Din tjekliste inden du begynder at handle med kryptokurrency

Klar til at starte handel?

Leder du efter den bedste cryptocurrency-udveksling, der passer til dine behov? Er du lidt usikker på, hvilken udveksling der er bedst for dig? At vide, hvordan man køber bitcoin, Ether, Litecoin eller andre kryptovalutaer, er et vigtigt og vigtigt første skridt i køb af digital valuta. Da du sandsynligvis vil investere i bitcoin og derefter bruge den til at købe andre valutaer, er der nogle hurtige tip, du måske kan hjælpe.

Hvor bor du?

Først skal du undersøge, hvilke børser der fungerer i hvilke dele af verden. Nogle er kun tilgængelige for beboere i bestemte regioner eller lande og kan have ekskluderinger. Tag dette i betragtning, når du vælger din. Der er ingen grund til at handle på et marked, hvor du ikke bor. Og kundeservice kan være et problem, hvis børsens operatører ikke er hjemmehørende i dit sprog.

Hvordan ser markedet ud?

Dernæst vil du gerne undersøge markedet lidt. Hvilke valutaer stiger? Hvilke falder? Spørg rundt og læs lidt. Dette hjælper dig med at bestemme, hvilke kryptokurver du vil købe eller handle. Det er meget vigtigt at vide, hvilken valuta du ønsker. Her er hvorfor:

Hvad vil du købe?

Nogle børser handler kun i bitcoin, Ether og Ripple. Hvis dette er alt, hvad du leder efter, er det måske den udveksling, du vil have. Eller er du interesseret i mere spekulative investeringer? Såsom utallige nye altcoins. I så fald vil du undersøge en børs, der giver mulighed for køb og handel med et bredere udvalg af valutaer.

Hvad er gebyrerne?

Ublu gebyrer vil være et stort tegn på, at den børs, du ser på, ikke passer til dig. Shoppe rundt! Med over 125 forskellige børser over hele verden fra og med 16. december 2017 vil du gerne lave dine lektier.

Hvordan skal du betale?

Du vælger også en bytte baseret på din betalingsmetode. Så spørg dig selv; bruger du PayPal, bankoverførsel eller kontanter? Leder du efter en udveksling, der giver dig mulighed for at parre din bankkonto, dit kredit- eller betalingskort? Dette er alt det, du skal se efter, når du læser om udvekslinger, der er tilgængelige i din region

Hvad med sikkerhed?

Sikkerhed er også af største vigtighed, når du vælger en børs. Du vil ikke foretage et køb kun for at finde ud af, at børsen er blevet hacket, og at dine oplysninger er stjålet. Så se på faktorer som sikkerhedsstandarder, som hver børs anvender, dvs. HTTP / HTTPS, tofaktorautentificering og muligheder for Authy eller Google Authenticator i stedet for bare SMS.

Kan jeg tage min tid?

Vælg klogt, det er dine penge og din fremtid. Så der er ingen grund til at skynde sig. Da markederne er stigende, jo hurtigere du træffer en beslutning, desto bedre vil din position være at foretage investeringer. De fleste børser giver dig mulighed for at købe altcoins ved hjælp af bitcoin eller ether. Og hele formålet med en udveksling er at give dig mulighed for at foretage en bred vifte af handler fra en valuta til en anden.

Stress ikke.

Så sjov og nyd dette nye marked! Du bliver en del af en global satsning, der ændrer finans- og valutaansigt, som vi kender det. Og din beslutning om, hvilken udveksling du vælger, vil være en dråbe i spanden, der fylder op som et hav, mens vi taler. Selvom det er lille med hensyn til et verdensomspændende syn, er din beslutning vigtig for dig.

Beskyttelse mod svig.

Dette kan være et godt tidspunkt at nævne svindel. Din udveksling bør implementere og overholde standarder, der passer til dine behov. Hvis anonymitet er vigtig for dig, skal du kontrollere, hvordan din potentielle børs håndterer Kend din kundes (KYC) standarder som fastlagt af deres respektive regering. Coingape.com er gode kilder til fora om disse faktorer.

