IOTA-hintaennuste 2019: Kuinka korkea IOTA-hinta voi nousta vuonna 2019?

IOTA-hintaennuste

Monet hodlerit ihmettelevät, pitäisikö heidän pitää edelleen IOTA lompakossaan, koska kolikon hinnan suuresta arvostuksesta ei ole ollut merkkejä. Tämän päivän artikkelissa analysoimme joitain mielipiteitä ja tekijöitä, jotka voivat johtaa toteutettavaan IOTA-hintaennusteeseen vuodelle 2019.

IOTA-hintakehitys

2017 oli vuosi, jolloin IOTA-projekti kukoisti. Oli monia kauppiaita, jotka halusivat olla mukana IOTA: ssa, mutta vuosi 2018 alkoi laskuliikkeellä. Vuonna 2017 IOTA ja muut salausmarkkinat kasvoivat merkittävästi. Tänä aikana IOTA onnistui saavuttamaan $ 5 -merkin ja sijoittumaan neljänneksi arvokkaimmaksi salaukseksi markkina-arvon mukaan.

Kaatumisen jälkeen hinta alkoi hitaasti laskea, jossa oli joitain vihjeitä kasvusta täällä ja siellä. Kolikko on tällä hetkellä 0,30 dollarin arvon ympärillä. Mutta on monia asiantuntijoita, jotka uskovat, että tällä ainutlaatuisella salauksella on suuri kasvupotentiaali. Kuinka korkealle MIOTA voi kasvaa ja mitkä tekijät voivat vaikuttaa IOTA-hintaennusteeseen?

Kasvua vauhdittavat tekijät

  • IOTA: lla on runsaasti toimivia tekniikoita ja sovelluksia.
  • Esineiden Internet on ala, jonka kasvu on nopeaa.
  • Se on vakava ja hyvämaineinen projekti.
  • Suunnitelmat toiminnallisuuden laajentamisesta.
  • IOTA-hajautetun kirjanpidon ominaisuudet ovat lisänneet skaalautuvuutta ja tapahtumanopeutta.
  • Ainutlaatuinen kvanttisuojattu protokolla Tangle, joka on suunnattu asyklinen kaavio
  • Tärkeät kumppanuudet.

Kasvua estävät tekijät

  • Markkina-kaatuminen, joka voi vaikuttaa IOTA-hintaan.
  • Rahoitusta ei ole riittävästi sen kehityssuunnitelmille, koska se on voittoa tavoittelematon säätiö.

Kuinka IOTA-hintaennuste näyttää vuonna 2019?

Koska IOTA on jo saanut useita kumppanuuksia, vuoden 2019 odotetaan tuovan niitä lisää, minkä vuoksi jotkut asiantuntijat ovat jakaneet kolikolle optimistisen ennusteen.

IOTA-säätiö on allekirjoittanut sopimukset suurimpien auto-, elektroniikka- ja IT-toimijoiden kanssa: Volkswagen, Bosch, ja Fujitsu. On huhuja, että yhteistyö Microsoft voisi pian olla myös töissä.

IOTA tuo markkinoille ensimmäisen toimivan tuotteensa yhteistyössä Volkswagenin kanssa vuoden 2019 alkupuolella. Digital CarPass, kuten tuotetta kutsutaan, käyttää verkkoa seuratakseen tietoja (kuten mittarilukema), jota käytetään sitten suorituskyvyn arviointiin. Volkswagen-autoista. Vaaditut verkkoprotokollat ​​asetetaan toteutettavaksi enimmäkseen vuoteen 2019 mennessä.

Mutta mikä voi estää MIOTAa nousemasta vuonna 2019?

Jos tarkastelet IOTA-kolikon hintakehitystä vuodesta 2017, huomaat, että hinta laski jyrkästi. Palataksesi takaisin 5,23 dollarin korkeuteen, kolikon olisi pitänyt kokea ja nousta ~ 1632 prosenttia nykyisestä 0,26 dollarin hinnastaan.

Vaikka tämä feat ei ole mahdotonta, koska kolikon meteorinen nousu oli vuonna 2017, on melko kyseenalaista, voiko tämä tapahtua jälleen vuonna 2019.

