ICO: n tulevaisuus: Eksklusiivinen haastattelu Coin360: n toimitusjohtajan kanssa

Oletko koskaan ajatellut käynnistää oma projekti tai käynnistys? Meillä kaikilla on. Salausalue on täynnä ihmisiä, jotka ovat käyneet läpi ideoitaan. Voit nähdä esimerkin siitä, miten salaus on sisällyttänyt joukkorahoituksen rakenteeseensa. Kunnianhimoiset salauksen harrastajat ottivat ajatuksen joukkorahoituksesta ja toivat sen eloon salaustilassa. Toimiva malli sopii varsin hyvin salaukseen – siinä keksit oman kolikon tukemaan projektia, josta sinusta tuntuu vahvasti. Jos ihmiset pitävät projektia hyödyllisenä ja lupaavana – he lähettävät rahaa auttamaan sinua kehittämään projektia vastaanottamalla käynnistämäsi rahakkeet. Kuulostaa aika hyvältä, eikö? No, tämä on pohjimmiltaan miten kolikoiden alkutarjous toimii.

Kuten useimmilla trendeillä, sillä on positiivisia ja negatiivisia puoliaan. Monet projektit auttavat todella ratkaisemaan ongelmia, kuten BlueOcean tekee lääketieteellisellä alalla, mutta sinun on myös oltava hyvin varovainen investoidessasi, jotta vältät petoksen. ICO: t ovat riskialttiita monista syistä – hallituksen määräysten puuttumisesta hakkereiden ja varkaiden manipulointiin.

Luettelossa olevien ICO: iden määrä kasvoi 282% vuonna 2018 (3804 hanketta) verrattuna vuoteen 2017 (1349 hanketta), mutta kerättyjen varojen kokonaismäärä kasvoi vain 15% vuonna 2018. Lisäksi ICO: n keskimääräinen elinikä oli kaksi kertaa niin kauan vuoden 2018 lopussa kuin vuoden 2017 lopussa (tilastot vuodesta ICObench).

Joitakin oivalluksia ICO: ista ja siitä, mitä etsimme eteenpäin, keskustelimme kryptovaluuttamarkkinoiden seurannan toimitusjohtajan Evan Roppin kanssa Kolikko360.

  1. Hei Evan. Kerro meille Coin360: sta. Miksi teit sen, jos vastaavia palveluja oli paljon? Ennen kuin sain käteni salaukseen, olin mukana fiat-kaupassa ja kun päätin kokeilla käteni salauksessa, tajusin, ettei siellä ollut kiinteitä lämpökarttoja, jotka olisivat helppokäyttöisiä ja käteviä. Kaikki muut projektit olivat käytännössä identtisiä, ja olin yllättynyt kunnollisen UX: n puuttumisesta niin korkean teknologian markkinoilla. Joten Coin360: n tiimi keksi idean ottaa käyttöön kaikki hyödyllisimmät ominaisuudet fiat-markkinapalveluista ja yhdistää ne salauksen hintaseuraajaan, jolla on korkealaatuinen käytettävyys ja todella siisti intuitiivinen muotoilu. Tällöin teimme Coin360: sta ihanteellisen työkalun uusille tulokkaille, jotka haluavat tulla salausmarkkinoille, ja jos olet uusi salausmaailmassa, suosittelen vahvasti Coin360: ta (nauraa). Henkilökohtaisesti pidän jatkuvan kehityksen ajatuksesta. Lisäämme palveluumme aina uusia ominaisuuksia: yksi uusimmista oli tarkkailulista, jonka avulla voit näppäillä useita kiinnostavia kolikoita ja luoda oman räätälöidyn kolikkoluettelon. Nyt päivitimme sen, jotta käyttäjät voivat luoda jopa 5 erilaista tarkkailulistaa! Se toimii evästekehyksen avulla, ja aiomme lisätä palvelurekisteröinnin, jotta käyttäjät voivat käyttää katselulistojaan eri laitteilla.
  1. Mitkä ovat tuotteesi vahvuudet ja heikkoudet? Olen vakuuttunut siitä, että Coin360: n vahva puoli on sen tiimi: henkilökuntamme on monipuolinen ja halukas antamaan taitojaan, ideoitaan ja tietämystään. Haluamme tehdä tuotteesta mahdollisimman hyödyllisen. Heikkoudet – meillä ei ole yhtään niistä (nauraa). Ollakseni rehellinen, meillä on ongelmia Coin360: n mobiiliversiossa. Se toimii hitaasti, erityisesti iPhonessa, mutta korjaamme sen nyt – kirjoitamme sovelluksen uudestaan ​​alusta alkaen ja optimoimme sen toiminnan. Tietenkin meillä on pieniä vikoja, jotka tulevat esiin täällä ja siellä. Korjasimme esimerkiksi äskettäin virheen, jonka kolikkokortit sijaitsevat kaavioissa. He käynnistivät useita kertoja peräkkäin joillakin näistä korteista. Opimme ongelmasta käyttäjiltämme ja korjasimme ongelman mahdollisimman nopeasti – vain kahdessa tunnissa, joten älä epäröi antaa meille palautetta!
  1. Äskettäin Coin360 ilmoitti uuden sovellusliittymän käynnistämisestä. Miksi luulet markkinoiden tarvitsevan sitä? Olemme kokeilleet monia sovellusliittymiä Coin360: n kehittämisen aikana. Henkilökohtaiseen käyttöön ja Coin360: n parantamiseksi päätimme kehittää oman sovellusliittymämme. Sitten saimme tietää, että kilpailijamme maksavat API: nsa. Mutta Coin360 on aina ollut kokemusten ja tietojen jakamista. Siksi valmistaudumme julkaisemaan sovellusliittymämme, jossa on korkeammat pyyntörajat, enemmän menetelmiä ja nopeammat datapäivitykset kuin useimmilla kilpailijoillamme on. Nyt kuka tahansa maailmassa voi ottaa meihin yhteyttä Beta-sovellusliittymän kanssa.
  1. Sijoitatko henkilökohtaisesti salaukseen? Hintojen laskusta huolimatta jatkan sijoittamista joihinkin kryptovaluuttoihin. Arvostan todella mitä VIRNE joukkue tekee. Toivon, että joukkue jatkaa tuotteensa kehittämistä. On myös joitain lupaavia projekteja, kuten BitTorrent ja Fetch.AI. Joten on vielä joitain mahdollisuuksia sijoittaa jopa sen valtion markkinoilla, jossa se on. Olen kuitenkin myynyt kaikki ICO-rahakkeeni.

