Hvad er KYC og AML? Hvorfor er det så vigtigt i kryptovalutaer?

Disse to udtryk, ‘Kend din kunde og hvidvaskning af penge (KYC og AML)”Er ikke mere nyt, især når vi tænker på forskellige finansielle sektorer, der arbejder rundt omkring i verden. For nylig har de faktisk modtaget så meget af rampelyset, at der nu og da kan bemærkes en ny lov eller regel, der har til hensigt at gøre denne procedure fejlfri.

Imidlertid er forståelse af disse udtryk på en nøjagtig måde stadig et problem for de fleste. Derfra har vi forklaret det samme detaljeret nedenfor for at sikre, at der ikke står mere misforståelse eller rod i ansigtet.

Hvad er KYC?

En forkortelse af ‘Kend din kunde‘ er en Kundeidentifikationsproces, som involverer trin og proces, der hjælper med at bestemme kundens sande identitet (reelt ejerskab af konti).

Denne proces hjælper også en organisation med at notere forskellige andre fakta som indtægtskilden / midlerne, kundeforretningens karakter og mere, som til gengæld hjælper finansielle organisationer som banken med at beregne fremsynede risici. Dette er få trin, der hjælper med at redde forskellige finansielle institutioner og forblive sikret mod kriminelle elementer, der resulterer i hvidvaskning af penge.

Hvad er AML?

Et akronym for ‘anti-hvidvaskning af penge’ er et udtryk, der anvendes af finansielle og juridiske industrier til at beskrive den juridiske kontrol, der involverer finansiel / økonomisk organisation og andre afgrænsede enheder for at undgå, opfatte og rapportere hvidvaskning aktiveres.

Er der nogen juridisk opbakning, der hjælper kundens identitetsbekræftelse?

Ja, der er udstedt officielle retningslinjer fra centralbankmyndigheder i forskellige lande.

For eksempel – “Indiens Reserve Bank har udstedt retningslinjer til banker i henhold til afsnit 35A i bankreguleringsloven, 1949 og regel 7 om forebyggelse af hvidvaskning af penge (vedligeholdelse af optegnelser om transaktionernes art og værdi, proceduren og fremgangsmåden til vedligeholdelse og tid til fremlæggelse af information og verifikation og Vedligeholdelse af optegnelser over bankvirksomhedernes kunder, finansiel

Institutioner og formidlere) Regler, 2005 ”.

Forståelse af kundeidentifikationsprocedure

Som vi kan se ud fra ovenstående diskussion, er genkendeligt bevis på klient bundet efter kontrol af personligheden ved hjælp af pålidelige og autonome kilder, for eksempel arkiver og information om data. Ligeledes er der ikke kun et endnu forskellige trin i genkendeligt klientbevis, der udføres på forskellige stadier

Banken har fastlagt kundeidentifikationsprocedure, der skal gennemføres i flere faser, dvs. mens man opbygger et sparepengeforhold; foretage en monetær udveksling, eller når banken er i tvivl om virkeligheden / sandheden eller omfanget af den allerede fik kunde genkendelige bevisoplysninger.

Forståelse af hvidvaskning af penge og økonomisk terrorisme

Skatteunddragelse inkluderer maskering af monetære ressourcer, så de samme kan bruges uden opdagelsen af ​​den ulovlige bevægelse, der skabte dem. Finansiel terrorisme indebærer også budgethjælp i enhver psykologisk krigsførelse eller til de personer, der energiserer, designer eller deltager i frygtbaseret undertrykkelse.

Skattekriminelle sender ulovlige tilskud gennem lovlige instrukser med tanke på det endelige mål om at skjule deres kriminelle begyndelse, mens de personer, der støtter frygtbaseret undertrykkelse, udveksler økonomi, der kan være legitim eller ulovlig i unik for at dække deres kilde og ekstreme udnyttelse, hvilket er at hjælpe finans Terrorisme.

Regler og forskrifter relateret til KYC / AML / CTF

Som pr. Overlevende retninger for RBI og de standarder, der er beskrevet under Forebyggelse af hvidvaskning af penge, 2002 administrere det, der kaldes som en aktivitet af Anti hvidvaskning af penge (AML) og Bekæmpelse af finansiering af terrorisme (CTF). Disse standarder og anvisninger bestræber sig på at opretholde proceduren for skatteunddragelse og finansiering af psykologiske undertrykkelsesrelaterede øvelser. Retningslinjerne kræver, at bankerne kender deres kunder (ofte kendt som Kend din kunde eller KYC kontrol) og til at screene deres udvekslinger. Yderligere skal bestemte data under PMLA om pengene og mistænkelige transaktioner sendes til Financial Intelligence Unit, Indien (FIU-IND).