Muut salaustilan asiantuntijat ovat tehneet vähemmän optimistisen IOTA-hintaennusteen tälle vuodelle. He uskovat, että jos trendi jatkuu, kolikon tuottoprosentti voi olla -81,3% vuonna 2019. IOTA: n odotetaan sukelevan alle 0,1 dollarin maaliskuun 2019 loppupuolella ja kesäkuun loppuun mennessä sen arvoksi 0,0362 dollaria. . Se saattaa liikkua tuon tason ympärillä muutaman kuukauden ajan sen jälkeen, sitten se voi nähdä nousun 0,4 dollaria vuoden loppuun mennessä. Tämä lisäys ei kuitenkaan riitä pitämään sijoittajia kiinni.

Kaavioteknikot ovat ennustaneet analyysinsä perusteella, että MIOTA: n pitäisi saada takaisin tärkeä tuki 0,32–0,33 dollaria, jos se haluaa kasvaa uudelleen. Jos se menee alle sen, on olemassa riski, että se ei voi toipua uudelleen. Mutta jos kolikko saavuttaa 0,40 dollaria ja sitten 0,50 dollaria, se voi lisätä merkittävästi mahdollisuutta elpyä pidempään.

Mutta tämä ei ole luotettava ennuste, vain vertailukohde. IOTA: n hintaennuste vuodelle 2019 voi siten olla 1,25–1,30 dollarin välinen hinta. Jos IOTA saavuttaisi tämän hinnan, se tarkoittaisi nelinkertaista hinnankorotusta. Mikään ei kuitenkaan takaa, että tällainen kasvu tapahtuu.

Muut IOTA-hintaennusteet

On olemassa useita salaussivustoja, jotka ovat tehneet IOTA-hintaennusteensa tänä vuonna. Jotkut ovat optimistisempia kuin toiset, mutta kaiken kaikkiaan ne antavat indikaattorin IOTA-hintaa koskevasta markkinatunnelmasta.

1.Mega-salauksen hinta

Mega-salauksen hinta on salausennustussivusto, joka ennustaa, että IOTA: n hinta vuodelle 2019 saattaa olla 1,13 dollaria vuoden loppua kohti.

2. Pitkä ennuste

Pitkä ennuste ennusti, että vuoteen 2020 mennessä kolikko voi olla hinnoiteltu noin $ 0,52- $ 0,60, mikä tekee siitä erittäin laskevan ennusteen.

3. Smartereum

Smartereum teki erittäin optimistisen ennusteen IOTA: lle, jonka mukaan kolikko voi nousta 38 dollariin viiden vuoden loppuun mennessä.

4. Digitaalinen kolikon hinta

Digitaalinen kolikon hinta ennustaa, että MIOTA saattaa olla noin 0,50 dollaria vuoden 2019 loppuun mennessä, ja vuonna 2020 se voi nousta 0,60 dollariin ja sillä on suuret mahdollisuudet saavuttaa 1,22 dollaria vuoteen 2025 mennessä. Tämä on toinen laskeva ennuste.

5. Kaupankäyntimenot

Kaupankäynti Beats on verkkosivusto, joka lähettää usein IOTA-ennusteita aiempien tietojensa perusteella. Analyysinsa perusteella he arvioivat, että IOTA: n hinta vaihtelee vähintään 7,06 dollarin ja enintään 10,38 dollarin välillä vuonna 2020.

6. Salausmaa

Salausmaa teki erittäin optimistisen IOTA-hintaennusteen 5 627 dollaria vuoteen 2023 mennessä.

7. Kolikkokytkin

Kolikkokytkin uskoo, että VW: n kanssa tekemänsä kumppanuuden ja tuotteen ansiosta “vuoden 2019 loppuun mennessä IOTA tulisi suositummaksi ja sen hinta saattaa nousta noin 4: een 4,20 dollariin”.

Tuomio

Ottaen huomioon teknologian, kumppanuudet ja käytön, IOTA: lla on hyvät mahdollisuudet nähdä hintojen muutos ylöspäin vuonna 2019. 1 dollarin rajan saavuttaminen on toteuttamiskelpoinen tavoite vuoden 2019 alkupuoliskon lopulla. Lisäkorotus on mahdollista, mutta ei kuten vuonna 2017.

Pääkuva: Steemit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me