Haastattelu: Entinen Google CTO liittyy Credits-projektiin CBO: na, mutta miksi Blockchain?

Mukaan Laajuus blockchain-projekti, Jennifer Trelewicz, aiemmin tunnettu järjestelmien johtajana & IBM: n teknologialaboratorio, Google Venäjän teknologiajohtaja ja riskienjohtaja & Deutsche Bankin markkinatiedoista tuli yhtiön uusi työntekijä. Hän aloitti liiketoimintajohtajana ja vastaa ulkoisesta liiketoiminta-alueesta.

Jennifer on erittäin pätevä asiantuntija kansainvälisillä markkinoilla johtuen laajasta toiminnastaan ​​neuvotteluissa suuryritysten kanssa ja puhumalla lukuisissa konferensseissa teknologiamarkkinoiden kehittämisestä, ohjelmistojen optimoinnista, tutkimuksen stimuloinnista jne. Hänen toimintansa ansiosta hän sai hyödyllisiä kontakteja liiketoimintaympäristössä, navigoida onnistuneesti ulkomaisilla markkinoilla ja saavuttaa konkreettisia tuloksia.  

Haastattelu uuden kanssa Laajuus CBO antaa yksityiskohtaisen kuvan Jenniferin aiemmasta toiminnasta, hänen nykyisistä näkemyksistään blockchain-tekniikasta ja tulevaisuuden näkemyksen alustan kehityksestä markkinoilla:

K: Voisitteko kertoa meille saavutuksesta, joka muovasi urasi?  

A:  IBM: n systeemi- ja teknologialaboratorion avaaminen Moskovaan oli merkittävää. Polkuni avaamiseen ei ollut yksinkertainen – aloitin ehdotuksen parissa kahden IBM: n kollegan kanssa vuonna 2004 ja työskentelin lopulta IBM: n pääkonttorissa johtotehtävissä saadakseni korkeimman tason hyväksynnät sen toteuttamiseksi. Rakensin nollasta alkaen 130 insinööriryhmän, työskentelin IBM: n kollegoiden kanssa ympäri maailmaa tuodakseni mielenkiintoisen R: n&D laboratorioon, määritä rakenne ja prosessit. Laboratorio toimi edelleen menestyksekkäästi lähtöni jälkeen, ja yksi ensimmäisistä palkkaamistani projektipäällikkönä ylennettiin myöhemmin laboratorion johtajaksi, mikä saa minut ylpeäksi hänestä.

– Minulle tämän projektin avainkohdat sisälsivät idean nollasta liiketoiminnan menestykseen esteiden navigoinnin, liittoutumien rakentamisen.

K: Minkä suurten projektien kanssa olet työskennellyt CTO: na Googlessa?

A:  Tämä oli jonkin aikaa sitten, kun Google-hausta tuli ensin hyödyllinen venäjäksi. Tiimimme teki yhteistyötä Mountain View’n, Kalifornian ydinhakutiimin kanssa, rakentaakseen venäläisen morfologian kielimalliin, mikä oli kriittinen alustan suorituskyvylle näillä markkinoilla. Olemme myös johtaneet työtä Google Mapsin kanssa sopeutuaksemme Itä-Euroopan karttojen ja liikenteen erityispiirteisiin, mukaan lukien osoitteiden numerointia, joukkoliikenteen roolia ja muita normeja. Tuolloin julkisen liikenteen ei katsottu olevan erittäin tärkeää Google Mapsille, mutta voisiko kukaan Moskovan asukas kuvitella ohjeiden antamista osoitteeseen, jopa ajoneuvon toimitushenkilölle, kertomatta lähimmän metroaseman nimeä? Tämä on vain yksi esimerkki paradigman erosta.

K: Milloin tutustuit blockchain-tekniikkaan ja Credits-alustaan? 

A: Aloin työskennellä blockchain-tekniikan kanssa S7 TechLabin toimitusjohtajana. Käynnistimme yhteishankkeen Alfabankin kanssa lentolippujen myymiseksi Ethereumissa ja myöhemmin yhdessä Alfabankin ja Gaspromneft-Aeron kanssa maksujen käsittelemiseksi lentopolttoaineista. Tässä roolissa olin perehtynyt sekä Ethereumiin että Hyperledgeriin ja näen kummankin edut ja haitat yritysratkaisuille.

– Olen tutustunut Credits-alustaan ​​äskettäin, ja olen vaikuttunut tekniikasta, mukaan lukien tekninen taso ja yrityksen sitoutumisesta sekä käyttäjäyhteisöön että ratkaisukumppaneihin.

K: Luuletko, että koko markkinat ovat kypsyneet ymmärtämään, että liiketoiminta on riippuvainen tietoturvasta?

A:  Teknologialiiketoiminta näyttää ymmärtävän tämän näkökohdan, mutta jotkut alat, jotka ovat aiemmin vähemmän liittyneet tietotekniikkaan, näyttävät olevan vasta tietoisia, yleensä kun heille tapahtuu rikkomus. Jopa “matalan teknologian” yritykset ovat riippuvaisia ​​tietoturvasta, koska jopa ne todennäköisesti tallentavat jonkin verran asiakas- ja toimittajatietoja tietokoneisiin. Yritykset, jotka eivät ymmärrä riippuvuuttaan tietoturvasta, ovat vaarassa joutua suuriin ongelmiin. Vaarantuneet tietojärjestelmät voivat vaikuttaa kaikkeen asiakkaisiin ja heidän etuihinsa, sisäisiin valvontajärjestelmiin (budjetti, ostot, suunnittelu) ja lopulta yrityksen maineeseen. Lisäksi monien maantieteellisten alueiden maailmanlaajuiset lait säätelevät asiakastietojen käsittelyä, joten ongelmat voivat johtaa sakkoihin tai pahempiin.

