IOTA-prisforudsigelse 2019: Hvor høj kan IOTA-prisen gå i 2019?

IOTA-prisforudsigelse

Der er mange hodlere, der spekulerer på, om de stadig skal holde IOTA i deres tegnebøger, da der ikke har været tegn på en større påskønnelse af møntens pris. I dagens artikel vil vi analysere nogle af de meninger og faktorer, der kan føre til en mulig IOTA-prisforudsigelse for 2019.

IOTA-prisudvikling

2017 var året, hvor IOTA-projektet boomede. Der var mange forhandlere, der ønskede at blive involveret i IOTA, men 2018 startede med en baishovedbevægelse. I 2017 oplevede IOTA og resten af ​​kryptomarkedet betydelige vækster. Det var i denne periode, at IOTA formåede at nå $ 5-mærket og placere sig selv som den fjerde mest værdifulde krypto ifølge markedsdækning.

Men efter sammenbruddet begyndte prisen langsomt at falde med nogle antydninger til vækst her og der. I øjeblikket svæver mønten omkring værdien på $ 0,30. Men der er mange eksperter, der mener, at denne unikke krypto har stort vækstpotentiale. Hvor høj kan MIOTA vokse, og hvad er de faktorer, der kan påvirke en IOTA-prisforudsigelse?

Faktorer, der kunne drive vækst

  • IOTA har en overflod af arbejdsteknologier og applikationer.
  • Tingenes internet er en sektor, der oplever hurtig vækst.
  • Det er et seriøst og velrenommeret projekt.
  • Planer for udvidelse af funktionalitet.
  • Den IOTA-distribuerede hovedbog har øget skalerbarhed og transaktionshastighed.
  • Unik kvantesikker protokol, Tangle, som er en Directed Acyclic Graph
  • Vigtige partnerskaber.

Faktorer, der kan hindre vækst

  • Et markedskrasch, som kunne påvirke IOTA-prisen.
  • Ikke nok finansiering til sine udviklingsplaner, da det er et nonprofit fundament.

Hvordan ser IOTA-prisforudsigelsen ud i 2019?

Eftersom IOTA allerede har sikret sig et antal partnerskaber, forventes 2019 at bringe flere af dem, hvorfor nogle eksperter har delt en optimistisk prognose for mønten.

IOTA Foundation har underskrevet aftaler med store aktører fra bil-, elektronik- og IT-industrien: Volkswagen, Bosch, og Fujitsu. Der er rygter, som et samarbejde med Microsoft kunne også snart være på vej.

IOTA lancerer sit første fungerende produkt i samarbejde med Volkswagen i første del af 2019. Digital CarPass, som produktet kaldes, vil bruge netværket til at spore data (såsom kilometertal), som derefter bruges til at evaluere ydeevnen af Volkswagen-biler. De krævede netværksprotokoller er indstillet til at blive implementeret hovedsageligt inden 2019.

Men hvad kunne forhindre MIOTA i at stige i 2019?

Hvis du undersøger prisudviklingen på IOTA-mønten siden 2017, vil du bemærke, at prisen oplevede et kraftigt fald. For at klatre tilbage til sin højde på $ 5,23 USD, ville mønten være nødt til at opleve og stige med ~ 1632 procent fra den nuværende pris på $ 0,26 USD.

Selvom denne bedrift ikke er umulig, da mønten så en så meteorisk stigning i 2017, er det ret tvivlsomt, om dette kan ske igen i 2019.

Andre eksperter fra kryptorummet har lavet en mindre optimistisk IOTA-prisforudsigelse for dette år. De mener, at hvis tendensen fortsætter, kan mønten give et afkast på -81,3% i 2019. Det forventes, at IOTA vil dykke under $ 0,1 mod slutningen af ​​marts 2019, og inden udgangen af ​​juni kan det nå en værdi på $ 0,0362 . Det kan svæve rundt om det niveau i et par måneder efter det, så kunne det se en stigning på $ 0,4 ved udgangen af ​​året. Denne stigning ville imidlertid ikke være tilstrækkelig til at holde investorerne i besiddelse.

Kortteknikere har forudsagt baseret på deres analyse, at MIOTA skulle få den vigtige støtte på 0,32 til 0,33 dollars tilbage, hvis det vil vokse igen. Hvis det går under det, er der en risiko for, at det ikke kan komme sig igen. Men hvis mønten når 0,40 dollars og derefter 0,50 dollars, kan dette væsentligt øge chancerne for en længere genopretning.

Men dette er ikke en pålidelig prognose, kun et referencepunkt. IOTA-prisforudsigelsen for 2019 kan derfor være en pris, der ligger mellem 1,25 og 1,30 dollars. Hvis IOTA nåede denne pris, ville det betyde en firedobling af prisstigningen. Men der er intet, der garanterer, at en sådan vækst vil ske.

Andre IOTA-prisforudsigelser

Der er forskellige kryptosider, der har foretaget deres IOTA-prisforudsigelse for dette år. Nogle er mere optimistiske end andre, men generelt giver de en indikator for markedssentimentet vedrørende IOTA-prisen.

1.Mega Crypto-pris

Mega Crypto-pris er et krypto-forudsigelsesside, der prognoser, at IOTAs pris for 2019 kan være $ 1,13 mod slutningen af ​​året.

2. Lang prognose

Lang prognose forudsagde, at mønten i 2020 muligvis ville være prissat et sted mellem $ 0,52- $ 0,60, hvilket gør det til en meget baerlig forudsigelse.

3. Smartereum

Smartereum lavede en meget optimistisk prognose for IOTA og sagde, at mønten kunne nå $ 38 ved udgangen af ​​fem år.

4. Digital møntpris

Digital møntpris forudsagde, at MIOTA muligvis svæver omkring $ 0,50 ved udgangen af ​​2019, og i 2020 kan den muligvis nå $ 0,60 og har en høj chance for at nå $ 1,22 i 2025. Dette er en anden en bearish forudsigelse.

5. Handelsdyr

Handelsbeats er et websted, der ofte sender IOTA-forudsigelser baseret på tidligere data. Fra deres analyse estimerer de, at IOTAs pris vil variere mellem mindst $ 7,06 og maksimalt $ 10,38 i 2020.

6. Crypto Ground

Crypto Ground lavede den meget optimistiske IOTA-prisforudsigelse på $ 5,627 inden 2023.

7. Møntkontakt

Møntkontakt mener, at IOTA på grund af sit partnerskab og produkt med VW “ved udgangen af ​​2019 ville blive mere populært, og at prisen muligvis nåede omkring $ 4 til $ 4,20.”

Dom

I betragtning af dets teknologi, partnerskaber og brug har IOTA en god chance for at se et prisændring opad i 2019. At ramme $ 1-mærket er et gennemførligt mål i slutningen af ​​første halvdel af 2019. En yderligere stigning er mulig, men ikke som i 2017.

Fremhævet billede: Steemit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me