IEO-marketingstrategi: Sådan promoveres din IEO i de indledende faser

2017 var året, der tilhørte ICO, og verden fandt en ny måde at rejse kapital på. Men snart skinner denne nye måde at rejse tabt kapital på, da regulatorerne begyndte at klemme det ned, da mange af de projekter, der skabte penge på denne måde, gik dårligt, og investorer mistede en betydelig mængde penge.

Da solnedgangen for ICO begyndte, begyndte blockchain- og kryptoindustrien at kigge efter en bedre løsning til at rejse kapital, som var acceptabel for begge investorer såvel som ikke forårsage problemer med regulatorerne. Dette førte til genindførelsen af ​​IEO- Initial Exchange Offering.

I dag vil jeg strække omkring de rigtige IEO-marketingstrategier, som man skal følge under lanceringen og endda inden lanceringen af ​​IEO.

Hvad er en IEO?

IEO, der står for Initial Exchange Offering, opstod på kryptovalutamarkedet ikke alt for langt fra nu – det sluttede som en stor succes for Binance-virksomheden i 2017, da den lancerede IEO i crowdfunding-landskabet.

Du kan købe essays om IEO’er på Papirugle hvis du har brug for mere indsigt i, hvad IEO’er betyder. Dette essay vil undersøge processen med at gennemføre og fremme IEO og de forskellige fordele, der er knyttet til hele processen.

Hvad er forskellen mellem IEO og ICO?

IEO er simpelthen fortsættelsen af ​​et projekttoken-salg på en crypto exchange-platform.

Forskellen mellem ICO og IEO er, at en IEO dybest set tilbydes af en kryptobørs for en opstart, hvis mål er at rejse midler gennem dets tokens, der netop udstedes.

Det eneste krav, der forventes af tokenudstedere på denne udvekslingsplatform, er at betale et noteringsgebyr med en bestemt procentdel af det samlede solgte token under IEO. I slutningen af ​​token-salget på udvekslingsplatformen, og mønterne er noteret på udvekslingsplatformen.

Tilsvarende er en anden forskel mellem ICO og IEO-beholdningen, at folk, der deltager i IEO, ikke sender deres bidrag til en smart kontrakt, som det er tilfældet med en ICO, snarere opretter de en konto med udvekslingsplatformen, hvor IEO er udført. Bidragsydere kan derefter fortsætte med at finansiere deres udvekslingsbøger med mønter, som de kan bruge til at købe pengemarkederne for fundraisingfirmaet..

Hvorfor promovere din IEO

Mens inddragelsen af ​​udvekslingen gør tingene lettere for projektet med hensyn til godkendelse, er due diligence og synlighed, der fremmer og markedsfører en IEO, stadig en opgave, der kræver noget fokus.

Selvom udvekslingerne spiller en rolle i promoveringen af ​​IEO, er der stadig mange omfang at udfylde, da ingen af ​​de udvekslingsbaserede startplader garanterer dit projekts succes. Der er chancer for, at de har andre IEO’er kørende samtidigt, såvel som andre aspekter af deres udveksling til markedet. Selvom det ikke kan være tilfældet, kender ingen projektet ligesom holdet bakker op om det, og derfor skal det grundlæggende hold have en hånd med at markedsføre din IEO.

Punkter at overveje, når du promoverer IEO med den rigtige marketingstrategi

Da det bemærkes, at til trods for inddragelse af udveksling, skal projektet og dets team være opmærksomme med hensyn til at fremme IEO, men de bør overveje følgende punkter for at gøre rækkevidden bedre og bredere.

 • Sørg for at engagere publikum selv inden IEO-lanceringen

Et af de vigtigste aspekter, man skal huske på, når man prøver at markedsføre eller promovere IEO til en omverden, er at sikre sig, at der gøres en tilstrækkelig indsats for at engagere sig med målgruppen. Hvis projektteamet, der prøver at målrette mod en bestemt demografi eller et målmarked, skal de forsøge at undersøge, hvilke ting der i øjeblikket vækker den demografiske interesse, og forsøge at implementere dem i markedsføringsplanen..

