Nämä ovat kaikkein palkitsevimmat Ethereum-hanat kesäkuussa 2020

ethereum-hanat

Ethereum-hanat ovat yksinkertainen tapa saada salauksia ilmaiseksi tekemällä yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten napsauttamalla mainoksia, katsomalla videoita, täyttämällä captchoja tai pelaamalla pelejä. Bitcoinin jälkeen Ethereum on suosituin kolikko, ja luonnollisesti monet ihmiset ovat kiinnostuneita saamaan joitain ETH-rahakkeita.

Vaikka voit hankkia ETH: n melkein mistä tahansa vaihdosta useisiin fiat-valuuttoihin, koko rekisteröityminen, todentaminen ja kaupankäynti voi olla liian monimutkaista ja viedä liikaa joillekin käyttäjille. Hanoilla ei ole suuria maksuja, mutta voit saada muutaman dollarin arvoisen salauksen melko helposti.

Tänään esittelemme luettelon tuottoisimmista Ethereum-hanoista, joita voit käyttää kesäkuussa.

Ethereum-hana. Org

Ethereum-hana on hana, joka on antanut ilmaisen gwei (yhden ETH: n 1x 1018. osa) sivuston vierailijoille vuodesta 2017. Käyttäjät voivat ansaita ilmaista ETH: ta ratkaisemalla captchoja tai pelaamalla pelejä. Vaikka voit vaatia vain kerran 240 minuutissa, tämä on yksi parhaiten maksavista Ethereum-hanoista ja on maksanut toistaiseksi 6000 dollaria ilmaista ETH: ta yli 6 miljoonasta korvauksesta sen käynnistämisen jälkeen. Voit tehdä jopa 489 gwei per vaatimus, mutta määrä voi vaihdella.

Kun vierailija esittää vaatimuksen, hän saa arpajaislipun, joka voidaan myöhemmin muuntaa päivittäisessä arpajaisessa, jossa hän voi ansaita välillä 0,005 – 0,015 ETH.

Sivusto saa suurimman osan liikenteestään näyttämällä mainoksia jokaisella verkkosivuston sivulla käyttämällä pääasiassa MellowAdsia. Jos haluat lunastaa ilmaisia ​​kolikoita, sinun on vain tarkasteltava mainoksia ponnahdusikkunamekanismin kautta tai avaamalla toinen välilehti, kun napsautamme sitä tai suljet sen.

On myös viittausohjelma, jossa sinulle annetaan 20% jokaisesta viittaamasi henkilön hana-vaatimuksesta.

Ethereumfaucet.info

Tämä Ethereum-hana voit tehdä vaatimuksia 60 minuutin välein. Sinun tarvitsee vain syöttää Ethereum-osoitteesi ja ratkaista captchat sivustolla. Sinun on tehtävä vaatimus vähintään kerran 30 päivässä, jotta tilisi pysyy aktiivisena. Jos et tee niin, tilisi katsotaan passiiviseksi, ja lompakon tililläsi olevat kolikot menetetään.

Sivuston mukaan voit tehdä missä tahansa välillä 1000 gwei ja 7000000 gwei: 1000 gwei (30%), 1800 gwei (65%), 5000 gwei (3%), 10000 gwei (1,9%), 70000 gwei (0,099% ), 7000000 gwei (0,001%).

Speedup-hana

Speedup-hana on yksi suosituimmista Ethereum-hanoista verkossa. Täältä voit myös vaatia Bitcoinia, Bitcoin Cashia, Litecoinia ja Dogecoinia. Sivusto on ratkaisu medialle, mutta käyttäjät voivat ansaita gweiä myös pelaamalla verkkopelejä. Kävijät voivat tehdä vaatimuksen milloin tahansa haluamalla ansaita yli 60-110 rahaketta ja 10 merkkiä per vaatimus. Sinulla on myös mahdollisuus linkittää Ethereum-lompakko suoraan, jotta ETH hyvitetään siellä.

Käyttäjät voivat myös ansaita ja ansaita lisätuloja saamalla 20%: n suositusbonuksen jokaisesta maksusta.

