Cripto Intercambio Review – den hurtigste måde at udveksle Crypto på?

Efterspørgslen efter øjeblikkelig krypto-udveksling er stigende, da folk ser efter hurtige, sikre og bekvemme måder at handle altcoins på. Sikkerhed er især afgørende for mange ejere af virtuel valuta. Og da der stadig er tilfælde af hacks på traditionelle altcoin-handelssteder, håber handlende at ikke-frihedsberøvelse som Cripto InterCambio vil løse deres behov.

Apropos Cripto InterCambio, den chilenske opstart har skabt overskrifter siden lanceringen i juni. Selvom den blev grundlagt med en mission for at lette hurtig udveksling af altcoins i Latinamerika, stiger opstarten hurtigt til en global platform.

Så hvad handler Cripto InterCambio om? For at give et overblik, nedenfor er et resumé af udvekslingen:

 • En hurtig måde at bytte krypto på
 • Stort udvalg af altcoins understøttet
 • Nul gebyrer
 • Ubegrænset handelsvolumen
 • Ingen registrering
 • Døgnet rundt kundesupport

Sådan bruges Cripto InterCambio

Cripto InterCambio har en pæn, velorganiseret brugergrænseflade til ubesværede transaktioner. Da det er gratis og ikke kræver registrering, er alt hvad du behøver for at gennemføre en udveksling modtagerens adresse. Cripto InterCambio gør resten.

Den komplette trin for trin proces er som følger:

 1. Få adgang til udvekslingsværktøjet på criptointercambio.com
 2. Vælg hvilken krypto, og hvor meget du vil sende
 3. Vælg hvilket altcoin du vil modtage i bytte
 4. Klik på Exchange nu
 5. Indtast modtagerens adresse, og gå til næste trin
 6. Bekræft og foretag betaling
 7. Gem dit transaktions-id til fremtidig reference
 8. Send din krypto til en adresse fra børsen

Cripto InterCambio letter udvekslinger inden for 5-30 minutter afhængigt af altcoins, der udveksles. Bitcoin tager nogle gange længere tid, når der er stor efterspørgsel. Men ifølge online korrekturlæsere; det er en hurtig udveksling.

En anden fremragende funktion er, at du kan foretage gentagne transaktioner med InterCambio uden at besøge dets websted. Det hjælper, hvis du regelmæssigt udveksler mønter til et bestemt altcoin.

Lad os sige, at du mine Ethereum, og at du regelmæssigt skal udveksle det til Bitcoin, før du udbetaler til din bankkonto. Du kan gemme InterCambios ETH-adresse efter den første transaktion. Fremover sender du en bestemt mængde Ethereum til adressen, og InterCambio sender en tilsvarende mængde BTC til din Bitcoin-tegnebog.

Understøttede valutaer

Cripto InterCambio opdaterer løbende sin liste over understøttede kryptokurver. Indtil videre letter det udvekslingen af ​​mere end 100 altcoins, stabile mønter og tokens. Nogle af de mest populære mønter, du kan handle på hjemmesiden, er:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Krusning
 • Monero
 • DASH
 • Tether i USD
 • Binance
 • HUND

Du kan veksle alle de understøttede valutaer fra de mindste mulige beløb op til det maksimale du har råd til. Udvekslingen viser dig det minimum, du kan sende for hver krypto for din bekvemmelighed.

Men det råder dig også til at finde ud af de forventede blockchain-netværksgebyrer for hvert altcoin, du planlægger at sende. På den måde bliver du bedre informeret om, hvor meget du skal sende, hvis du vil modtage et bestemt antal altcoins til gengæld.

Sikkerhed og privatliv

En af de bedste styrker ved Cripto InterCambio er dens fortrolighedsfunktioner. Det beder ikke om din e-mail, navn eller kontaktadresse. Børsen er kun interesseret i modtagerens tegnebog-adresse. Det registrerer dog dine kvitteringer, notater, beskeder og destinationskoder. Det registrerer disse poster for at fremskynde fremtidige betalinger.

For din sikkerhed har InterCambio sikret sit websted ved hjælp af SSL-kryptering. Det betyder, at al information, der flyder fra din computer til udvekslingen, er krypteret og ikke kan ses af tredjeparts internetbrugere.

At være en ikke-frihedsberøvende udveksling gemmer Cripto InterCambio slet ikke din krypto. Det eliminerer risikoen for at blive hacket og kompromitterer folks altcoins.

Når du sender BTC til børsen, finder den en handelsplatform, der tilbyder de bedste valutakurser og gennemfører din transaktion med det samme. Derefter sender den tilsvarende altcoins til din modtager adresse med det samme.