Forlovelsesøvelsen kunne gøres i god tid, før projektet nærmer sig udvekslingen. Fordelen ved denne øvelse er massiv. Når projektet nærmer sig udvekslingen, kunne der være en hård konkurrence mellem forskellige blockchain-projekter om at komme ind på en udvekslingsstartplade. I dette tilfælde vil udvekslingen sandsynligvis også sidde sammen med et projekt, der allerede har udviklet en meget stabil, men alligevel effektiv markedsføringstilstedeværelse.

 • Invester i marketing og PR

PR har i nyere tid været de mest effektive metoder til at distribuere relevant information om et bestemt blockchain-projekt til kryptosamfundet. Ud over disse projekter, der viser deres ekspertise inden for fokuseret PR-aktivitet, har formodentlig stor trækkraft fra samfundet som helhed. Der er store chancer for, at investorer kan se på projektet mere fordelagtigt og kan være mere tilbøjelige til at investere.

Mens der kunne være mange måder at udføre PR-aktivitet på, er en af ​​de mest afprøvede metoder til at generere PR inden for kryptoverdenen at skrive gæstepost eller indsende en pressemeddelelse til din IEO på en række forskellige kryptovaluta-nyhedsforretninger. Dette behøver ikke rent faktisk at handle om projektet; det skal dog forsøge at formidle værdifuld viden til samfundet. Det ultimative mål med denne øvelse er, at projektteamet får en chance for at sprede værdi til kommunikation.

 • At slå Hype-maskinen på det rigtige tidspunkt

For at en IEO skal lykkes, skal tidspunktet for at nå ud til investoren være korrekt. Det er blevet bemærket i sagerne tidligere med ICO’er også, at hvis projektet ramte markederne på et rigtigt tidspunkt med tilstrækkelig hype, gik chancerne for dets abonnement virkelig højt.

Et projekt, der skildrede virkelige problemløsningsmuligheder og kunne skabe nok hype omkring det med pressemeddelelser, interviews, taleinddragelser og enhver anden chance for at få sit ansigt, navn og projekt foran potentielle investorer gik virkelig godt.

 • Brug af sociale medier

Marketing og IEO og projektet over sociale medier er en af ​​de mest omkostningseffektive og populære måder at skabe interesse fra masser af mennesker på. Der er også visse sociale mediesider, der har et meget større antal cryptocurrency-brugere end andre, nogle eksempler på disse er Reddit, Medium og Steemit.

En af de stærkt anbefalede strategier til social media marketing og engagement i kryptoverdenen er at forblive proaktiv længe før du planlægger at kaste din idé til en udveksling. En måde at styre dette på er at fortsætte med at sende opdateringer vedrørende dit projekt, dette gør det muligt for projektteamet at holde samfundet interesseret og samtidig skabe værdifuldt indhold til nye læsere.

En anden god måde at få sociale medier til at fungere til fordel for projektet og naturligt vokse online-publikummet er at dykke ind og begynde at kommunikere i samfundsdiskussioner. En faktuel diskussion af projektteamet kan faktisk få investorer og samfundet interesseret, hvilket kan føre til, at folk abonnerer på IEO.

 • Slip ikke post-IEO-fasen

Projektgruppen skal have en plan og fortsætte sin markedsføringsindsats, selv efter at Crowdsale er slut! Dette ville faktisk hjælpe med at opbygge et stort samfund og kan være nyttigt, hvis projektet kører flere, back-to-back IEO’er på forskellige børser. Uanset hvad der leveres regelmæssige opdateringer om udvikling, partnerskaber og andre milepæle ud over øvelsen med pengeindsamling, bygger det på investortillid, som i det lange løb kan være sundt for projektet.

