Bitwise Index, joka seuraa 10 kryptovaluutta, liittyy Crypto ETF: n linjaan

mainos Phemex

Bitwise Asset Management, joka on San Franciscossa toimiva salausvarainhoitoyhtiö, on liittynyt jonoon SEC: n kynnyksellä saadakseen hyväksynnän salaukseen perustuvalle ETF: lle. Tämä olisi 15. sovellus salaus / bitcoin-sovellukselle, joka odottaa SEC: n nyökkäystä useiden hylkäysten ja viivästysten jälkeen, jotka hakija on nähnyt SEC: ltä.

Bitwise-omaisuudenhallintasovellus näyttää olevan ratkaisu

Uuden ETF: n nimi on Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Fund -rahasto ja Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Fund ETF: n osakkeisiin liittyvä rekisteröintilausekehakemus on jätetty Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolle (SEC), mutta sitä ei ole vielä julistettu toimivaksi. ETF: n tavoitteena on seurata kuukausittain tasapainotettua Bitwise’s HOLD 10 Index -indeksiä, joka on 10 suurimman kryptovaluutan markkina-cap-painotettu indeksi. Indeksi koostuu tällä hetkellä BTC: stä (58,7%), ETH: sta (17,7%), XRP: stä (7,7%), BCH: sta (6,1%), XLM: stä (3,4%), LTC: stä (2,3%), ZEC: stä (1,1%), XMR: stä ( 1,0%), ETC (0,9%).

Indeksi käyttää viiden vuoden laimennettua markkina-arvoa suoran markkina-arvon sijasta, useita kelpoisuuskriteerejä, kuten kaupan volyymi- ja keskittymähistoria, yhdistetyt hinnat, kiertävä tarjonta, useat tietolähteet, kuukausittainen tasapainottaminen ja erityisiä harvinaisia ​​tapahtumia, kuten kovaa haarukkaa varten. korin eheys.

ETF tai pörssinoteerattu rahasto on jälkimarkkinakelpoinen arvopaperi, joka seuraa omaisuusryhmää ja jolla käydään kauppaa pörssin tavoin. Vaikka muut 14 hakemusta SEC CNBC: n mukaan Bitwise on ainoa yritys, joka hakee ETF: ää, joka seuraisi useita digitaalisia resursseja.

Bitwise: n globaali tutkimusjohtaja Matt Hougan lainattiin kommentoimaan kyseistä ilmoitusta,

”Tutkimuksemme osoittaa, että useiden kryptovaluuttojen indeksikohtainen kori käyttäytyy eri tavalla kuin yksi kolikko. Sellaisena uskomme, että sijoittajien on tarkasteltava molempia altistumistyyppejä, kun otetaan huomioon kasvava kryptovaluutta. Katsomme, että tällä uudella alueella on paljon yhtäläisyyksiä hyödyke-ETF: n käyttöönottoon 10-15 vuotta sitten. “

Hänen kommenttinsa jatkoivat sen sanomista

“Tuolloin näimme lanseeraavan yhden hyödykkeen ETF: t, jotka seurasivat kultaa, hopeaa, raakaöljyä ja muita hyödykkeitä, sekä ETF: t, jotka seurasivat monipuolisia hyödykeindeksikoreja. Näemme täällä paljon yhtäläisyyksiä. “

Lue myös: Bitcoin ETF: n innostus räjähtävä, härät ovat jo ottaneet maksun

Bittikohtainen kokemus salausten hallinnasta tekee siitä vahvan kannattajan ETF-hyväksynnälle

Oman salausindeksin saaminen antaa Bitwise-edulle jonkin verran huolta, jonka SEC on esittänyt ETF: n hinnoittelulle ja salauksen riskinhallinnalle Bittikohtaisesti tekisi jo saman indeksisijoituksilleen ja rahastolleen.

Bitwise Asset Management toimii kahden tytäryhtiönsä välityksellä Bitwise Index Services, LLC on ja Bitwise Investment Advisors, LLC. Bitwise Index Services kehittää kryptovaluuttaindeksejä ja tekee tutkimusta kryptovaluuttainvestointien alalla, kun taas Bitwise Investment Advisors, LLC sponsoroi salausvaluuttoihin sijoittavia Yhdysvaltojen ja muiden maiden yksityisiä rahastoja..  

Bitwise: lla on vahva johtoryhmä, joka yhdistää nykyaikaisen ohjelmisto-osaamisensa vuosikymmenien varainhoitokokemukseen – tulevat yrityksiltä, ​​kuten Facebook, Wealthfront, BlackRock, NYLife Investments, IndexIQ, US Commodity Funds, Goldman Sachs, JPMorgan ja ETF.com

Vuonna 2017 perustettu Bitwise Asset Management on kryptovaluutan varainhoitaja. Bitwise lanseerasi ensimmäisen kryptovaluuttaindeksirahaston, Bitwise HOLD 10 Private Index Fund -rahaston, 22. marraskuuta 2017. Sen takana ovat johtavat institutionaaliset ja yksityiset sijoittajat, mukaan lukien,

Khosla Ventures, General Catalyst, Blockchain Capital, Naval Ravikant, Alison Davis, David Sacks, Elad Gil, Adam Nash, Adam Ludwin, Suna Said ja Avichal Garg.

Yritys on kumppani yksityishenkilöille, talousneuvojille, perhetoimistoille, sijoituspäälliköille ja instituutioille kryptovaluutan navigoinnissa.

Koska Bitcoin / Crypto ETF -jono kasvaa ja salausmarkkinat kypsyvät, SEC: lle ei ole kovin mukavaa välttää ongelmaa edelleen viivästyttämällä sitä tai ehkä hylkäämään sen. Siksi monet analyytikot uskovat, että SEC voi muuttaa kantaansa tällä kertaa.

Onko Bitwise parempi ehdokas muihin verrattuna saada SEC-lisenssi salauksen ETF: lle? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me