Society 3.0: Ainutlaatuinen haastattelu Tim Draperin kanssa Akshay Aggarwal, Blockchained intian perustaja

Tim Draper, amerikkalainen riskipääomasijoittaja, hallitukset ympäri maailmaa ovat alkaneet ymmärtää, että kilpailu on rahaa, yrittäjiä ja maailman yrityksiä eikä fyysisiä rajoja, jotka olivat silloin. Https://cdn.coingape.com/wp-content /uploads/2019/07/22194330/timDraper.png

Tutustu yhteiskunnan tulevaisuuden etenemissuunnitelmaan Akshay Aggarwalin kanssa Blocumen Studios & Blockchained Intia & Miljardööri sijoittaja Tim Draper tunnetaan yleisesti “Bitcoin-kaverina” podcast-sarjassaan “Society 3.0”. Tim on tunnettu scifi-investoinneistaan ​​ja myös Draper Universityn ja Draper Associatesin perustaja. Joten tässä on ote podcastista ja kaikista tärkeistä seikoista, joita ei voi hukata. Yhteiskunta 3.0 pyrkii ymmärtämään nykyisen yhteiskunnan evoluution onnellisemmaksi, yhä hajautetummaksi ja vertaisverkkokaupaksi..

Haastatella

K: Jokaisen maan hallitukset tekevät useita vakuutuksia. Kuinka Blockchainia voidaan käyttää tällä alalla?

Kaikenlaiset pankki-, rahoitus- ja kaupankäynnit muuttuvat. Jokaisen maan hallitus harjoittaa useita vakuutuksia, kuten terveydenhuoltoa, työntekijöiden korvauksia, työvakuutuksia, eläkkeitä jne. No, aina on ihmisiä, jotka estävät ja kun ihmiset pääsevät tielle, on tilaa korruptiolle, virheille ja epäoikeudenmukaisuudelle. Jos nämä toteutetaan käyttämällä Bitcoinia ja Blockchainia älykkäässä sopimuksessa, meillä voi olla täydellinen vakuutusmalli, joka johtaa tehokkaampaan, vaikuttavampaan ja oikeudenmukaisempaan vakuutukseen, jota henkilö ei voi pilata. Hallitukset ympäri maailmaa ovat alkaneet ymmärtää, että kilpailu käy rahojen, yrittäjien ja yritysten puolesta pikemminkin kuin fyysiset rajat, jotka olivat silloin. Joten mitä tehokkaampia ja vaikuttavampia hallitukset ovat, sitä luonnollisemmin ihmiset pyrkivät käyttämään niitä, koska silloin suurin osa hallituksen hallinnosta on virtuaalista. 

K: Monet maat ovat alkaneet olla osa tätä valtavaa vallankumousta, mutta silti on maita, jotka välttävät sitä. Mitä mieltä olet tästä? (tekevätkö he oikean valinnan)

Tämän tekniikan omaksuvat maat odottavat maan edistymistä, mikä on myönteinen edistysaskel, mutta Kiinan kaltaiset maat ovat edelleen askel taaksepäin. No, heillä on presidentti, joka haluaa varmistaa, että kaikki on hallinnassa ja estää siten ihmisiä käyttämästä tätä tekniikkaa, joka on mielestäni haitallista. Luulen, että pitkällä aikavälillä kaikki kiinalaiset tietävät, että tämä on todella tärkeää heidän taloudelleen, ja he haluavat vapaita markkinoita hajautetulla valuutalla. He haluavat tämän tulevaisuuden maailman, jossa he voivat keksiä ja luoda sen ja ansaita rahaa kokeilemalla uusia asioita. Maltan kaltainen maa haluaa olla maailman salauskeskus. No, Sveitsin kanssa he aloittivat tiikeri kanssa hännän kanssa, mutta he alkoivat säätelemään liikaa ja siten kaikki lähtivät. Mutta nyt se haluaa palata. 

