Yksinomainen haastattelu monitoimisen pilvikaivospalvelujen tarjoajan Cryptouniversen varapääjohtajan kanssa

Yksinoikeudella haastattelussa Cryptouniverse, hän selitti, kuinka kaivosmies ei vaadi suuria investointeja kaivoksen aloittamiseksi. Hän selitti, kuinka Cryptouniversen avulla käyttäjä voi aloittaa kaivoksen vain 50 dollaria [noin].

          1. Kuinka CryptoUniverse.io-projekti tuli? 

Tarinamme juontaa juurensa vuoteen 2015. Salausala oli vasta alkamassa. Kahdelle ystävälleni kaivos oli intohimo. Analysoimme blockchain-tekniikkaa, kryptovaluuttoja ja POW-louhintaa, ostamme ja testasimme kaikki löydetyt näytönohjaimet. 

Vuonna 2017 loimme ensimmäisen koetilan. Aloitimme vain kahdella lautalla, mutta kaksi kuukautta myöhemmin meillä oli jo 54 laitetta, 10 ASICs S9, ja odotimme upouuden L3: n toimitusta. Lokakuuhun perustimme toisen kaivostilan. Koetilojen suorittaminen antoi meille mahdollisuuden kerätä paljon arvokkaita tilastoja ja saada käsitys siitä, mikä toimii ja mikä ei. 

2. Milloin yritys perustettiin ja kuka sen perusti? 

Loimme CryptoUniversen 14. helmikuuta 2018 – samojen kahden kollegani kanssa, jotka olivat olleet projektissa alusta asti. Silloin meillä oli 8 hengen tiimi, mutta muutamassa kuukaudessa avasimme uuden toimiston ja henkilökuntamme nelinkertaistui. Sitten laitamme kaikki kaivoskokemuksemme ja tilastomme yhteen ja rakennimme ensimmäisen täysin toimivan datakeskuksemme Kirishiin, Leningradin alueelle. Olemme laajentuneet siitä lähtien. Tällä hetkellä yrityksessämme on tällä hetkellä 126 työntekijää ja olemme edustettuina useissa maissa.

3. Anna yrityksen nykyinen katsaus. Mitkä olivat CryptoUniversen luomisen tavoitteet?

Alkuperäinen visiomme oli esitellä enemmän ihmisiä kryptovaluutan ja lohkoketjun maailmaan. Tavoitteena on rakentaa luottamusta ja luoda käyttäjäystävällinen, läpinäkyvä alusta, josta jokainen pääsee helposti kaivosteollisuuteen. 

Tällä hetkellä CryptoUniverse tarjoaa pilvikaivospalveluja, joilla on laaja valikoima sopimuksia mihin tahansa strategiaan ja budjettiin, ja kehittää myös uusia ominaisuuksia. Asetamme asiakkaidemme tarpeet etusijalle, joten pyrimme vähentämään napsautusten määrää. Yksi uusimmista edistysaskeleista on mahdollisuus suorittaa maksuja Visa ja Mastercard. 

4. Seuraavan viiden vuoden suunnitelmat?

Asiakkaidemme määrän kasvaessa jatkuvasti lisääntymme. Tänä kesänä aiomme avata uuden, edistyneen datakeskuksen. Se on teknopark, jossa työskentelemme kryptovaluuttojen lisäksi AI: n, BigDatan ja IoT: n kanssa. Toiseksi kehitämme uutta alustaa, jossa on edistyneitä ominaisuuksia. Se on tila, jossa voit kaivaa, tallentaa tulojasi, vaihtaa kryptovaluuttoja, myydä ja ostaa kaivossopimuksia ja niin edelleen. 

Sen lisäksi aiomme tulla Yhdysvaltain markkinoille. Työskentelemme myös sivuprojekteissamme – esimerkiksi Kaivosyliopistossa, jossa tarjoamme asiaankuuluvaa tietoa salausvaluutoista. 

5. Missä datakeskukset sijaitsevat? 

Tärkein palvelinkeskuksemme sijaitsee Kirishissä, Venäjällä, ja uusi rakennetaan Irkutskin alueelle. Päätimme hyödyntää kylmää Siperian ilmastoa ja vesivoiman helppoa saatavuutta. Sen avulla voimme säästää jäähdytysjärjestelmissä, jotta voimme olla energiatehokkaampia, asettaa alhaiset sopimushinnat ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä olla vihreämpiä.

6. Keskustele laitteistasi: onko se kilpailukykyinen?

Ehdottomasti. Testaamme jatkuvasti kaivostyöläisten uusia malleja palvelinkeskuksissamme ja tarjoamme vain tehokkaimmiksi osoittautuneita malleja. Esimerkiksi viime toukokuussa ostimme uusia kaivostyöläisiä Сanaanilta (AvalonMiner 852, 911 1041F, 1041) ja Bitmain Antminersilta (S15, T15, S17, T17). Teemme yhteistyötä suurten kaivoslaitteiden valmistajien kanssa: olemme työskennelleet Bitmainin ja Canaanin kanssa, ja Innosilicon liittyy heihin lähitulevaisuudessa uutena kumppanina.

