Top 10 kontroversielle kryptovalutaer i 2019

reklame Phemex

2019 har været et år med op- og nedture. Mens markedet kom sig tilbage fra sit baisse humør i 2018, er de fleste top-kryptokurver et godt stykke under deres all-time highs i slutningen af ​​2017-begyndelsen af ​​2018. Hvad 2019 også har været, er et år med kontroverser for kryptoværdien. Lad os se på nogle af de bedste kryptokurver, der kom nyheder i 2019 på grund af kontroverserne omkring dem –

1. XRP

XRP er den tredjestørste kryptokurrency ved markedsværdi og med en massiv efterfølger, kaldet XRP-hæren. Der er teorier om, at XRP-hæren kun er en indsamling af bots og falske konti på Twitter. Mens det var en kontrovers, der gjorde runderne i marts 2019, var en anden kontrovers, der landede Ripple i problemer med kryptosamfundet, rygterne om, at Ripple dumpede XRP på markedet og derved undertrykte prisen.

Det skal bemærkes, at Ripples ekspansion, hvor den har indgået et samarbejde med bemærkelsesværdige banker og betalingstjenesteudbydere over hele kloden, inklusive Moneygram, ikke har været i stand til at hjælpe XRPs pris. XRPs præstation i 2019 forbliver dyster. Ripple er faldet 27% i løbet af det sidste 1 år, endnu lavere end dets 2018-niveauer.

XRPKilde: Coinstats

Selvom Ripple-administrerende direktør Brad Garlinghouse fjernede FUD omkring XRP-dumping i et interview med Anthony Pompliano, fortsætter prisen på XRP fortsat med at kæmpe på dette bearish marked.

For at tilføje til XRPs elendighed var retssagen mod Ripple af investorer i 2018 med påstand om, at virksomheden havde vildledt dem ved at sælge en uregistreret sikkerhed. I september havde Ripple forsøgt at vinde argumentet ved at hævde, at investorer ikke var i stand til at indgive kravene, da deres tidslinje var udløbet. Det kunne dog ikke svare på, hvordan XRP ikke var en sikkerhed. Retssagen fortsætter stadig, og ifølge de seneste opdateringer indgav Ripple den 4. december en anmodning om at afvise gruppesøgsmålet med argumenter for, at sagen er modstridende og “selvdestruktiv”. Forbundsdomstolens dom i sagen skal endnu ikke erklæres, og når det sker, vil det sandsynligvis medføre en betydelig positiv eller negativ bevægelse i XRP’s pris.

2. Tether (USDT)

Tether greb rampelyset af de forkerte grunde i maj i år, da dets advokat indrømmede, at stablecoin kun var 74 procent støttet af kontanter og ækvivalenter. Stuart Hoegner, firmaets generaladvokat, sagde –

”Fra den dato [30. april] Jeg underskriver denne erklæring, har Tether kontanter og kontantekvivalenter (kortfristede værdipapirer) på i alt ca. 2,1 mia. $, Hvilket repræsenterer cirka 74 procent af de nuværende udestående bindinger,”

New York Attorney General (NYAG) har også hævdet, at Bitfinex, det andet selskab under iFinex, Tether’s moderselskab, tog et lån på $ 600 millioner fra Tether’s reserver, som det ikke har tilbagebetalt. Dette startede en debat i kryptosamfundet om legitimiteten af ​​Tether som en pålidelig stablecoin.

binde

Tether moderselskab, iFinex, kom også i problemer, da et New York-baseret advokatfirma, Roche Freedman LLP slog en retssag imod det og associerede virksomheder og enkeltpersoner og beskylder dem for kollektivt at bruge kryptokurrency til at “bedrage investorer, manipulere markeder og skjule ulovlige indtægter”. I henhold til retssagen var BitFinex og Tether to virksomheder, der var involveret i iFinex’s ordning, som var “Part Fraud, Part Pump and Dump and Part Money Laundering.” Retssagen hævdede også, at iFinex havde udstedt enorme mængder ubackede USDT-tokens for at manipulere kryptovalutamarkedet.

På trods af alle disse kontroverser er Tether dog fortsat den største stablecoin på kryptokurrencymarkedet.

3. Tron (TRX)

TRX er en mønt, der på trods af Justin Suns mange anstrengelser har været bearish i en større del af 2019. Mønten var påbegyndt et bull run i slutningen af ​​2018 og toppede i januar 2019 på $ 0,29, men det har været i en nedadgående tendens siden derefter.

