Fidelity liittyy Crypto Race -ohjelmaan, kun se käynnistää institutionaalisen alustan Bitcoinille ja Ethereumille

mainos Phemex

Wall Street Financial -yritykset houkuttelevat hitaasti salauksia, ja luettelo yrityksistä, jotka aloittavat salauspalvelut, on vasta pidempi. Viimeisin lisäys tähän luetteloon on Bostonissa toimiva monikansallinen finanssipalveluyritys Fidelity, koska se ilmoitti institutionaalisesta alustasta Bitcoinille ja Ethereumille.

Fidelity pyörii digitaalisten Fidelity-omaisuuden päästä salausliiketoimintaan

Fidelity Investments, maailman viidenneksi suurin omaisuudenhoitaja, ilmoitti, että se kehittää erillistä yritystä, joka on sitoutunut yksinomaan tuomaan kryptovaluutat institutionaalisille sijoittajille. Tätä äskettäin rajoitetun vastuun yhtiötä kutsutaan nimellä Fidelity Digital Assets, ja se keskittyy tarjoamaan yritystason säilytysratkaisuja, kryptovaluuttakaupan toteutusalustaa ja institutionaalisia neuvontapalveluja. Tämä yritys tarjoaisi palvelujaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, joka on suunniteltu yhdenmukaistumaan blockchainin jatkuvasti käynnissä olevan kaupankäynnin kanssa.

Fidelityllä on jo pääsy 13 000 institutionaaliseen neuvontayritykseen ja välittäjään, joiden kautta se tarjoaa rahoituspalveluja, selvitys-, säilytys- ja sijoituspalveluita ja hallinnoi 7,2 biljoonan dollarin asiakasvaroja. Uuden yrityksen kanssa Fidelity Digital Assets tarjoaa kolme pääpalvelua tälle jo perustetulle verkolle ja uusille asiakkaille. Kaikkein monimutkaisimmat näistä näyttävät olevan Bitcoinin, eetterin ja muun digitaalisen omaisuuden säilytyspalvelut. Palvelun tarkoituksena on erityisesti antaa institutionaalisille sijoittajille vaatimustenmukainen tapa turvata omaisuutensa pitämällä niitä fyysisessä holvissa.

Muut Fidelity Digital Assets -palvelut sisältävät kaupan toteuttamispalvelut, jotka hyödyntävät sisäistä ylitysmoottoria ja älykästä tilausreititintä, joka suorittaa kauppoja useiden kolmansien osapuolten kryptovaluuttojen likviditeetin toimittajien avulla. Tärkeää on, että nämä kauppapalvelut eivät tarkoita pörssiä, vaan putkistoa, joka yhdistää Fidelity-asiakkaat suoraan olemassa oleviin pörsseihin. Jotta kriittisen valuutan tuntemattomille laitoksille olisi helpompaa osallistua, Fidelity Digital Assets tarjoaa myös erillisen asiakaspalvelutiimin avustamaan aloitusprosessissa.

Fidelityn krypto-spin-off-liiketoiminnan johtajana toimii Tom Jessop, Fidelityn entinen yritysjohtaja. Vaikka Jessop ei todellakaan ole uusi nimi kryptovaluutan ja lohkoketjun maailmaan, hän liittyi äskettäin Fidelityyn vain ilmaistun tarkoituksenaan auttaa Fidelityä heidän digitaalisilla omaisuuserillä. Jessop otettiin alukselle Chainin presidentiksi huhtikuussa 2017 17 vuoden jälkeen Goldman Sachsissa, ja hänen tehtävänään oli auttaa hyödyntämään syvää Rolodex-yhteystietojaan kuilun kaventamiseksi yritysten rahoituslaitosten ja hajautetun pääkirjatekniikan salaamattomien sovellusten välillä.

“Asiakkaamme ajattelevat tätä sijoitettavana omaisuusluokana”, sanoi Jessop. “He tekevät tutkimusta, he kehittävät tutkielman siitä, miksi näillä rahakkeilla voi olla arvoa tulevaisuudessa, ja se herättää todella paljon kiinnostusta.”

Tämä ei ole ensimmäinen Fidelityn salaus salauksilla, koska se oli alkanut kokeilla lohkoketjutekniikkaa vuodesta 2013 lähtien, ja sen Blockchain-inkubaattori, joka on osa Fidelity Applied Technology -keskusta, avasi huomaamattoman lanseerauksen. Vuonna 2015 Fidelity Charitable alkoi hyväksyä bitcoin-lahjoituksia, ja tämän vuoden helmikuuhun kryptovaluutta muodosti voittoa tavoittelemattoman järjestön nopeimmin kasvavan lahjoituksen, mikä tuotti yli 69 miljoonaa dollaria.

Kadulla oli jonkin verran jännitystä Fidelityn ilmoituksen kanssa, kun jotkut salausalan tunnetuimmista nimistä twiittasivat siitä

Tässä Binancen CZ twiittasi jakamaan Forbesin uutislinkin

Ei pieni rahasto. https://t.co/J785D8gTWW

– CZ Binance (@cz_binance) 16. lokakuuta 2018

Joseph Young twiitti myös sanomalla, että tämä Fidelityn liike oli yhtä optimistinen kuin bitcoin-ETF

Fidelity on maailman suurin itsenäinen välitystoiminta, jonka hallinnassa oleva omaisuus on 2, 45 biljoonaa dollaria, helpottaa salaustoimintaa.

Sanoisin, että tämä on yhtä optimistista kuin Bitcoin ETF: n hyväksyminen

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 15. lokakuuta 2018

Vaikka CryptoManRan, Ran NeuNer twiittasi sanomalla, että suuret nimet houkuttelevat ehdottomasti institutionaalisia rahoja salauksiin

https://twitter.com/cryptomanran/status/1051889828021833729   

Tuo tämä Fidelityn siirto valtavia institutionaalisia rahaa kryptoihin, on aika aika kertoa, mutta se on varmasti suuri positiivinen kryptovaluuttaekosysteemille.

Mitä mieltä olet tästä Fidelityn strategisesta siirtymisestä kryptoihin? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me