5 yleisimmän Bitcoin-myytin hävittäminen

Luulet luultavasti näiden bitcoin-myyttien olevan tosiasia. Katsotaanpa kuinka paljon voit tehdä?

Kaikki alkoi valkoisesta paperista, jonka nimi oli “Peer-to-Peer Electronic Cash System”. Siitä lähtien, kun bitcoin aloitti toimintansa vuonna 2009 Satoshi Nakamoto (jonka todellista henkilöllisyyttä ei vielä tunneta), se saavutti jopa ennätyshinnan, 20 000 dollaria kolikkoa kohden (17. joulukuuta 2017). Sijoittajilta, hallituksilta yrittäjille ja kansalaisille tämä kryptovaluutta on vallannut maailman. Monet ovat kuitenkin edelleen skeptisiä bitcoinista ja heillä on mielessään kysymyksiä.

Onko bitcoin todella turvallinen? Onko oikea aika sijoittaa? Onko se todella hajautettu? Kysymykset koskevat loputtomia.

Bitcoin-myyttien murtaminen:

Bitcoinin monimutkaisen teknisen suunnittelun ja liian innokkaan puolustavan yhteisön ansiosta Bitcoinia on ympäröity lukemattomia myyttejä. Ja tänään aiomme pudottaa nämä bitcoin-myytit sinulle!

1. Bitcoin & Lohkoketju on sama

Pisteet: 1/0

Ei, ei se ei ole. Usein sinun on pitänyt törmätä ihmisiin, jotka käyttävät blockchainia ja bitcoinia samalla tavalla. He eivät voi olla väärässä. Vaikka onkin melko helppo ymmärtää, miksi nämä kaksi termiä sekoitetaan usein keskenään.

bitcoin-myytitBitcoin & Lohkoketju on sama

Bitcoin on kryptovaluutta, joka on sekä luotu että pidetty elektronisesti. Blockchain on alusta kryptovaluutoille. Joten jos ei ole Blockchainia, ei olisi bitcoinia.

Koska eräänlainen sääntelemätön digitaalinen valuutta, bitcoin-tapahtumat tallennetaan ja siirretään periaatteessa käyttämällä hajautettua kirjanpitoa vertaisverkossa. Koska kukaan ei omista tätä valuuttaa, se tarjoaa lupauksen nimettömyydestä, nopeudesta eikä minkään sääntelyviranomaisen aiheuttamasta vaivasta. Mitä tulee Blockchainiin, se on tekniikan perusta, jolla bitcoin-tapahtumakirjaa ylläpidetään.

Bitcoin toimii Blockchain-tekniikalla ja sitä käytetään maksutapana. Blockchainia voi sinänsä käyttää kuka tahansa teollisuus, laitos ja yksityishenkilö kirjaamaan tapahtumia ja hyötymään sen nopeasta käsittelyajasta ilman välittäjää.

2. Vaihda v / s-lompakko: Mitä eroa sillä on?

Pisteet: 2/0

Se tekee.

Jos pidät tonnia salausta salauksenvaihtolompakoissa ja tunnet olosi turvalliseksi, kun otetaan huomioon kaikki blockchain-turvallisuuden, muuttumattomuuden, hakkerointitodistusten jne. Ympärillä olevat sanat. Ehkä on aika miettiä uudelleen. Nämä sanat voivat olla totta kryptovaluutta-lompakolle, mutta eivät vaihto-lompakolle.

Lompakko on paikka, jossa säilytät joko ostamasi tai saamasi salausvaluutan, mutta tarkemmin sanottuna se on paikka, jossa omistat, pidät ja hallitset avaimesi. Lompakon voi olla tietokoneellasi tai puhelimellasi. Jos joku lähettää sinulle kryptovaluutta, tarvitset vain lompakon osoitteen eikä mitään muuta, ei vaihtoa eikä verkkoyhteyttä..

Kun kyseessä on vaihto, ostat tai myyt kryptovaluuttasi täällä. Vaihto ei missään tapauksessa voi olla lompakkosi, vaikka ne tulevat usein lompakon mukana. Jos lähetät tai ostat kryptovaluutta, tarvitset käyttöliittymän tai vaihdon. Se tarkoittaa myös, että jos haluat käyttää kryptovaluuttaa, tarvitset pörssin luvan.

Ota Coinbase esimerkiksi, se on vaihto ja kun luot tilin heille, se tulee lompakko. Lompakko on epäilemättä sinun hallinnassasi, mutta sen omistaa Coinbase, koska siinä on lompakon yksityiset avaimet. Ja jos jumala ei, verkkosivusto kaatuu ja se tapahtuu, niin sinulla ei ole pääsyä lompakkoosi.