Stadig på sikkerhed har Cripto InterCambio funktioner til at genkende ugyldige tegnebogadresser. Så hvis du indtaster en adresse med et manglende tegn, sender den ikke betalingen og fører til tab af dine altcoins. Det genkender også adresser, der ikke svarer til det altcoin, du vil modtage.

For eksempel kan det fortælle dig, at du har indtastet en Dashcoin-adresse (DSH), når du har angivet, at du vil modtage Dash (DASH) -mønter. I den proces beskytter det dig mod at lave en fejl og miste dine midler permanent.

Støttede lande

De fleste kryptobørser leverer i dag udvekslingstjenester over hele verden. Men på grund af statslige regler er det almindeligt, at populære handelsplatforme udelukker nationer med begrænsende kryptokurrency love. Nordkorea, Kina og USA er nogle af de mest almindelige lande, de fleste børser vælger ikke at tilbyde deres tjenester til.

Cripto InterCambio er ikke immun over for disse regler. Som et resultat giver det en retningslinje for forventninger, det kræver fra sine kunder. Som en oversigt står det;

 • Alle brugere skal være over 18 år
 • Du må ikke bruge tjenesten til at begå ulovlige aktiviteter
 • Du må ikke være bosiddende i USA, Cuba, Sudan, Nordkorea, Krim, Syrien, Bolivia eller Bangladesh
 • Du skal give korrekte oplysninger, mens du bruger tjenesten
 • Du må ikke bruge robotter eller edderkopper til at udveksle mønter på dens platform

Det er overflødigt at sige, at Cripto InterCambio forventer, at du bruger sine tjenester lovligt og etisk. Det beder ikke om personlige oplysninger eller bekræftelsesoplysninger. Så du kan altid bruge dets tjenester, selvom du kommer fra et land, der forbyder krypto. Men du skal påtage dig alle risiciene ved at gøre det.

Kunde support

Cripto InterCambio yder support på engelsk, spansk og portugisisk, de tre mest populære sprog i Latinamerika. Du kan sende opstart en e-mail, tweet til dem, kontakte deres Facebook-personale eller kontakte dem via Medium.com.

Men inden du kontakter Cripto InterCambio, skal du overveje at finde svar på webstedets FAQ-sektion. For eksempel kan du lære, hvorfor webstedet ikke bruger faste priser, hvordan du finder en tegnebogadresse eller annullerer din transaktion.

FAQ-spørgsmålet indeholder mere end et dusin spørgsmål og svar. Så der er stor chance for, at du finder en løsning på ethvert problem, du måtte have for Cripto InterCambio. Selvfølgelig, tøv ikke med at sende en e-mail, hvis du mener, at du får et bedre svar på den måde.

Julekonkurrencer

I løbet af denne højsæson, Cripto InterCambio uddeler $ 20, $ 30, $ 50, $ 70 og $ 100 til fem heldige vindere i sin igangværende konkurrence. Reglerne er enkle:

Alternativt;

 • Ligesom InterCambios Facebook-sider: Cripto InterCambio espanol og Cripto InterCambio International
 • Del siderne og skriv en kommentar, der beskriver dit juleønske under indlægget

InterCambio vs Changelly vs Shapeshift

Changelly og Shapeshift er to af de mest populære online-udvekslinger. Men hvordan sammenligner de sig med Chiles Cripto InterCambio?

Changelly

 • 5% transaktionsgebyrer
 • Understøtter både FIAT og Crypto
 • Hurtig og populær
 • Kræver e-mail for at handle
 • Beder regelmæssigt om sociale mediekonti til yderligere verifikation
 • Omkostningerne kan blive højere end ved traditionelle børser

Shapeshift

 • Obligatorisk registrering siden 2018
 • Understøtter over 30 altcoins
 • Nul transaktionsgebyrer
 • Talrige klager over langsomme transaktioner
 • Oppustede minearbejdergebyrer

Cripto InterCambio ligner mere Shapeshift end Changelly. Det beder dog ikke om kontoregistrering. Det understøtter et betydeligt højere antal altcoins og har ry for at lette transaktioner hurtigt.

Konklusion

Cripto InterCambio gør det, det lover fremragende; det giver dig mulighed for at udveksle krypto hurtigt og gratis. Det tilbyder den service uden at gemme dit altcoin, bede om dine personlige oplysninger eller andre KYC-krav. Med andre ord tilbyder det crypto exchange-tjenester, som vi alle ønsker, at de blev leveret.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me