TronKilde: Coinstats

TRX’s præstationer har delvist at gøre med kontroverserne omkring deres CEO, Justin Sun. I juli måtte Sun deltage i en frokost med Warren Buffett, som han havde udtaget ved at betale en rekord på $ 4,57 millioner i en velgørenhedsauktion på eBay. Fire dage før frokosten annullerede Justin Sun det dog med henvisning til en medicinsk nødsituation. Annulleringen sendte prisen på TRX ned. Senere sendte Justin Sun fotos af ham på en fest med kryptoindflydende i San Francisco, og det blev ikke modtaget for godt af kryptosamfundet. Dog kan festhistorien bare have været en falsk alibi. Rygter er, at Sun var blevet tilbageholdt af Beijings øverste internetregulator i Kina, det var efterforsker ham efter mistanke omkring ulovlig fundraising, hvidvaskning af penge, distribution af pornografi og spil.

En anden kontrovers omkring Tron i 2019 har været beskyldninger om, at TRX blev handlet med vask. Som pr. A rapport af Blockchain Transparency Institute udgivet i april 2019, er Tron blandt de højeste vaskehandlede tokens med 85% falsk volumen.

4. & 5. & 6. Dash (DASH), Monero (XMR), ZCash (ZEC)

De bedste privatlivsmønter – Dash (DASH), Monero (XMR) og ZCash (ZEC) – er alle plaget af det samme problem, nemlig at blive fjernet fra børser, fordi de angiveligt ikke er i overensstemmelse med FATFs rejsestyring. For nylig meddelte Bitbay, en kryptobørs, der opererer i Østeuropa, at den afnoterer Monero [XMR], fordi kryptovalutaen “selektivt kan bruge anonyme funktioner blandt projekter”.

Kilde: Systweak

Sydkoreansk børs Upbit, og japansk børs Coincheck har allerede fjernet de tre privatlivsmønter. OKEx har efter at have meddelt, at de vil fjerne dem fra listen, besluttet at gennemgå sin beslutning. CEX.io har også annonceret sine planer om at fjerne XMR, DASH og ZEC.

På grund af meddelelserne om afnoteringer og den generelle baisse stemning på markedet er mønternes værdier faldet betydeligt fra deres højeste tidspunkter. På pressetid handles Monero til $ 49, ned 91% fra ATH i januar 2018 på $ 542,33. Dash handles til $ 46,22, et fald på 97% fra ATH i december 2017 på $ 1493,59. ZCash klarer sig det værste af alt. Det handles til $ 29,94, et fald på 99% fra dets ATH i oktober 2016 på $ 3191,93.

7. Digibyte (DGB)

Digibyte (DGB) blev centrum for kontrovers, da møntens grundlægger Jared Tate kritiserede hårdt Justin Sun, CEO for Tron og kryptovalutaudvekslingen Poloniex. Hans argument mod Tron var, at det var stærkt centraliseret. Han sagde, at TRX var 100% forudbestemt og kontrolleret af Justin Sun og Tron Foundation. Ud af de 100 milliarder TRX, der var udstedt, var 66 milliarder i omløb, og resten – 34 milliarder var hos Justin Sun. Han sagde også, at Tron-netværket blev drevet af i alt 27 “Superrepræsentant” -knudepunkter, og de blev for det meste kontrolleret af Sun og Tron Foundation ved hjælp af delegeret bevis for indsats (DPoS). 

digibyte

Han udtrykte også sin irritation over Justin Sun efter at have overtaget Poloniex. I henhold til hans tweet var han ked af, at hans personlige data og hans venner, familie og andre amerikanske Digibytes kunders mest følsomme data nu var i hænderne på Poloniex.

8/8 Jeg er kongelig sur på mine personlige data, mine venner og familiedata og andre amerikanske #DigiByte kundernes mest følsomme data er nu i hænderne på dette cirkus, der er nu #Poloniex. Eller den $ TRX shill fabrik, som vi nu skulle kalde det. Tak @jerallaire https://t.co/pLg9qrIYse

– Jared Tate (@jaredctate) 4. december 2019

Poloniex svarede på Tates ved at fjerne DGB fra børsen uden en forklaring.

poloniex dgbKilde: Twitter

Poloniex modtog alvorlig tilbageslag fra kryptosamfundet for sin reaktion på Tates kritik.

