanterer dine private nøgler og PIN-koder. Andre sikkerhedsfunktioner inkluderer: 

  • En forudinstalleret manipulationsresistent firmware, der kan opgraderes 
  • Fysisk bekræftelse for hver transaktion foretaget fra tegnebogen
  • Et randomiseret digitalt tastatur, der forhindrer hack fra tastetryk 
  • En engangskodeord, der bruges til at parre med din værtsenhed, såsom en computer eller telefon, når du bruger Bluetooth. Vigtigst er det, det giver dig mulighed for at generere adgangskoder på 12, 18 og 24 ord, du kan bruge til at inddrive penge, hvis tegnebogen er beskadiget.

SecuX Stone V20 understøtter BTC, BCH, ETH, LTC, XRP, XLM, DASH, DOGE, BNB, DGB, GRS og alle ERC-20 tokens som USDT. Bemærk, at der med hver firmwareopdatering er inkluderet mere møntunderstøttelse. Detailprisen for SecuX Stone V20 starter ved $ 139, hvilket er en god handel. 

SecuX Stone W20 Crypto hardware tegnebog

W20 har samme skærmstørrelse som SecuX Stone V20, som virker mere kompakt og letvægtet, der leveres med et rektangel håndfladestørrelse i ABS hårline bagdæksel integreret hot melt lim i ultralydsform som en integreret helhed.

Alle funktionerne i W20 er de samme med V20 inklusive møntsupport, dobbelt forbindelse til en computer eller trådløs til en telefon. Det har også en genopladelig lithiumpolymer 600mAH batteri holdbarhed op til 7 timer i brug. Den mest åbenlyse forskel mellem SecuX Stone W20 og V20 tegnebøgerne er det fysiske design og det materiale, der udgør. SecuX Stone W20 starter ved $ 119.

SecuX Sten W10 Crypto hardware tegnebog

SecuX Stone W10 krypto-hardware-tegnebog er indgangsniveau-tegnebogen fra SecuX-serien. Dens startstatus betyder dog ikke, at den er ringere end W20- eller V20-versionerne. Den har en 2,8-tommer farvetouchskærm, ligesom de andre SecuX-modeller. Dens ydre er helt det samme med SecuX Stone W20, der er lavet af ABS-plastik med en studiefølelse.

I modsætning til W20 og V20 er SecuX Stone W10 ikke Bluetooth-aktiveret. Det betyder, at du ikke kan bruge mobilapps til at administrere eller gennemføre fra din SecuX Stone W10 tegnebog. For at kompensere for dette har den en mikro-USB-port til at oprette forbindelse til eksterne computerenheder til at styre din tegnebog. På denne måde kan du oprette forbindelse til internettet.

Sikkerhedsfunktionerne indbygget i SecuX Stone W10-hardware-kryptotegnebogen er de samme som W20- og V20-tegnebøgerne. Den integrerede sikkerhedschip er et CC EAL5 + militært niveau Secure Element, der kommer fra et tysk selskab – Infineon, som giver en uigennemtrængelig hvælving af kryptoaktiverne til ethvert fysisk eller cyberangreb. Det understøtter også de samme mønter som de andre SecuX tegnebøger. Det har en basispris på $ 99.

Ledger Nano X Hardware Crypto-tegnebog

Ledger Nano X-hardware er i form af en USB-nøgle. Den er lille, kompakt og kan let passe i lommen. I øjeblikket er Ledger Nano X-kryptovaluta-hardware-tegnebogen en af ​​de førende kryptotegnere på markedet. Det understøtter over 1100 kryptoer; og på grund af dets USB-stick-design kan du administrere din portefølje fra enhver computerenhed. Det er også Bluetooth-aktiveret, hvilket betyder, at du kan få adgang til din tegnebogsfunktionalitet med iOS- og Android-apps. 

Ledger Nano X har også en sikker chip med CC EAL5 + certificering, der kører proprietært BOLOS OS. Tegnebogen understøtter oprindeligt ca. 200 mønter, men du kan administrere op til 1100 kryptoer. Desuden kan du HODL op til 100 kryptokurver samtidigt. Det kører på et 100mAh batteri. Det har en basispris på $ 150.

Konklusion: SecuX Stone vs Ledger Nano X

Fra ovenstående sammenligninger er det indlysende, at begge disse tegnebøger er gode på deres egne måder. Det afhænger virkelig af, hvad du leder efter i en kryptotegnebog. Mens begge tegnebøger har imponerende sikkerhedsfunktioner og -funktioner, virker Ledger nano X lidt mere imponerende, da den understøtter over 1100 kryptoer og HODLing-funktioner. Skål. 

Spec sammenligning 

Sammenligning SecuX Stone V20 Ledger Nano X
Materiale Aluminiumsramme med gummibund Plast og rustfrit stål
Skærmstørrelse 2,8 tommer  0,96 tommer
Berøringsskærm Til stede Ingen. 2 knapper til funktionalitet
Dimension 98 mm x 15 mm 72 x 18,6 x 11,8 mm
Vægt 120 gram 34 gram
MCU Nordisk ST
CC EAL5+  Infineon ST
USB Type C Type C
Bluetooth Aktiveret Aktiveret
Batteri 600 mAh 100mAh
Web-app Ledig Ikke relevant
iOS Understøttet Understøttet
Android Understøttet Understøttet
Møntstøtte Tolv almindelige kryptoer med op til 820 tokens 100 almindelige kryptoer med ca. 1000 tokens
Antal konti på hardware-tegnebogen Understøtter op til 500 konti Kun 100 konti
QR-kode Screening Understøttet når offline og online Kun tilgængelig på den eksterne enhed, når den er online
Frøsætning 24 ord 24 ord
Password Recovery Fund Password Bekræft et sæt med 4 ord fra sætningen på 24 ord sekventielt Bekræft de 24 ord en efter en
Basispris  $ 139  $ 150

Som en bonus for vores læsere kan du modtage 10% eller 15% rabat på din ordre fra SecuX ved at indtaste kuponkoderne ved kassen i SecuX online shop:  https://shop.secuxtech.com/

For at få 15% rabat skal du bruge kuponkode: ”coingape” til V20 og W20

For at få 10% rabat skal du bruge kuponkode: ”coingapew10” til W10

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me