Anmeldelser?

Derudover kan du altid stole på, at tilfredse eller utilfredse kunder skriver enten glødende eller skarpe anmeldelser. Så du vil tjekke ind på dem efter behov. Ligesom store aktører i handel som Amazon og Alibaba tilbyder produktanmeldelser, gør også gode udvekslinger disse anmeldelser såvel som deres KYC-retningslinjer offentlige. Gennemsigtighed er i sidste ende virkelig det, du leder efter.

Tillid er vigtig.

Dette er dine penge. Og en god udveksling vil respektere det faktum, at du stoler på dem med dit økonomiske velbefindende. Så se efter åbenhed, brugervenlighed og en fornemmelse af, at der ikke er noget indviklet i, hvordan de driver forretning. Du skal være i stand til at stole på dem.

Tænker langsigtet.

Du vil være glad for, at du gjorde det, når dine personlige oplysninger efter mange års forretning forbliver sikre, og dit ordsprogede redeæg vokser lykkeligt, mens du ser fra hjemmet eller kontoret. En anden faktor er, hvor let udvekslingen er at bruge på en mobilenhed. Se på børsen på din telefon såvel som din hjemmecomputer, hvis du vil handle, mens du er på farten.

Hvad i alverden er en ordrebog?

Endelig udgiver de fleste børser med et stort antal handler deres ordrebog. Dette er simpelthen en liste over køb og salg ordrer, der tilbydes på børsen. Et stort volumen i dette område er en død gave, at folk bruger børsen, og at hvad angår likviditet, er børsen i god stand.

Hvad hvis de ikke har en (endnu?)

Ikke alle børser har en. Når det er sagt, selvom denne faktor er vigtig for at bestemme, om en udveksling flyder eller ej, skal du huske på, at der sker nye udvekslinger hele tiden, og det bedste kan være endnu ikke.

Stor mod lille

Hvis en udveksling ikke udgiver en ordrebog, betyder det ikke, at de automatisk er uærlige eller ulovlige, den har muligvis ikke den funktionalitet indbygget i dens webstedsdatabase endnu og / eller har en mindre volumen end nogle af de større spillere.

Glem ikke at lægge alle omkostningerne sammen.

Husk, de gebyrer, som vekselgebyret pr. Transaktion vil være en vigtig faktor i din beslutning. Disse gebyrer, især hvis du er en storhandler, tilføjer meget hurtigt. Så lav dine handler klogt, og vælg en børs, der passer til dine specifikke behov og dine personlige præferencer.

Hvad er din tidsramme?

Hvis tiden er en faktor, skal du kontrollere tidsgrænserne for, hvor hurtigt du får dine bitcoins, Ether, Litecoins eller anden kryptokurrency, efter at du har købt den. Der forventes nogle forsinkelser afhængigt af netværkstrafik. Men hvis børsen som regel holder dine transaktioner i længere tid end nødvendigt, før du får dine penge, er de bestemt ikke den rigtige for dig.

Tilføjelse af det hele.

Husk, det handler om, hvor du bor, hvordan du betaler for den valuta, du køber / handler, de gebyrer, du er villig til at pådrage pr. Transaktion, og de relative sikkerhedsforanstaltninger og identitetsbekræftelse, som hver børs implementerer. Sørg for, at børsen sætter deres kunder først. Husk, dette er dine penge, og du burde ikke kun have dine valutatransaktioner gennem blockchain, men dine personlige oplysninger beskyttet.

Blockchain?

Dette er kryptokurrencyens skønhed. Baseret på meget stærk kryptering og kryptografi er blockchain en meget spændende ny form for ikke kun datalagring, det er en ubrydelig hovedbog. Og med det kommer trygheden ved at vide, at når noget er låst inde i blokken, er det der for evigt. Vi håber, dette hjælper dig med din beslutning om, hvilken udveksling der passer til dig. Held og lykke og god jagt!

Fortæl os dine tanker om bitcoin i 2018 i kommentarerne nedenfor eller skriv til os på [e-mail beskyttet]

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me