Kuinka ostaa Bitcoinia käteissovelluksella

ostaa bitcoinia

Jos haluat tietää kuinka ostaa Bitcoinia Cash App -sovelluksella, olet tullut oikeaan paikkaan. Jatka oppaan lukemista saadaksesi selville, kuinka voit ostaa BTC: n nopeasti tämän sovelluksen kautta.

Mikä on Cash App?

Cash App -sovelluksen on kehittänyt Square, San Franciscon finanssiteknologiayritys, joka on julkaissut mobiililukukortinlukijat ja monia muita rahoituspalveluja. Sovellus luotiin tarjoamaan helppokäyttöinen foorumi Bitcoin-aloittelijoille.

Cash App on sovellus, joka helpottaa Bitcoinin ostamista ja myymistä. Useimpien osavaltioiden käyttäjät voivat tehdä dollari- ja Bitcoin-siirtoja ikäisensä ja yritysten välillä, joilla on myös Cash App. Muita käytettävissä olevia ominaisuuksia ovat nostot, talletukset, USD- ja BTC-tallennus, mahdollisuus linkittää oma debit- / luottokortti ja paljon muuta.

Square-sovelluksen avulla aloittelijat voivat ostaa Bitcoinia helpommin. On huomattava, että Cash App ei ole päivittäinen kaupankäynti. Voit käyttää sitä Salausmoottori, koska se on sopivampi sovellus.

Käynnistettäessä vuonna 2013 Cash-sovellusta käytettiin alun perin rahan lähettämiseen perheelle ja ystäville ilmaiseksi (kuten Venmo), tavaroiden ja palveluiden maksamiseen, laskujen maksamiseen jne. Mutta sitten sovellus laajensi toimintojaan lisäämällä vuonna 2018 Bitcoin-ostot ja myyntioptioita. Tämä mobiilisovellus on saanut paljon pitoa, koska se mahdollistaa P2P-transaktiot Bitcoinin kanssa ilman, että siitä veloitetaan maksuja.

Kuvan tulos käteissovelluksen ostamisesta bitcoinista

Lähde: TechCrunch

Toisin kuin muut salaustalousalustat, Bitcoinejasi ei tallenneta Squaren ulkopuolelle, vaan varat pidetään Square Cash -tililläsi puolestasi, kun teet siirtoja. Sinulla on mahdollisuus nostaa kolikot, kun olet suorittanut ostosi tai myyntisi.

* Huomaa: Sinun on vahvistettava nimesi, syntymäpäiväsi ja SSN: n viimeiset 4 numeroa, ennen kuin voit lähettää yli 250 dollaria viikossa. Henkilöllisyyden vahvistamisen jälkeen viikoittainen lähetysraja nostetaan 2 500 dollariin.

Square rajoittaa ostot ja BTC-talletukset 10000 dollariin seitsemän päivän jaksolta, mutta sinulla ei ole rajoituksia myyntimäärälle. Tapahtumien vahvistaminen estoketjussa voi viedä useita tunteja.

Cash-sovellusta voivat käyttää vain 50 Yhdysvaltain asukkaat, jotka odottavat Puerto Ricolta, Guamilta, Yhdysvaltain Neitsytsaarilta, Amerikan Samoalta ja Pohjois-Mariaanien saarilta. Et voi käyttää Cash-sovellusta, jos matkustat muihin maihin tai asut Yhdysvaltojen rajojen ulkopuolella. Sovelluksesta on saatavilla versio ihmisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Japani, Australia ja Kanada.

Kuinka ostaa Bitcoin Cash Cash -sovelluksella: Vaiheittaiset ohjeet

 1. Siirry Android- tai Apple-sovelluskaupaan ja lataa Käteissovellus mobiililaitteellesi.
 2. Määritä sitten kassatilisi.
 3. Kirjoita sinulle lähetetty koodi ja vahvista puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.
 4. Valitse, haluatko käyttää tiliäsi liike- tai henkilökohtaisiin asioihin. Jos haluat lähettää rahaa vain ystäville ja perheenjäsenille, valitse Henkilökohtainen. Jos haluat lähettää rahaa tavaroihin tai palveluihin, valitse Liiketoiminta. Kun olet rekisteröitynyt, linkitä pankkitilisi.
 5. Ennen kuin voit ostaa Bitcoinia (BTC), Cash-sovelluksen on talletettava rahaa tilillesi. Tämä voi vaatia ylimääräisiä tunnistusvaiheita.
 6. Avaa Cash-sovelluksesi.
 7. Napauta ”Käteinen & BTC ”tai näytön yläosassa oleva dollarin määrä.
 8. Pyyhkäise vasemmalle tai napauta BTC-symbolia oikeassa yläkulmassa.

