Haastattelu Joodan perustajan Yodan (Jude) G Regevin kanssa

Yoda (Jude) G Regevin perustaja & JointerYodan toimitusjohtaja on sarjayrittäjä, jonka kyky kehittää tehokkaita ideoita ja ratkaisuja on johtanut onnistuneesti kasvaneisiin viiteen yritykseen, joilla on kolme onnistunutta irtautumista. Muutama vuosi sitten hän muutti Silicon Valley, Kaliforniaan ja opetti itsensä puhumaan sujuvaa englantia.

https://cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/10/26144710/2020-10-26-1-min.png

Kysymys 1: Aiemmin turvatunnukset olivat paljon puhuttu innovatiivisista häiriöistä kiinteistöalalla. Miksi luulet, että tämä ei riitä poistamaan tämän alan toistuvia ongelmia?

Yoda: Olemme luoneet merkityt liikekiinteistöt Jointerin alkuaikoina. Keskustelun jälkeen joidenkin neuvonantajamme kanssa kävi selväksi, että tokenisaatio vain vahvistaa vanhaa liiketoimintatapaa sen sijaan, että loisi uuden tavan edetä kaupallisen kiinteistön sijoittamiseen ja syndikaatioon. 

Kaikki erehtyvät ajattelemalla, että merkinnät eivät ole oikea ratkaisu. Tokenisaatio itsenäisenä tuotteena ei voi toimia kehittyneille käyttäjille, se ei voi demokratisoida alaa akkreditoimattomille sijoittajille eikä voi toimia ilman sisäänrakennettua likviditeettiratkaisua. Lisäksi ilman jälkimarkkinoita tokenisaatiot eivät ratkaise ongelmaa, jonka he ovat asettaneet ratkaisemaan.

Q2: Jointer on ehdottanut ja toteuttanut ainutlaatuisen lähestymistavan, jonka tarjoaa DeFi, ratkaisemaan pitkäaikaisia ​​kiinteistöalan ongelmia. Voitteko kertoa meille lisää tästä?

Yoda: Kokemuksen vuoksi näimme, kuinka vaikeaa kiinteistövälittäjien oli syndikoida kiinteistöjä, ja myös kuinka haastavaa on löytää vahvoja kiinteistöjä sijoittamiseen keskivertohenkilölle. Joten Jointeria kehitettäessä lähestymistapa oli rakentaa jotain, joka vähentää julkisten sijoittajien riskiä ja auttaa niitä, joilla on tuottoisia ominaisuuksia, syndikoimaan rahastot nopeasti yhdestä lähteestä sen sijaan, että heidän tarvitsisi löytää monia. 

Kun liikekiinteistön ostajat ostavat kiinteistön, he saavat suurimman osan lainanantajalta olevista varoista asuntolainana ja loput syndikaattina useilta pelaajilta. Jointer muuttaa peliä sallimalla omistajien saada yhden sekin lainanantajalta asuntolainasta ja toisen sekin Joitnerilta tarvittavan oman pääoman käsirahan saamiseksi. Toisaalta Jointer antaa yleisölle mahdollisuuden sijoittaa jointer-ratkaisuihin saamalla korreloimaton tuotto rajoittamattomalla likviditeetillä

Ratkaisimme tämän pitämällä päivittäisen DeFi-huutokaupan sisäänrakennetulla peliteoreettisella mallinnuksella ja monilla niukkuuslaeilla, jotka on suunniteltu hajautetuksi hajautetuksi. Tällöin Jointerista tulee rahastojen syndikaattori ja hän voi tarjota yhden sekin CRE-sijoittajille.

Kysymys 3: Jotta tällaiset toteutukset toimisivat tehokkaasti, uskon, että perinteisten kiinteistöjen ja digitaalisen omaisuuden markkinoiden välillä on oltava toimiva silta. Siksi olet ottanut käyttöön JNTR: n siirtämään likviditeettiä saumattomasti?

Yoda: Tällä hetkellä, jos sinulla on tuottoisa liikekiinteistö, sinua ei kannusteta käyttämään kalliita kustannuksia ja riskiä omaisuuden merkitsemiseen. Jointerin suhteen teemme prosessista sujuvan ja kannattavamman, kun kaikki triljoonat dollarit kaupallista kiinteistöä siirtyvät lohkoketjuun. Commercial Real Estate tukee JNTR: ää myös takaovessa ristivakuussuhteen kautta Jointerin arvopapereihin, JNTR / ETN ja JNTR / STOCK. 

Kysymys 4: Kerro meille lisää JNTR: n teknisestä toiminnasta, erityisesti rahapajan prosessista, ja kuinka se säilyttää arvonsa Jointer Liquidity -talouden kautta?