Jos olet viikoittain kymmenen parhaan hakijan joukossa, sinulle maksetaan kiinteä prosenttiosuus kaikista vaatimuksista. Tämä viikoittainen järjestelmä on tehty motivoimaan käyttäjiä pysymään aktiivisina Ethereum-hanassa.

Palohana

Uncategorized Archives - Elitexplore

Palohana perustettiin vuonna 2018, ja sivuston avulla voit ansaita useita kryptovaluuttoja Ethereumin lisäksi, kuten BTC, DOGE, DASH, DGB, TRX, XMR, LTC ja ZEC. Ajastin on asetettu tekemään vaatimus 30 minuutin välein. Tee ilmainen eetteri täyttämällä captchoja, ratkaisemalla mediaa tai lainaa tietokoneesi laskentatehoa selaimen kaivostoimintaan. Vierailijat voivat hyödyntää viittauksia nostaakseen tilisaldoa 20 prosentilla maksuistaan ​​tuomalla uusia kävijöitä vaatimuksiin hanasta.

Muilla tavoilla voit tehdä ilmaisia ​​kolikoita, kuten linkit, päivittäiset tehtävät, tarjousseinät, verkkolouhinta, julkaisijakaivostoiminta, CMD-kaivos, päivittäinen bonus, aktiviteettipisteet ja palkkiot, vaihdin, kilpailu, automaattiset vaatimuspisteet (ACP) ja mainonta.

Mukana on myös automaattinen hanaominaisuus, jonka voit ottaa käyttöön, jotta voit lunastaa kolikot automaattisesti sivustolla. Ohjelma tekee vaatimuksia selaimen ollessa auki, ja voit asettaa automaattisen vaatimuksen ominaisuuden aktiiviseksi haluamallesi määrälle.

Voit nostaa varat suoraan lompakkoosi tai osoitteeseen FaucetPay.io. Tämä mikro-pay-lompakko antaa sinulle kiinnostusta kolikoiden pitämiseen pitkään.

Pienin nostosumma on 0,00400000 ETH, ilman maksuja.

Allokit

Allokit on toinen monisalaushana, josta voit ansaita myös Ethereumia. Voit tehdä vaatimuksen 4 minuutin välein. Ansaita gwei voidaan tehdä vuorovaikutuksessa captchojen tai muun median kanssa, pelaamalla pelejä tai ETH: n selaimen sisäisessä kaivoksessa. Vaikka et voi kaivaa liikaa selaimellasi tavalliseen kaivokseen verrattuna, voit säätää asetuksia siten, että se toimii taustalla samalla kun teet muita tehtäviä.

Allcoins.pw sisältää myös automaattisen hanaominaisuuden, jonka avulla voit kerätä salauksen ilman vaivaa. Sivustolla on erilaisia ​​pelejä, joissa voit pitää hauskaa ja tehdä gweiä samalla.

Se on yksi Ethereumin hanoista, joka tukee eniten kolikoita ja jolla on yhteensä 29 digitaalista omaisuutta. Keskimäärin voit tehdä korvausta kohti noin 7 430 gwei. On olemassa usean vaatimuksen automaattinen vaihtoehto, jonka avulla voit käyttää hanaa jopa kolmella eri salauksella kerralla.

Ansaitsemasi varat voidaan hyvittää suoraan Ethereum-lompakkoosi tai Faucetpay.io-mikrolompakkoosi. Alusta sisältää myös elinikäisen viittausohjelman, jossa voit tehdä 25% viittauksistasi.

Johtopäätös

Tällä tavoin olemme päässeet Ethereum-hanaluettelomme loppuun. Vaikka et ansaitse niin paljon ETH: ta käyttämällä hanoja, se auttaa sinua totuttamaan salauksen siirtämisen lompakoista ja ymmärtämään, miten ne toimivat paremmin tarvitsematta ostaa kolikoita pörsseistä. Lisäksi voit pitää hauskaa pelatessasi pelejä joillakin sivustoilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me