Luulen, että yleisesti sääntely kasvattaa korruptiota ja sääntelyn purkaminen hengittää vapautta. Meidän pitäisi olla avoimia muille hallintotavoille ja ajattelulle. No, tämä on jännittävä aika, ja luulen, että olemme siirtymässä kohti globaalimpaa, rauhallisempaa ja rakastavampaa maailmaa, koska nämä maantieteelliset rajat ovat todella merkityksettömiä. Tämä on valtava mahdollisuus uudelle hallintomuodolle, jonka on kilpailtava kansalaistensa puolesta. He alkavat ymmärtää kilpailevansa maailman rahojen, yrittäjien, kansalaisten ja yritysten puolesta fyysisten rajojen ja maan sijasta..

K: Mitä mieltä olet korkeimmasta oikeudesta kumoamaan kryptovaluuttayhtiöiden pankkipalvelujen kielto keskuspankeilta?

Luulen, että Intian korkein oikeus oli hyvin viisas päätöksessään. He ajattelevat maan ja myös maailman hyviä pitkällä aikavälillä. Bitcoin on niin tärkeä kaikille, että tämä hajautettu maailma avaa kaikki rajat. On paljon helpompaa harjoittaa liiketoimintaa, kommunikoida rajojen yli, maksaa ihmisille rajojen yli. Se todella avaa kokonaan uuden talouden. 

On yksi parhaista aikoista maailmassa olla muutosagentti, olla yrittäjä, pääomasijoittaja tai joku, joka todella haluaa muuttaa maailmaa, koska tämä uusi tekniikka on avointa, läpinäkyvää ja globaalia ja pitää täydellistä kirjaa ja voi alkaa tehdä maailmasta paljon automatisoitu, paljon yksinkertaisempi paikka olla. Taloudet räjähtävät sen avoimien rajojen ja kitkattomuuden takia. Sen avulla ihmisen luovuus voi kukoistaa, kun koneet voivat hoitaa enemmän päivittäisiä tehtäviä, jotka on tehtävä yhä uudelleen. Monet ihmiset pelkäävät tätä, mutta itse asiassa se olisi omaksuttava. Loppujen lopuksi, mikä on parempi kuin kone, joka suorittaa kaikki tehtävät, jotka on tehtävä toistuvasti. 

K: Lainasit: “Intia valitsee uskonnon toisen sijaan, se saa minut vakavasti huolestumaan suunnitelmistani eri yrityksissä”, kun Intian hallitus pani täytäntöön kansalaisuusmuutoslain, joka tuli hyvin kiistanalaiseksi. Ole hyvä ja jaa kontekstisi tweetin takana.

Intia on loistava sijoituspaikka, jossa on niin monia upeita yrittäjiä ja ideoita sekä ahkeria ihmisiä. Mutta ennen kaikkea, jos on olemassa sääntöjä, jotka suosivat yhtä ihmisryhmää toiseen nähden, herättää paljon epäilyksiä. Maa, joka suosii tietyntyyppistä ihmistä toisen, yhtä uskontoa toisen, yhden rodun, ulkonäön tai sukupuolen toisistaan, epäonnistuu tavalla tai toisella, koska ne ovat keskittyneet enemmän etuoikeutettuun kuin toinen, (se osa yhteiskunnasta, joka on etuoikeutetumpi kuin toinen / yhteiskunnan osa, joka on ”onnekkaampi” kuin toinen), mikä ei ole kestävää. Yhden ihmisryhmän suosiminen toiseen ei koskaan kannusta vahvaa taloutta. Avoin yhteiskunta, joka on rehellinen ja ahkera, rakastaa naapureitaan riippumatta siitä, kuka tai mikä he ovat, pyrkii luomaan hämmästyttävää menestystä. Talous piristyy aina, kun on vapautta, avoimuutta ja avoimuutta. Siten avain menestykseen on luoda ympäristö, jossa ihmiset keskittyvät vain vaikutuksen luomiseen. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me