K: Kuinka arvioit markkinoiden kehitysnäkymät?

A: Olen erittäin varma mahdollisista näkymistä, ja huomaan sen jopa Forbes on nimennyt vuoden 2019 yritysten vuosilohkoksi. Yritykset alkavat ymmärtää arvon, jonka tekniikka voi tuoda järjestelmiinsä, mukaan lukien integrointi vanhojen järjestelmien kanssa turvallisuuden ja toiminnallisuuden parantamiseksi. Myös luottamuksen saavuttaminen vastapuolten välillä maailmanlaajuisen toimituspohjan, automatisoitujen asiakirjojen ja maksujen, sähköisten sitoutumisten maailmassa – kaikki tämä edellyttää tekniikkaa, jonka blockchain tuo pöytään.

K: Millä alueilla uskot Creditsin voivan tehdä yhteistyötä IBM: n kanssa?

A: IBM on erinomainen kumppani monimutkaisissa ratkaisuprojekteissa, ja heillä on maailmanlaajuinen kanava yritysasiakkaille. Näen paljon potentiaalia olla IBM: n tekninen kumppani ratkaisuprojekteissa, tarjoamalla ratkaisun komponentteja, jotka perustuvat Credits blockchain -tekniikkaan.

K: Mitä arvostat eniten Credits-tekniikasta ja tavoitteista?

A: Alustan arkkitehtuuri on hyvin suunniteltu ja taitavasti toteutettu. Koodi on auki, jonka avulla asiakkaat ja yhteisö voivat tarkistaa, osallistua ja varmentaa erityisiä asennuksia varten. Samaan aikaan, koska Credits hallitsee alustaa, voimme varmistaa, että asiakasratkaisujen kriittisiä integraatiorajapintoja ei rikota päivityksillä, kuten voi tapahtua joidenkin muiden blockchain-alustojen kanssa.

Samalla arvostan todella joukkueen painopisteitä, ja asiakkaiden, kehittäjien ja integraattoreiden sekä yhteisön ja sijoittajien välillä on tasapaino. Tämä on terveellistä lähestymistapaa, joka luonnehtii pitkällä aikavälillä menestyviä yrityksiä.

K: Mitä Credits tekee hyvin ja missä on mahdollisuus kasvaa?

A: Credits-teknologia-alusta on erittäin hyvin toteutettu, ja tiimi kiinnittää paljon huomiota todentamiseen ja vakauteen. Tämä on vankka perusta työskentelylle alustalla kehittyvien kumppaneiden, alustalla olevien ratkaisujen parissa työskentelevien asiakkaiden ja yleisen markkinoiden luottamuksen teknologiaan.

– Missä näen mahdollisuuden, on ratkaisuportfolion kehittäminen yhteistyössä avaintoimijoiden, kuten IBM: n ja muiden, kanssa. Täällä voimme tuoda suurimman arvon yritysasiakkaille hyödyntämällä kaikkien kumppaneiden vahvuuksia monimutkaisten liiketoimintaongelmien ratkaisemiseen.

K: Mitä aiotte saavuttaa seuraavan vuoden aikana Credits-palvelussa?

A: Hoidan ja kehitän suhteitamme kumppaneihin, asiakkaisiin ja neuvonantajiin ympäri maailmaa. Lisäksi olen asettanut korkean prioriteetin kanavakumppanuuksien rakentamiselle, myös integraattoreiden ja ISV: n kanssa. Näiden ohjeiden osalta odotan innolla tiivistä yhteistyötä suurlähettiläidemme ja alueellisten edustajien kanssa. Yhdessä käynnistämme PoC: t tärkeimmillä aloilla, annamme kanavakumppaneille mahdollisuuden rakentaa ratkaisujamme ja toteuttaa ratkaisuja yritysasiakkaiden kanssa.

– Samanaikaisesti työskentelen tiiviisti liiketoiminnan kehitystiimimme kanssa kehittääksesi lisätaitoja, palkkaamaan oikeat ehdokkaat, rakentamaan asianmukaisten KPI: n ympärille.

Blockchain-teollisuuden kehittyessä sen jatkokehitykseen osallistuvien suurten toimijoiden määrä kasvaa. Kun yhä useammat suuryritysten edustajat esittävät ja käyttävät innovatiivista ratkaisua nykyisissä ihmissuhdemalleissa, nykyaikaisesta yhteiskunnasta tulee avoimempi ja turvallisempi vuorovaikutukselle.

Laajuus on avoimen lähdekoodin ja täysin hajautettu lohkoketjuohjelmistoalusta, joka perustuu PoA (Proof of Agreement) -algoritmiin. Alusta tarjoaa verkkokapasiteettia jopa miljoona tapahtumaa sekunnissa. Transaktioiden käsittelyajat ovat 0,1 sekuntia ja alhaiset palkkiot alkaen 0,001 USD / tapahtuma.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me