Bybit Exchange gennemgang | Gebyrer, værdipapirer, fordele og ulemper

I vores Bane udvekslingsanmeldelse analyserer vi hovedfunktionerne, understøttede valutaer, gebyrer og mange flere aspekter, der kan være til hjælp for dem, der leder efter en pålidelig udveksling af kryptovalutaer.

Oversigt over bybit-udveksling

Drevet af Bybit Fintech Limited, er Bybit en peer-to-peer (P2P) Singapore-baseret kryptobørs med blockchain-eksperter fra hele branchen.

Bybit-børsen giver gearing på 100: 1, hvilket er et meget konkurrencedygtigt varemærke, der sætter virksomheden op mod allerede etablerede og velrenommerede børser, som BitMEX. Det bruger evige futuresprodukter, som grundlæggende er futureskontrakter, men uden udløbsdatoer. Dette betyder, at den erhvervsdrivende kan fastholde sin stilling næsten på ubestemt tid.

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

Ifølge Bybit-udvekslingswebstedet leverer de en bred vifte af permanente futureskontrakter med kryptovaluta. Disse kan være alt fra XPR / USD, BTC / USDT, ETH / USD, EOS / USD og BTC / USD.

Virksomheden understøtter også en global kundebase, der inkluderer folk fra Nordamerika, Europa, Sydøstasien, Japan, Sydkorea og Rusland.

Bybit-kompatibilitet

Du kan få adgang til Bybit fra en lang række forskellige enheder som pc’er, laptops, iPhones, iPads, Android-telefoner, Windows-telefoner osv. Alle applikationer kan downloades fra deres respektive applikationsbutikker, såsom App Store til Apple og Google Play til Android.

Sådan får du en bybit-konto

registrering bybit

Registrering er ret let og kræver et par enkle, men logiske trin at følge. Enhver kan tilmelde sig via Bybit-børs hovedwebsted. Der er en meget synlig “Register” -knap til stede på navigationslinjen øverst på deres hjemmeside. Når der er klikket på, skal den potentielle kunde angive sin e-mail-adresse og adgangskode for at modtage bekræftelseskoden.

Sådan bruges Bybit Exchange

grænseflade til bybit-handelcryptonews.com

Bybit er en moderne udvekslingsplatform. Dette betyder, at brugergrænsefladen er gjort så let at navigere som muligt. Den øverste navigationslinje på webstederne giver mulighed for at handle og overvåge aktiver, diagrammer, markedspriser, urealiseret P&L, tilgængelig margen, positionsmargin samt udnytte andre instrumenter, der er tilgængelige for dig på platformen.

Bybit-gebyrer

Gebyrer afhænger af, om brugeren er en market maker eller en person, der placerer ordrer på ordrebogen før handlen eller markedstager eller en person, der placerer ordren til at matche producentens forslag.

Evige kontrakter

(Omvendt)

Højeste gearing Maker Rabat Takstgebyr
BTC / USD 100x -0,025% 0,075%
ETH / USD 50x -0,025% 0,075%
XRP / USD 50x -0,025% 0,075%
EOS / USD 50x -0,025% 0,075%

Markedtagere opkræves et gebyr på 0,075% af ordren. Det er ret vanskeligt at sammenligne dette med andre børser, da de instrumenter, der handles, også adskiller sig fra den ene til den anden. Under alle omstændigheder virker 0,075% ikke som en høj pris og ligner et rimeligt beløb.

Market makers har et gebyr på -0,025%. I det væsentlige betyder det, at når producenten handler, skal han betale 0,025% mindre, end han ellers ville have gjort. Dette er en meget konkurrencedygtig pris og tilskynder markedsproducenter til at være aktive.

Der er tilbagetrækningsgebyrer forbundet med platformen. I denne forstand viser Bybit sig at være meget konkurrencedygtigt med prisfastsættelsen igen. Gebyret er 0,0005 BTC, hvilket betyder næsten halvdelen af ​​industristandarden, hvilket i gennemsnit er 0,0008 BTC.

Derudover skal der betales en finansieringssats, når den erhvervsdrivende åbner sin position. Da marginhandel dog er baseret på positioner, kan den erhvervsdrivende muligvis betale dette gebyr eller modtage det. Dette gøres mellem de handlende, og Bybit deltager ikke i det.

Depositum og træk på Bybit

Deponering på denne udveksling kræver ikke meget indsats. Dette kan opnås ved at trykke på knappen “Aktiver” på navigationslinjen. På højre side vil du se fanerne “indbetaling” og “træk midler”.

Når du har klikket på “indbetaling”, vil du se et felt, der indeholder alle de nødvendige oplysninger, såsom Bitcoin (BTC) -adresse og QR-koden.

Tilbagetrækningen er også ligetil. Selvom denne gang kræver det, at tofaktorautentificeringsmetode (2FA) skal aktiveres, og at kontoen skal verificeres.

betalingsmetoder

På grund af det faktum, at Bybit er en kryptobaseret udveksling, accepterer den kun betalinger med kryptovalutaer. Dette betyder, at enhver erhvervsdrivende skal have kryptobesiddelser for at kunne handle med dem.

Sikkerhedsfunktioner

Bybit exchange tilbyder yderligere sikkerhedsmuligheder for deres kunder.

“Konti & Fanen Sikkerhed indeholder forskellige 2FA-metoder til bedre at beskytte din konto. Der er en række muligheder, f.eks. E-mail-godkendelse, SMS-godkendelse og Google-godkendelse. Sidstnævnte anses for at være den sikreste ud af alle.

Bybit sikrer pengene på tegnebøger, der er gemt offline. Dette betyder, at der ikke er nogen måde at hacke ind i deres midler uden faktisk at være på stedet. Dette er for at undgå situationer svarende til hvad der skete med Mt. Gox, en Tokyo-baseret kryptobørs, der blev hacket og mistede så meget som $ 460 millioner dollars i Bitcoin.

Kunde support

Når det kommer til kundesupport, tilbyder Bybit kun live chat via Zendesk og e-mail-kommunikation videre [e-mail beskyttet] og i tilfælde af it-relaterede spørgsmål om [e-mail beskyttet]. Der er ingen telefonsupport og ingen måde at kommunikere direkte med stemmechat. Tekstchatoperatørens svartid er ekstremt hurtig, mens e-mailen tager lidt tid.

Bortset fra dette tilbyder børsen en FAQ sektion for rutinemæssige spørgsmål.

Bybit Exchange Review: Bedømmelse

Bybit betragtes af sine brugere som en stærk og sikker platform. En god del af deres brugerbase er repræsenteret af ex-BitMex-brugere, der har droppet den anden platform på grund af dens autokratiske karakter, hvor kundeanmodningerne sjældent tages i betragtning.

En ting at bemærke er dog, at Bybit er en platform for mere erfarne handlende. Der er en mulighed for at bruge en demo-konto inden faktisk handel, hvilket anbefales stærkt til nye forhandlere. Børsen er ikke begrænset til kun Bitcoin-indskud og giver dermed et mere behageligt sted for erfarne kryptohandlere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me