4 vinkkiä asiantuntijoilta Bitcoin-lompakon hallintaan

Jos olet kryptovaluutassa, tiedät, että tarvitset erillisen lompakon bitcoinillesi ja useita erityyppisiä kryptovaluuttoja. Samanlainen kuin fyysinen lompakko, sinun on pystyttävä suojaamaan ja hallitsemaan myös Bitcoin-lompakkoasi. Koska se on digitaalinen lompakko, on olemassa erilaisia ​​tapoja suojata ja hallita bitcoin-lompakkoasi.

Tässä on joitain asiantuntijavinkkejä bitcoin-lompakon hallintaan oikein ja vastuullisesti. 

  • Lisätietoja Bitcoin Walletista

Ennen kuin voit hallita bitcoin-lompakkoasi, sinun on tiedettävä, mitä käyttää ensin. On olemassa erityyppisiä lompakoita, joiden avulla voit käyttää ja tallentaa digitaalista valuuttaa. Tyypit voidaan luokitella laitteistoiksi, ohjelmistoiksi ja paperiksi. Nämä ovat vain joitain tyyppisiä lompakoita, joita voit käyttää:

  • Työpöytä – työpöydän lompakko voidaan asentaa kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen. Tämän tietovälineen rajoitukset ovat, että lompakkoosi pääsee vain yhdestä lähteestä, eli kannettavasta tietokoneesta tai tietokoneesta, johon olet asentanut ohjelmiston. Tämä voi tarjota paremman turvallisuuden. Vaara on kuitenkin siinä, että tietokoneesi saa hakkeroida tai viruksen. Jos näin tapahtuu, voit menettää kaikki bitcoinisi.
  • Online – Toinen tapa säilyttää lompakkoasi on pilvi. Näin lompakkoosi pääsee käsiksi millä tahansa laitteella missä tahansa. Tämä voi olla erittäin kätevä valinta. Yksityisiä avaimiasi hallitsee kuitenkin kolmas osapuoli, mikä tekee sinusta alttiimman online-hakkeroinnin varkauksille.
  • Matkapuhelin – Toisaalta, jos olet aina juoksussa, puhelinsovelluksen lompakko voi olla sinulle erittäin hyödyllinen. Tämän tyyppinen etu on, että voit käyttää sitä myös vähittäiskaupoissa. Se on yksinkertaisemmalla ohjelmistolla, koska se on sovelluksessa ja helpompi käyttää.
  • Laitteisto – Voit tallentaa lompakon myös ulkoiselle kiintolevylle tai USB: lle. Tämän ansiosta lompakkosi tallennetaan offline-tilaan, mikä on turvallisempaa, koska hakkerit eivät pääse siihen. Varmista kuitenkin, että et menetä USB-muistiasi tai ulkoista kiintolevyäsi. Jos menetät sen, bitcoinisi menetetään sen mukana.

Jos tarvitset lisää vaihtoehtoja ennen kuin päätät, voit tarkistaa SmartBillions joitakin suosituksia.

  • Ole varovainen online-palveluiden suhteen

Verkkopalvelut eivät ole aina kovin luotettavia. Tämän vuoksi sinun tulee aina olla varovainen kaikista verkkopalveluista, joissa rahasi kulkevat. Monet verkkolompakot ja -keskukset ovat joutuneet tietoturvaloukkausten uhreiksi. Varmista, että riippumatta siitä, mitä online-palvelua saat, tarjoaa riittävän turvallisuuden ja vakuutuksen rahan, kuten pankin, varastointiin. Valitse palvelu varoen ja tee oma tutkimus. Sen lisäksi se lisää myös suojaustasi ja lisää toisen suojaustason kaksitekijän todennuksen käyttämiseen.

  • Varmuuskopioi lompakkosi

Turvaverkkona sinun tulisi myös pitää varmuuskopio lompakostasi, jotta voit suojata bitcoin-lompakkoasi inhimillisiltä virheiltä ja tietokonevikoilta. Muista, että kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee pieleen. Joten on parasta olla turvassa. Jos myös tietokoneesi tai matkapuhelimesi varastetaan, varmuuskopion avulla voit palauttaa lompakon helposti. Tällä tavalla et menetä rahaa.

Varmuuskopion lisäksi sinun on myös salattava varmuuskopio. Verkossa tallennetut varmuuskopiot ovat erittäin alttiita hakkeroinnille tai varkauksille. Varmuuskopioiden salaamisen pitäisi olla tapana, koska jopa Internetiin kytketyt tietokoneet ovat jo erittäin alttiita viruksille tai haittaohjelmille. Parasta pitää kaikki perusteet katettuina, kun kyse on turvallisuudesta bitcoin-lompakko ja sen takaisin ylös.

Tavallisena käytäntönä sinun tulee aina varmuuskopioida lompakkosi säännöllisesti. Näin varmistetaan, että kaikki tekemäsi muutokset ovat edelleen ennallaan. Jos jotain tapahtuu, saat uusimman päivityksen.

  • Pidä ohjelmistosi ajan tasalla

Toinen vinkki on aina varmistaa, että ohjelmistosi on ajan tasalla. Näiden päivitysten tarkoituksena ei ole vain tehdä ohjelmistostasi nopeampaa, vaan se asentaa myös uuden turvallisuus päivitykset, jotka auttavat sinua suojaamaan viruksilta tai muilta haittaohjelmilta. Päivitä myös säännöllisesti puhelimesi ja tietokoneesi ohjelmisto – ei vain lompakko-ohjelmisto.

Johtopäätös

Kuten jokapäiväisessä elämässäsi, sinun on turvattava. Lohkoketju tekee mahdolliseksi ja kätevän siirtää arvoa mihin tahansa, mutta sinun on hallittava ja suojattava bitcoin-lompakkoasi. Noudata yllä olevia vinkkejä rahasi suojaamiseksi. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me