  2. Joten mitä mieltä olet ICO: sta? Kuinka se on vaikuttanut salauksen suosioon? Luuletko ihmisten olevan enemmän mukana salauksessa ICO: iden takia? Itse asiassa rakastan todella ICO: n ideaa. Tarkoitan, että on hienoa, että melkein kuka tahansa voi sijoittaa tuotteeseen, johon hän uskoo. Ja yrityksille on monia etuja. Ei tarvitse maksaa paljon rahaa sijoituspankeille, asianajajille, tilintarkastajille ja niin edelleen. Jos vertaamme ICO: ta listautumisantiin, ICO on paljon halvempi ja helpompi käynnistää. Oxford Economics suoritti PwC-tutkimuksen, jonka mukaan 83% kyselyyn osallistuneista talousjohtajista arvioi IPO-menojen olevan yli miljoona dollaria (tiedot osoitteesta pwc.com). Mielestäni ongelmana on, että liian monet pätemättömät ihmiset ovat sijoittaneet ICO: iin. Joihinkin epäluotettaviin projekteihin investoitiin paljon rahaa. Joten ihmiset antoivat näille yrityksille mahdollisuuden huijata heitä. Toisaalta olen tavannut monia ihmisiä, jotka tulivat blockchain-teollisuuteen ICO: n kautta. Kuten monilla muillakin instrumenteilla, ICO: lla on etuja ja haittoja. En halua tehdä mitään johtopäätöksiä, koska ICO-hyökkäyksen alkamisesta on kulunut vain 2 vuotta. Teollisuus tarvitsee enemmän aikaa menetelmiensä tarkentamiseen.
  1. Luuletko, että ICO: n tilalle tulee uusi trendi? Markkinoilla ei ole mitään uutta. Jotkut yritykset voivat käyttää riskipääomaa varainhankintamenetelmänä ICO: n sijaan. Varojen keräämisellä riskipääoman kautta on joitain etuja, esimerkiksi yritys voi saada yrityskonsultointia, yhteyksiä teollisuuden vaikuttajiin ja todistuksen konseptista. Arvostan myös todella Binancea uusien projektien käynnistämisestä Laukaisualusta. Oletan, että on ok, että on vaikeampaa kerätä rahaa ICO: n kautta. Mielestäni sijoittajien ongelma on se, että monet ICO: t osoittautuivat huijauksiksi tai jopa huijauksiksi. Oli helppoa rahaa ihmisille, joilla ei ollut tuotetta, vahvaa tiimiä tai edes paperia. Toivon, että ICO: t eivät häviä varainhankintamenetelmänä, mutta haluan, että kaikki ICO: n sijoittajat käyttävät enemmän aikaa kunkin ICO: n vahvuuksien ja heikkouksien analysointiin.

Alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen on hyvä ja tehokas tapa startup-yrityksille kerätä rahaa. Joidenkin haittojen ja taipumusten kääntämisen lisäksi on vaikea sanoa, että ICO: n ajatus itsessään on kuollut. Ihmiset sijoittavat edelleen rahaa, mutta tekevät sen yleensä harkitummin ja huomaavaisemmin: sijoittajat etsivät uskottavampia ja arvokkaampia projekteja eivätkä sijoita enempää kuin voivat menettää. Siksi ICO ei ole kuollut, mutta kokee suuria muutoksia. Aika näyttää, mikä on näiden muutosten lopputulos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me