Yoda: Jointer rakensi yli 52 älykästä sopimusta merkkiekosysteemiin luoden kriittisen valuutan historian vahvimmin taloudellisesti suunnitellun merkin. JNTR-tunnus on suunniteltu manipuloinnin vastaisilla sopimuksilla tavalla, joka rajoittaa tunnuksen nimellisarvoa koskaan laskemasta. JNTR: n päivittäinen lyöminen määräytyy yhdellä 52 älykkäästä sopimuksesta ja perustuu Jointerin eiliseen huutokauppatulokseen.. 

K5: Mitä hyötyä on Jointer Auctionsissa osallistumisesta ja miten sijoittajat voivat liittyä mukaan?

Yoda: Sijoittajien tarvitsee vain mennä Jointer.io-sivustoon ja napsauttaa “Sijoita”. Se on hyvä tilaisuus sijoittajille, koska olemme luoneet nimellisarvoisen tunnuksen, jota ei voida manipuloida eikä se voi laskea. Olemme myös rakentaneet huutokauppaan 90%: n haittasuojan, ja kaikki sijoittajat saavat sen heti. Haittapuolen suoja on silloin, kun sijoittajien varat on lukittu älykkääseen sopimukseen, joka suojaa 90% sijoituksesta. Kun sijoittaja on tyytyväinen JNTR: n suorituskykyyn, haittapuolen suoja voidaan poistaa ja sijoittaja voi jatkaa näiden merkkien hallussa pitämistä tai panostamista ansaitakseen enemmän JNTR: tä. 

K6: Luin, että Jointer esitteli joustavan panoksen, joka myönsi 10% APY: n suoraan JNTR / b-tunnukseen. Miten tämä toimii?

Yoda: Emme halunneet käyttäjien joutuvan lähettämään rahakkeitaan sopimukseen ansaitsemaan palkintoja, mutta halusimme palkita heidät yhden JNTR-silta-merkin pitämisestä. Siksi Jointerista kehittyi JNTR / b, älykäs sopimus, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita 10% APY yksinkertaisesti pitämällä JNTR / b: tä lompakossaan. Joukkotunnistuksen tulisi olla yksinkertaista, ei vaikeaa. 

Kysymys 7: Pitäisikö meidän odottaa lähitulevaisuudessa lisää DeFi-ratkaisuja kiinteistöalalla? Jos näin on, mitä muita muutoksia DeFi voi tuoda pöytään?

Yoda: DeFin tulevaisuus kypsyy, ja vähemmän nimettömiä hahmoja alkaa näkyä uusissa copy-cat-tuotteissa. Kun DeFi kehittyy, niin esimerkiksi teknologiaratkaisujen avulla Jointer rakensi 52 älykästä sopimusta Jointer Liquidity Reserve -järjestelmän perusvaihtoprotokollan päälle tarjotakseen rajattoman likviditeetin ja nimellisarvon, joka ei voi koskaan laskea.

Tietoja Yodasta:

Yoda on sarjayrittäjä, jonka kyky kehittää tehokkaita ideoita ja ratkaisuja on johtanut onnistuneesti kasvaneeseen viiteen yritykseen, joilla on kolme onnistunutta irtautumista. Muutama vuosi sitten hän muutti Silicon Valley, Kaliforniaan ja opetti itsensä puhumaan sujuvaa englantia. 

Intohimonsa startupien lisäksi Yodan harrastuksena on syvällisten hajautettujen rahoitusmekanismien suunnittelu, jossa hän on jälleen opettanut itsensä ja oppinut muilta ammattilaisilta virheettömiä tokenomisia sovelluksia jokapäiväiseen elämään… 

Yodan nykyinen käynnistys Jointer.io käynnistettiin tahattomasti sen jälkeen, kun hän rakensi henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetun algoritmin ratkaisemaan ongelman siitä, kuinka tunnistaa välittömästi tuottoisimmat kaupalliset kiinteistöt. Tämä muuttui Element Zero -verkon luomiseksi, joka alkoi Jointerin tarpeesta tarjota käyttäjilleen ratkaisu vakaisiin, hajautettuihin kryptovaluutanvaihtoihin ja maksuihin. 

Kun nämä kaksi DAO: ta on luotu, Yodan finanssisuunnittelu vahvisti molemmat yritykset yhdessä rakentamaan todella hajautetun DeFi-syndikaatioratkaisun, jota voidaan soveltaa lukemattomille aloille, kuten vakuutus, asuntolainat, opintolainat, startupit ja paljon muuta..

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me