3. Bitcoin kuluttaa koko maailman energian

Pisteet: 3/0

Vakavasti, hyvin, tämä on jotain, joka tuli esiin joidenkin maineikkaiden mediakanavien pyrkimysten keskellä manipuloida Bitcoin-hintoja. Ymmärrämme, ettet voinut aloittaa salausta aikaisin, se on hieno.

bitcoin-myytitBitcoin kuluttaa kaiken maailman energian

Jopa Trent Richardson luulee pystyvänsä ratkaisemaan energiakriisin. Älä huoli.

Bitcoin-kaivos kuluttaa varmasti paljon energiaa. Tuhannet erityislaitteet käyttävät valtavia määriä sähköä uusien bitcoinien luomiseen. Tästä huolimatta, ensinnäkin, ei ole tarkkaa käsitystä siitä, kuinka voimanälkäinen bitcoin todella on. Bitcoin ei todellakaan tarvitse niin paljon energiaa toimiakseen, ja lisäksi se voidaan ratkaista tulevaisuudessa päivittämällä bitcoin-ohjelmisto. Ottaen huomioon, että vain energiankulutus kasvaa, mutta ei laitteistoa, on aluksi määritetty vähän huono kokeilu.

Syy energiankulutukseen ei johdu siitä, että verkko todella tarvitsee sitä, vaan hinnankorotuksesta. Bitcoin-ohjelmistoa käyttävät palvelimet kilpailevat monimutkaisten pulmien ratkaisemiseksi keskenään. Palapelin ratkaiseva tietokone saa palkittuja bitcoineja. Ja kun hinnat nousevat, asennetaan enemmän tietokoneita, jotka vaativat enemmän laskentatehoa bitcoinin louhintaan. Tosiasia on, että tapahtumien määrä Bitcoin-verkossa ei ole kasvanut paljoakaan vuodessa.

4. Bitcoin-tapahtumat ovat nimettömiä

Pisteet: 4/0

Valitettavasti kaatui toiveesi, mutta et voi olla pettyneempi kuin me. Loppujen lopuksi salausvaluutat antoivat joillekin meistä todellisen vapauden. Tiedät mitä tarkoitan.

Bitcoin-tapahtumat ovat nimettömiäBitcoin-tapahtumat ovat nimettömiä

Nimettömyys on olemassa, mutta se ei suinkaan ole täydellistä. Se on periaatteessa salanimi. Joka kerta, kun teet tapahtuman, siihen liittyy osoitteesi, joka on tallennettu ikuisesti Blockchainiin. Jos joku linkittää osoitteesi henkilöllisyyteen, jokainen tapahtuma linkitetään myöhemmin sinuun.

Johtuen siitä syystä, että kuka tahansa voi luoda satunnaisen bitcoin-osoitteen milloin tahansa toimittamatta tietoja, ilman liiketapahtuman liittämistä henkilöllisyyteen ja satunnaisiin solmuihin välitettäviä tietoja, bitcoin-verkkoa pidetään nimettömänä.

Jos joku kuitenkin yhdistää useita solmuja, niin kerätyt yhdistetyt tiedot voivat paljastaa tapahtuman alkuperän identiteetin. Tärkeintä on, että kaikki bitcoin-verkon kautta suoritetut liiketoimet ovat jäljitettävissä ja avoimia, joten joku voi löytää oikean henkilön.

5. Bitcoin on fyysistä rahaa

Pisteet: 5/0

Tiedän, että kuolet keskustelemaan tästä. Mutta milloin ostit tyttöystäväsi viimeksi juoman bitcoineillasi. Vaikka hyvät uutiset ovat joissakin maissa, mutta ehkä useimmissa maissa ympäri maailmaa, et voi.

Bitcoin on fyysistä rahaaBitcoin on fyysistä rahaa

Bitcoin on vain virtuaalivaluutta. Kun tiedämme kolikoiden tai käteisen olevan olemassa, sitä ei ole missään fyysisessä muodossa. Toisin kuin tavallisella rahallasi, et voi ostaa kaikkea bitcoinilla. Varmasti on viime aikoina käytetty bitcoinia kiinteistöalalla, ruoassa, juomissa ja paljon muuta, mutta sillä on vielä hyvin pitkä tie kuljettavana ja sitä voidaan käyttää jokapäiväisessä tosielämässä.

Joten mikä oli pisteet???

Riippumatta siitä, salaus on hauskaa oikein, joten sen pitäisi oppia. Artikkelien on tarkoitus tehdä sama. Vieraile kanavillamme saadaksesi lisää uutisia ja tietoja.

Joten nyt tiedät mitä ajattelet tosiasiasta koko ajan, se oli vain myytti. Mitä mieltä olet näistä yleisimmistä bitcoin-myytteistä? Haluatko meidän kumottavan lisää Bitcoin-myyttejä? Kerro meille ajatuksesi alla olevasta kommenttiosastostamme! 

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

 Seuraa meitä osoitteessa

Viserrys , Facebook , Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me