Punkt at undgå, mens du promoverer IEO

Mens vi har set, hvad der er nødvendigt for at promovere en IEO, er det også nødvendigt for en at forstå, hvad der skal undgås. Man skal forstå, at kørsel af en IEO ikke er en let øvelse, og der er behov for forholdsregler på hvert trin for at gøre IEO vellykket. Følgende er listen over et par undgåelser.

 • Et stort antal rådgivere og medarbejdere

Mens rådgivere og medarbejdere giver styrke til projektfunktioner, er der ingen grund til at have 20 rådgivere og 30 medarbejdere, når projektet stadig ikke har et kørende produkt. Især i kryptoverdenen nærmer rådgiverkulturen sig en latterlig fase, og mange projekter har netop bygget en hær af rådgivere selv uden klart at definere de roller, de spiller i udviklingen af ​​projekter.

 • Lovende over ambitiøse afkast

Da ICO mislykkes, er de tidspunkter, hvor projektet kunne narre investorer ved at fortælle dem, at de vil få sindssyge afkast, forbi. Investorer er opmærksomme, og det samme gælder regulatorerne. Eventuelle falske løfter kunne bare gøre tingene til projektet, og dets troværdighed kunne bare tankes.

 • Køb følgere af sociale medier for at vise “falsk” interesse

At købe tilhængere på sociale medier for at vise projektets popularitet er en grundlæggende forkert øvelse. Selvom projektet kunne vise mængden, er kvaliteten af ​​disse tilhængere muligvis ikke i stand til at tilføje værdi eller bidrage til projekt- eller samfundsudvikling, der i sidste ende overflader sandheden.

Værktøjer til at promovere en IEO

Selv om der kunne være et hvilket som helst antal strategier til fremme af en IEO, er der visse dokumenter / værktøjer, der kræves for at implementere disse strategier. Følgende er listen, som hvert projekt skal have, uanset hvad hver strategi implementeres.

 • Simpelthen ideen og verbiage

Selvom det er vigtigt at fremlægge den bedst mulige information via alle marketing- og PR-kanaler, bør projektgruppen forsøge at forklare deres idé i den enkleste form, idet de forstår, at ikke alle investorer er opmærksomme på de tekniske detaljer og jargoner. Hvis en investor med stor sandsynlighed ikke forstår projektet, vil han afvise investeringen.

 • Omfattende, men alligevel enkel hvidbog

Hvidbogen udarbejdes af et projekt inden lanceringen af ​​en ny valuta. Den beskriver alt, hvad investorer skal vide om valutaen, før de beslutter sig, hvis de vil investere, købe eller bruge den. Dette danner forudsætningen for investering, og derfor skal det være omfattende og dække alle nødvendige punkter, som en investor har brug for at vide for at kommunikere til ham på den enkleste måde.

 • Stærk og sikker hjemmeside

Hjemmesiden spiller en meget vigtig rolle i et projekts liv. Det er en direkte bro mellem investorerne og projektet at kommunikere, da der er en opdatering. Et HTTPS-websted viser de besøgende, at webstedet er sikkert. Dette er også vigtigt for SEO og for din potentielle investors tillid.

 • Blog

En blog er et nødvendigt værktøj til projektet til at generere organisk trafik til webstedet, forbedre branding og give værdi til kryptosamfundets personlige touch fra projektet. Medium har været en god kilde og genererer en masse trækkraft i kryptoverdenen. Projektgruppen skal sørge for, at der er disciplin og tidsplan for skrivning af indhold. Bloggen skal handle om det indhold, som folk ønsker at læse, og ikke om indhold, der kun taler om, hvor fantastisk projektet er, og hvordan det vil ændre verden med din idé.

Konklusion

Selvom det anbefales at ansætte et specielt kryptovalutamarkedsføringsfirma til at hjælpe et projekt med dets PR og markedsføring, har projektteamet brug for knowhow om, hvordan projektet fremmes. Hvis holdet har et godt produkt, har markedsført det effektivt og har samarbejdet med en populær og effektiv udveksling, så vil IEO bestemt være et hit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me