8. Matic-netværk (MATIC)

Matic Network (MATIC) blev for nylig centrum for opmærksomhed i kryptosamfundet, da mønten blev dumpet på Binance, og fra $ 0,041 faldt den til $ 0,011 og tabte derved over 60% af sin værdi i løbet af få timer.

maticusd 1d binanceMATIC / USD 1-dages diagram på Binance (TradingView)

På det tidspunkt cirkulerede rygter om, at lossepladsen var et insiderjob, på markedet. I henhold til Samuel JJ Gosling, grundlæggeren af ​​Validity Crypto, havde Matic Network-teamet været ansvarlig for den dump-annonce, de havde overført 1.495.322.715 MATIC, som udgjorde 15% af udbuddet inden for de sidste 50 dage, og tokens var landet på Binance til likvidation. Rygterne blev imidlertid fjernet af en Ethereum-udvikler, Eric, der delte, at kun 290.000.000 MATIC var sendt til Binance. Kort efter korrigerede Gosling også sine påstande og sendte sin undskyldning, men på det tidspunkt var skaden allerede sket. 

Matic genoprettede sig hurtigt efter dumpen og ramte $ 0,0196 den 11. december, men nu er mønten faldet til $ 0,0121 på grund af kryptomarkedets generelle bearish stemning.

9. KIN token (KIN)

Canadisk messaging-app, Kik havde foretaget et indledende møntudbud (ICO) for at sælge sit token, Kin, og rejst $ 100 MM fra det. ICO blev kontroversielt, da den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) besluttede at sagsøge den for at have solgt en uregistreret sikkerhed. I henhold til SEC’s arkivering havde det kontantstrammede selskab gennemført ICO og solgt et digitalt token uden ordentlig offentliggørelse.

”Færre og færre mennesker brugte Kik Messenger. Virksomheden forventede at løbe tør for kontanter til at finansiere sine aktiviteter inden udgangen af ​​2017, men dets indtægter var ubetydelige, ”sagde arkivering.

Som svar på arkiveringen lancerede KiK en kampagne kaldet #DefendCrypto og samlede over 4 millioner dollars for at imødekomme sagsomkostningerne. I august udstedte KiK en ansøgning, der tilbageviste SEC’s krav. I henhold til det 130 sider lange dokument stod KiK ved sin holdning om, at Kin ikke var en sikkerhed, og SEC bevidst “vendte kendsgerningerne” for at vise det som en. KiKs CEO, Ted Livingston, havde hævdet, at –

“SEC prøver at tegne et billede af, at Kin-projektet var en desperat handling snarere end det dristige træk, det var at vinde spillet, og et, som Kakao, Line, Telegram og Facebook alle nu har fulgt.”

Den juridiske uro har påvirket værdien af ​​symbolet drastisk. Det handles nu til $ 0,000003, et fald på over 99% fra dets all-time high på $ 0,0012 opnået i januar 2018. Tokenets 24-timers handelsvolumen er mindre end $ 200.000.

10. Telegram Open Network IOU (GRAM)

Telegram kanal

Ligesom KiK er messaging-appen Telegram også i suppen på grund af sit kryptokurrencyinitiativ. Virksomheden gennemførte også en ICO, der rejste en kæmpestor $ 1,7 mia. Fra private investorer, men selskabet kunne ikke gennemføre det offentlige salgsstykke af sin ICO, fordi det frygtede at løbe ind i problemer med SEC. På grund af dette er GRAM-tokenet ikke tilgængeligt for offentligheden, da det ikke er blevet noteret på børser. Ifølge rapporter trives imidlertid et underjordisk marked for token.

I oktober indgav SEC imidlertid en retssag mod selskabet for angiveligt at have brudt føderale værdipapirlove ved at sælge sikkerhedstokens ulovligt. I henhold til de seneste opdateringer har SEC beordret Telegrams grundlægger og administrerende direktør Pavel Durov til at vidne i den amerikanske Securities Exchange Commission (SEC) sag mod selskabets kontroversielle digitale token.

Hvilket symbol, tror du, vil stige over kontroverser i 2020 og genvinde sit omdømme og værdi? Del dine synspunkter med os i kommentarerne nedenfor!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me