7. Pystytkö hajottamaan myytin, että kaivosmieheksi tarvitset paljon alkupääomaa laitteille? 

Itse asiassa se ei ole myytti. Kaivoskulut riippuvat strategioistasi. Jos rakennat oman kaivosjärjestelmän, vaadittu alkupääoma on korkea, samoin ylläpitokustannukset. Kotona toimivien kaivostyöläisten on opittava työskentelemään ohjelmiston kanssa, ylläpitämään toimintatilaa, huolehtimaan laitteiden jatkuvasta jäähdytyksestä ja käsittelemään meluhaittaa. Sähkökustannukset voivat syödä yli 50 prosenttia heidän tuloistaan. Pilvikaivos on entistä helpompaa. Kun päätät kaivaa pilvessä, siirrät kaikki nämä asiat pilvikaivostoimittajaasi.

8. Kuinka paljon pääomaa riittää tullakseen kaivosmieheksi alustallasi? 

Et tarvitse suurta pääomaa aloittaaksesi kaivostoiminnan CryptoUniversen avulla. Alkuinvestoinnin vähimmäismäärä on noin 50 dollaria. Sanon noin, koska salausmarkkinoiden volatiliteetti on korkea ja hinnat muuttuvat koko ajan hieman – joskus jopa useammin kuin kerran päivässä. Sopimushinta on kuitenkin verrattavissa baariin menemisen kustannuksiin. Kaivostoiminta on terveellisempi vaihtoehto.

9. Kuinka voidaan sijoittaa näihin alustoihin?

Ostamalla hashrate, ostamalla kaivostyöläisiä tai sijoittamalla suoraan yritykseen. Hashraten ostaminen on helpoin tapa aloittaa kaivostoiminta. Oman kaivostyöläisen ostaminen on kannattavampaa pitkällä aikavälillä, mutta se on pitkäaikainen sijoitus – vähintään 2-3 vuotta. Tulevaisuudessa on myös mahdollisuus omaan pääomaan osallistua kaivosmiehen ostamiseen.

Viime aikoina on ollut monia epäilyttäviä kryptoprojekteja, ja tiedän, että monet sijoittajat pelkäävät pääsyä markkinoille menetysten tai petosten pelon takia. CryptoUniverse tarkoittaa luottamusta ja täydellistä avoimuutta. Palvelinkeskuksemme ovat todellisia ja avoimia vierailulle kaikille asiakkaillemme ja potentiaalisille sijoittajillemme.

10. Mitä kryptovaluuttoja tai maksutapoja käytät?  

Kaivamme BTC: n ja LTС: n, kryptovaluutat, jotka ovat osoittautuneet vakaimmiksi vuosien varrella. Tietenkin hyväksymme molemmat. Voit myös suorittaa maksuja SWIFTin ja eurooppalaisen SEPA-järjestelmän kautta IBAN-käyttötilille. Viime aikoina olemme tehneet yhteistyötä Connectumin kanssa – verkkopankin, jolla on rahoituslupa Isossa-Britanniassa ja joka hankkii VISA- ja Mastercard-lisenssit, jotka takaavat heidän tarjoamiensa palvelujen luotettavuuden ja korkean laadun. Joten nyt hyväksymme myös korttimaksut.

11. Mitä tarjoat asiakkaillesi turvallisuuden kannalta? On ollut tapauksia, joissa hakkereita pääsee lompakkoihin ja vaihtoihin.

Lähestyimme kattavasti tietoturvakysymystä, alkaen palvelinkeskusten rakennusmateriaalien valinnasta, kehittyneeseen hakkerointi- ja petostentorjuntaan. CryptoUniversellä on yhtenäinen turvallisuus- ja valvontajärjestelmä, jossa on kaksoisvaroitusjärjestelmä. Turvallisuus- ja IT-asiantuntijat työskentelevät 24/7. 

Järjestelmä on suojattu DDOS- ja hakkeri-hyökkäyksiltä, ​​ja palvelimia tarkastetaan kuukausittain. Varojen suojaamiseksi käytämme kylmiä lompakoita ja salattuja yksityisiä avaimia. Kun joku yrittää nostaa rahaa, järjestelmä suorittaa käyttäytymisanalyysin; sitten jokainen tapahtuma käydään läpi manuaalisesti. Kyllä, se pidentää käsittelyaikaa, mutta tarjoaa korkean suojan vastineeksi. Tämän järjestelmän ansiosta CryptoUniversen koko historiassa ei ole ollut yhtä kiistanalaista peruutusprosessiin liittyvää tilannetta. Kaiken edellä mainitun lisäksi osakekannassamme on 700 tuhatta dollaria, joten meillä on täysi taloudellinen vastuu. Meillä on maa ja rakennukset, mikä tekee meistä riippumattomia vuokralaisista ja on myös arvokas osa omaisuuttamme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me