  Kuvan tulos käteissovelluksen ostamisesta bitcoinista

  Lähde: Govt. Koulutusopisto CTE

 9. Napauta Osta ja säädä hintaliukusäädintä tai pyyhkäise ylöspäin syöttääksesi summa, jonka haluat ostaa.
 10. Napauta “Osta BTC”.
 11. Kirjoita käteispinssi tai tunnista itsesi Touch ID: n kautta.
 12. Napauta Vahvista.

Onko mitään maksuja Bitcoinin ostamisesta?

Käteissovellus ei sovi lisämaksua tai kiinteää maksua. BTC: n hinta lasketaan keskiarvolla suurimmissa pörsseissä esitetyt markkinahinnat, mukaan lukien marginaali tai nopeus.

Marginaali voi olla erilainen ostaa Bitcoin (BTC) Cash App -sovelluksesta ja myydä Bitcoin (BTC) sovellukseen. Hinta ja marginaali voivat myös poiketa muista pörsseistä, kaupankäyntialustoista tai markkinapaikoista esitetyistä arvoista.

Käteissovelluksen palkkiot talletuksista ja siirroista 

Käteissovelluspalkkioiden osalta veloitustilitapahtumista ei peritä maksuja, mutta se perii 3%: n maksun luottokortin siirroista lähettäjälle. Henkilökohtaisen käytön tileille ei peritä maksuja henkilökohtaisten maksujen lähettämisestä, pyytämisestä tai vastaanottamisesta pankkikortilta tai pankkitililtä tai tavallisesta talletuksesta..

Pikatalletusvaihtoehdon käyttäminen lisää 1,5%: n maksun pankkitilillesi talletetusta summasta.

Jos saat maksun yritystililtä, ​​yrityksen on maksettava maksu, joka on 2,75% sinulle siirrettävästä summasta.

Bitcoinin nostaminen ulkoiseen lompakkoon

Kuten me kaikki tiedämme, ei ole turvallista jättää salausrahastojasi millä tahansa online-alustalla, ja on parasta käyttää varojasi turvalliseen, ulkoiseen Bitcoin-lompakkoon.

Seuraa alla olevia ohjeita siirtääksesi Bitcoinisi ulkoiseen lompakkoon:

 1. Avaa käteissovelluksesi;
 2. Napauta profiilikuvaketta näytön vasemmassa osassa;
 3. Vieritä kohtaan Rahastot;
 4. Napauta “Bitcoin”.
 5. Sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi ennen peruuttamista;
 6. Kun olet suorittanut tämän vaiheen, napauta ”Siirrä pois”.
 7. Napauta Vahvista;
 8. Käytä “Käytä lompakon osoitetta” näytön alareunassa tai skannaa QR-koodi ulkoisesta lompakostasi.
 9. Napauta Vahvista.

Kun nostosi Cash App -sovelluksesta on käsitelty, Bitcoin (BTC) talletetaan ulkoiseen lompakkoon. Bitcoin-siirrot voivat kestää jopa useita tunteja, joten ole kärsivällinen.

Cash App -sovellusta voidaan käyttää myös keinona siirtää Bitcoin P2P, kun päätät ostaa Bitcoinia verkkokaupoista, kuten Paxful ja LocalBitcoins, jos olet suostunut käyttämään tätä menetelmää toisen siirtyvän osapuolen kanssa.

Johtopäätös

Nyt kun olet artikkelin lopussa, sinun tulisi tietää, kuinka ostaa Bitcoinia Cash App -sovelluksella. Muista, että sinun on oltava kotoisin tietyistä Yhdysvaltain osavaltioista ja maista voidaksesi käyttää sovellusta.

Esittelykuva: ccn.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me