Overensstemmelse med AML-kontroller hjælper bankerne med at holde øje med børserne i nærheden for at genkende mistænkelige transaktioner under forudsætning af eventuelle og på denne måde give data til eksperterne til implementering af lovgivningen (gennem rapporter til FIU-IND) til at styre sådanne overførsler i henhold til det relevante love og anvisninger.

Grundlæggende standarder finansielle institutter følger

Som vi allerede ved, er den underliggende hensigt om at opnå en vellykket KYC ingen ringere end at sikre sig, at ingen finansielle institutioner eller organisationer udsættes for hvidvaskning af penge. Vi må dog ikke glemme det faktum, at dette system hjælper med bedre forståelse af deres kunde og deres økonomiske forhold. Herfra er listen over vigtige elementer, der kræves eller bruges, når man udfører KYC for en kunde.

Politik for kundaccept

  • Procedurer til kundeidentifikation – som inkluderer indsamling og analyse af primær identitetsrelateret dokumentation, som f.eks. navneoverensstemmelse med kendte dokumenter såsom pas eller anden juridisk dokumentation.
  • Overvågning af transaktion – overvågning af kunders og kunders peer-transaktioner, som hjælper med at anerkende, hvis der er uventet adfærd
  • Risikostyring – risikostyring handler om at beregne en kundes tilbøjelighed til at udføre svindel med hvidvask af penge, identitetstyveri eller finansiering af terrorisme.

KYC-proces i en nøddeskal

Indledende klientscreening er et emne EDD indgivet stole på stærkt. Systemerne anvender en lagdelt tilgang til at opdage faren. Respekteringen af ​​enhver EDD-procedure afhænger af data- og datakilderne, typen og arten af ​​de anvendte datakilder, legitimt forberedte eksaminatorer, der ved, hvor de skal søge efter data, hvordan de skal se ud, og hvordan man validerer, dechiffrerer og vælger resultaterne. Forretningsindsigt organisationer samler disse data og arrangerer dem hver dag i en vidtrækkende database. In-nation leverandører gennemgår et stort antal af disse forretningsindsigtsorganisationer med specialister på stedet, der kan erhverve data, der ikke er effektivt tilgængelige.

KYC og AML til kryptokurver

KYC forbliver for “Kend din kunde.” Det er en procedure til erhvervelse af kritisk genkendelsesdata om klienterne i en administration. Det trin, der giver administrationen, vil beordre alle klienter til at indsende passende genkendelige bevisrapporter som personlige id’er, økonomiske saldi, Visa-data, privat adresse, servicefakturaer og så videre.

KYC er for det meste at garantere, at utilstrækkelig person er blokeret for at bruge en administration, som de ikke er godkendt til at bruge. Disse kunne omfatte mindreårige, udokumenterede arbejdere eller personer med kriminel historie. Det giver ligeledes en database med data, der kan påvise værdi i en lovpligtig undersøgelse i tilfælde af en fremtidig ulovlig bevægelse. KYC er et nødvendigt stykke af adskillige online faser, såsom væddemål og valutaveksling.

AML henviser grundlæggende til et udvalg af anvisninger, der er autoriseret til at holde lønalderen ved hjælp af ulovlige og ulovlige udvekslinger. Det er kontorholder i offentlige og monetære virksomheder at oprette en administrativ struktur, der gør det besværligt for folk, der beskæftiger sig med ulovlige og ulovlige øvelser, at skifte over kontanter erhvervet under ulovlige penge til ærlige godhedsressourcer.

  • Regulering af digitale penge

Som tidligere nævnt i denne artikel indrammer KYC- og AML-reglerne en væsentlig del af bestræbelserne på at styre det digitale pengeområde. Med milliarder af dollars, der udfyldes på markedet fra forskellige kilder, vil statslige og økonomiske fonde skærme rummet nøje.

Imidlertid er KYC og AML-regler under alle omstændigheder i konflikt med en af ​​de mest betydningsfulde grundteorier for blockchain, som er den primære innovation bag digitale former for penge, og at rationalitet er hemmeligholdelse. Digitale pengeudvekslinger skal være mystiske og ikke-sporbare, hvilket er en betydelig cerebral smerte for controllere, da der er frygt for, at lovovertrædere kan udnytte en sådan ramme.

