Kuinka ostaa Bitcoin PayPalilla?

Ajan myötä on selvempi, että bitcoin on erittäin tuottoisa sijoitus. Koska olet lukenut tämän artikkelin, olet todennäköisesti ajatellut jo kryptovaluuttainvestointeja. Siitä huolimatta, kun ostat bitcoinia ensimmäistä kertaa, on hyvä valita perinteiset pankkitavat, joiden avulla voit muuttaa fiatisi suoraan salaukseksi. Nopein, helpoin ja helpoin tapa tehdä se on ostaa bitcoin luottokorteilla. Silti niille, jotka teistä, jotka haluavat ylimääräisen mielenrauhan ja turvallisuuden uuteen rahoitusmaailmaan lähdettäessä, saatat haluta ostaa bitcoinia PayPalilla.

20 vuoden kokemus verkkokaupoista sekä ylimääräinen vakuutus ja turvallisuus takaavat ihanteellisen kumppanin haarautumisen tähän tuntemattomaan maailmaan, josta et ehkä tiedä paljoakaan, joten saatat haluta erehtyä varoituksen puolella. Ongelmana on kuitenkin, että tämä vaihtoehto rajoittaa valintojasi dramaattisesti, koska harvat cryptocurrency -vaihdot hyväksyvät tämän maksutavan. Täältä tulemme: olemme laatineet luettelon parhaista paikoista ostaa bitcoinia PayPalin avulla, jotta jos tehdä Jos valitset tämän vaihtoehdon, voit valita ainakin yhden harvoista luotetuista alustoista.

eToro

eToro on monipuolinen vaihtopalvelu, jonka avulla voit ostaa lukuisia erilaisia ​​sijoitusvaihtoehtoja, kuten osakkeita, hyödykkeitä, valuuttoja ja tietysti kryptovaluuttoja. Löydät yksityiskohtaisen katsauksen täällä Cryptimissä. Kun kyseessä on salausvaluuttakauppa, sivusto antaa sinun ostaa bitcoinia PayPalilla palvelunsa kautta ja voi siten saada sinut irti maasta ja tallettaa missä tahansa välillä 50–10000 dollaria kuukaudessa, mikä on paljon ensimmäistä kertaa sijoittajalle.

Tämän pitäisi saada sinut alkuun, mutta heidän palvelunsa on se, että et voi myydä niitä bitcoineja, jotka olisit hankkinut suoraan heidän verkkosivuillaan, joten sinun on siirrettävä ne muualle kaupankäynnin jatkamiseksi, kun ne on ostettu. Jos suunnittelet HODL: ää, eToro voi silti palvella tätä tarkoitusta kuitenkin hienosti, koska niiden avulla voit silti myydä ne myöhemmin myöhemmin vastineeksi fiat-valuutoista.

Häiritsevä

Huolestuttavaa työtä vertaisverkkokauppana. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että se toimii välittäjänä sinun, henkilön, joka haluaa ostaa bitcoinia, ja jonkun välillä, joka haluaa myydä bitcoinia. Se käyttää kattavaa käyttäjäkäytäntöä, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa alueelta voi käyttää sitä ja käyttää sen palveluja ostamaan ja myymään bitcoinia PayPalin kautta. Tämä tarkoittaa, että missä tahansa luet tätä, voit jo kirjautua sisään ja nauttia heidän palvelunsa eduista helposti.

Kun olet kirjautunut heidän palveluunsa ja vahvistanut tilisi, palvelu on erittäin yksinkertaista ja rekisteröit vain PayPal-tilisi heidän sivustolleen ja selaat heidän palveluitaan listatuille myyjille, kunnes löydät itsellesi sopivan. Tässä vaiheessa edut todella loistavat, kun liityt keskusteluun myyjän kanssa, jonka kanssa voit neuvotella hinnoista. Kun kauppa on ratkaistu, ostaja vapauttaa bitcoinit, joita Paxful pitää hallussaan puolen tunnin ajan varmistaen, ettei virheellistä peliä tapahdu. Sinulla on tällä hetkellä aikaa suorittaa maksu Paypalin kautta, joka Paxilta veloitetaan ilmaiseksi ja tarjoaa sinulle 256-bittisen SSL-salauksen turvallisuuden takaamiseksi.

PaikallisetBitcoins

Tämä on toinen peer to peer bitcoin -kauppapalvelu, jonka avulla voit muodostaa yhteyden muihin lähialueesi käyttäjiin ja sitten ostaa suoraan ihmisiltä sen sijaan, että ostat sen kolmannen osapuolen vaihtoalustalta. Se on itse asiassa yksi vanhimmista ja kokeilluimmista ja luotettavimmista palveluista kryptovaluutan maailmassa, puhumattakaan siitä, että suurin osa sen palveluista on täysin ilmaista.

LocalBitcoinin luonteesta johtuen se tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa bitcoinia PayPalilla sekä mahdollisuuden ostaa Ripple, Ethereum ja paljon muita huippumerkkejä suoraan PayPal-tililläsi. Mielestämme LocalBitcoins olisi ihanteellinen valinta ensimmäistä kertaa sijoittajille kaikkien edellä mainittujen syiden ja parhaan vaihtoehdon ostaa bitcoinia PayPalilla markkinoilla.

Nämä ovat vain 3 parhaista kryptovaluutanvaihdoista, jotka ovat ihanteellisesti parasta aloittaa, mutta voit silti tarkistaa koko luettelo parhaista kryptovaluutanvaihdoista jotta voit valita oikean, mistä ostaa bitcoinia Paypalilla helposti ja aloittaa bitcoin-kaupankäyntiurasi tänään!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me