Emerge DeFi pyrkii puhdistamaan hajautetun rahoituksen keskittymällä keskeiseen infrastruktuuriin

DeFi-teollisuus kasvaa harppauksin, mutta on edelleen altis yksittäisille puutteille. Koska teollisuus keskittyy vain vähän vakuutuksiin, tilintarkastuksiin ja taustatarkastuksiin, se pysähtyy. Emerge DeFi tarjoaa kaikki nämä palvelut.

Nykyiset DeFi-puutteet

Suurin osa hajautetuista rahoitusalustoista ja palveluista näyttää kohtaavan samoja kuoppia. Toimivan älykkään sopimuskoodin kokoaminen on helppo osa, mutta käyttäjien suojaaminen vaatii erilaista lähestymistapaa. Uusien rahakkeiden vakuutuksiin, tilintarkastuksiin, taustatarkistuksiin tai käynnistysalustapalveluihin ei kiinnitetä riittävästi huomiota.

Tämän infrastruktuurin rakentaminen on ratkaisevan tärkeää DeFi-liikkeen eteenpäin viemiseksi. Jos käyttäjät eivät voi hyötyä vakuutuksesta, he menettävät jatkuvasti varkauksia, hakkerointeja ja älykkäitä koodiongelmia. Koko vuoden 2020 aikana on ollut liian monta tapausta tämänkaltaisia. Kehittäjät eivät voi ennakoida kaikkia mahdollisia tuloksia, mutta projektit tarvitsevat jonkin verran apua asianomaisille käyttäjille. Valitettavasti näin ei ole tänään.   

Oikean ratkaisun löytäminen

Emergi DeFi on projekti, joka keskittyy hajautetun rahoituksen pitkäaikaiseen kestävyyteen eikä henkilökohtaiseen hyötyyn. Se on kaiken kattava foorumi, joka palvelee useita tarkoituksia, joiden kaikkien tarkoituksena on avata seuraavan sukupolven Defi-ratkaisut. 

Tunnuksen käynnistyslevy ja mainoskampanja

Uudet DeFi-projektit luovat yleensä tunnuksensa – lähestymistavasta puuttuu usein koordinointi tai kannustimia. Emerge DeFi tarjoaa ratkaisun vaikuttajille, yrittäjille ja ryhmille, jotka haluavat käynnistää tunnuksen. Hajautetun rahoitusbrändin rakentaminen aiheuttaa monia esteitä, jotka kaikki edellyttävät erityistä lähestymistapaa niiden poistamiseksi.

Tunnusmyynnin näkökulmasta Emerge DeFi esittelee monia mukautusvaihtoehtoja. Haluatko lukita maksuvalmiuden tai suorittaa KYC-varmennuksen, luottamuksen auran esittäminen on ensiarvoisen tärkeää minkä tahansa tunnuksen käynnistämiselle. 

Vaikuttajien houkutteleminen on keskeinen osa onnistuneen merkkimyynnin toteuttamista. Vaikuttajat eivät kuitenkaan halua käsitellä nimettömiä joukkueita. DeFi-alalla suurin osa kehittäjien ryhmistä ei julkista identiteettinsä. Emerge DeFi voi suorittaa KYC-taustatarkistuksen selvittääkseen, onko kyseinen projekti luotettava. 

Vakuutus & Tilintarkastus on välttämätöntä

DeFi-älykkäiden sopimusten läpinäkyvyyden vuoksi kuka tahansa voi tarkistaa koodin. Näiden sopimusten luonteen ymmärtäminen ylittää kuitenkin useimpien ihmisten palkkaluokan. Tästä syystä hankkeille on suoritettava kooditarkastukset ennen alustan julkaisemista. Se ei kuitenkaan tapahdu melkein tarpeeksi kuin sen pitäisi. 

Sama koskee vakuutuksia, näkökohtaa, jota lähes ei ole DeFi-kohtauksessa. Yksi harvoista vakuutusyhtiöistä – Cover Protocol – sai äskettäin hakkeroinnin. Selkeä merkki siitä, miten asiat on tehtävä toisin ja ennemmin kuin myöhemmin. Emerge DeFi tarjoaa ratkaisuja vakuutuksiin ja tilintarkastuksiin varmistaakseen, että tulevat hankkeet eivät kärsi näistä takaiskuista. 

Kevätpuhdistus hajautetussa rahoituksessa

Koska kevätkausi on kulman takana, on tullut aika siivota hajautetun rahoituksen “sotku” tänään. Nykyään on liikaa suojaamattomia, tilintarkastamattomia ja vakuuttamattomia projekteja, jotka kaikki voivat maksaa käyttäjille rahaa. Ottaen huomioon tällä alalla tapahtuvien hakkerointien ja huijausten määrän, Defi menettää legitimiteettinsä hälyttävällä nopeudella. 

Täydellisen ratkaisun saaminen on välttämätön ensimmäinen askel. Blockchain-tekniikka mahdollistaa innovatiivisia ideoita ja konsepteja, mutta se ei voi kasvaa ilman oikeaa infrastruktuuria ja työkaluja. Tällä alalla on paljon enemmän kuin markkinointi, myynti, suhdetoiminta ja myynti rahakkeet. Ilman tilintarkastukseen ja vakuutuksiin tarvittavaa teknistä infrastruktuuria hajautettu rahoitus ei koskaan tule laajemmaksi. 

Jos hajautettu rahoitus halutaan ottaa vakavasti, sen on tarjottava sama mielenrauha ja turvallisuus kuin perinteisellä rahoituksella. Nykyään teollisuus ei vielä pysty siihen. Ratkaisut, kuten Emerge DeFi, voivat muuttaa kertomusta, mutta silti niillä on kaikki todistettavissa. 

Johtopäätös

Nykyään hajautettu rahoitus keskittyy ensisijaisesti satoviljelyyn ja keinotteluun. Eri lähestymistapaa tarvitaan siirtyä seuraavalle tasolle ja uhata keskitettyä rahoitusta. Seuraavaan tasoon pääsemiseksi on keskityttävä turvallisuuteen, vastuullisuuteen, tarkastettavuuteen ja vakuutuksiin. Kunnes nämä rakennuspalikat ja infrastruktuuri ovat paikallaan, DeFi: llä on vain vähän tai ei lainkaan valittamista. 

Ratkaisut, kuten Emerge DeFi, korostavat pitkän aikavälin ajattelun tarvetta sen sijaan, että keskittyisivät lyhytaikaisiin ratkaisuihin ja voittoihin. Hajautetun rahoituksen laillistaminen vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Salausvaluutateollisuus on vasta nyt saamassa tunnustusta lähes vuosikymmenen oppituntien jälkeen. Yhteisöjen ja tiimien on käytettävä näitä oppeja hyväksi DeFin käyttöönoton nopeuttamiseksi. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me