ML / TF er et normalt citeret udtryk af rivaler med kryptografiske penge, når de tilbyder stridigheder mod rammen. ML / TF forbliver for “Skatteunddragelse / Terroristfinansiering.” At ikke være i stand til at spore udviklingen af ​​kontanter kunne tænkes at være ulykkelig for enhver stats pengerelaterede og regionale sikkerhed. Derfor har det vist sig at være grundlæggende for regeringer i et par nationer at trække sig ned på det digitale valutas udstillingsvindue. Mens tilgangen kan være kontrasterende fra nation til nation, er den grundlæggende opfattelse den samme.

  • Cryptocurrency udveksling

Den største del af kryptohandelsvinduet er digitale pengetransaktioner.

Disse faser tilskynder til ægte udveksling af kryptografiske pengetokens. Markedskapaciteten simpelthen som forex annoncere; der er kryptosæt, der kan købes og sælges til forhandlere, der gør en fordel ved hjælp af ændringerne i kryptohandelskurserne. Mæglere kan ligeledes holde, hvis de ønsker og tilbyder, når værdien skyrockets. Med et specifikt slutmål om at udnytte faser i digital valutahandel skal en mand aftale at acceptere administrationen på stedet for scenen. Når de er tilsluttet, kan man begynde at udveksle digitale valutaer. Der er forskellige handelsfaser overalt på nettet, og de har forskellige motivationer til at trække kunder.

Ikke desto mindre er lovgiveren kommet hårdt på kryptohandler i regionen KYC og AML-kontroller.

Talrige faser for handel med digitale penge har nu strenge principper for kontokontrol. Tidligere kunne en ikke-underbygget rekord endda foretage udvekslinger op til et specifikt maksimalt indespærringspunkt. Uanset hvad det er, i disse dage skal klienter kontrollere deres optegnelser, før de kan begynde at bruge en af ​​de forskellige børser. Talrige administrationer forbyder gradvist ukendte udvekslingskonti.

Imidlertid udviser digitale valutavekslingsfaser en stabil åben dør til at bringe KYC-regler ind i det kryptografiske pengeområde. Der er ikke meget passage, der fokuserer på KYCs administrative struktur i den generelle blockchain, og der udvikles kryptografiske penge. Med AML bliver det noget sværere. Tilstrækkeligheden af ​​AML-love er afhængig af, at specialkooperationer forventes med nyttige data om mistænkelige øvelser. Regerings- og monetære controllere har udvidet niveauet af deres opmærksomhed på aktiviteterne i kryptohandelstrin.

Indsatsen indtil videre

I 2014 blev Charlie Shrem, en standout blandt de mest umiskendelige figurer i blockchain og digital valuta, sendt til fængsel efter at være blevet opdaget skylden for skatteunddragelse. Charlie Shrems sigtede lovovertrædelser blev knyttet til det berygtede Silk Road-mørkets kommercielle center. Beskyldt for at støtte Robert Faiella til at vaske $ 1 million bitcoin, som senere blev brugt som en del af køb af et par ulovlige og ulovlige ting. Charlie blev derudover beskyldt for at have forsømt at rapportere mistænkelige øvelser på hans scene for digital valutahandel, BitInstant. Han blev dømt til 2 år i føderalt fængsel, hvor han omsider tog sin fleksibilitet op i juni 2016.

Sydkorea, De Forenede Stater, Det Forenede Kongerige og Den Europæiske Union har ligeledes gjort KYC- og AML-regler til et vigtigt stykke af alle administrative valutasystemer. Europa-Parlamentet i samarbejde med Den Europæiske Centralbank vedtog en beslutning i 2017, der ville præsentere kraftige KYC- og AML-regler i kryptoannoncen. Valget bekræftes lige nu af de forskellige delnationer. Nationer som Frankrig, Sydkorea, USA og endda Japan har ligeledes bestræbt sig på at forbedre KYC og AML-løb i aktivitet på kryptomarkederne i deres nationer.

Controllers forventer screening af AML og KYC for at gøre det muligt for budgetinstitutioner at anerkende omfanget af økonomiske forseelser, sagde Richard Small, SVP for fjendtlige big business.

Du vil måske også kunne lide:

  • Sådan opnår du den høje fortjeneste på Cryptocurrency Exchange
  • Hvorfor skal du opbevare QTUM-kryptovaluta på din radar i 2018?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me