Opi välttämään korkeiden maksujen maksaminen salauksenvaihdossa

vältä korkeiden maksujen maksamista

Pörssit ottavat leikkauksen salausvaroistasi palveluihinsa, ja vaikka et voi kokonaan välttää maksuja, voit välttää korkeiden palkkioiden maksamisen käyttämällä joitain temppuja.

Ensimmäinen asia, jonka sinun on oltava tietoinen, ovat pörssien käyttämät erilaiset maksurakenteet ja se, miten voit manipuloida niitä eduksi. Voit säästää rahaa valitsemalla oikean salausvaihdon tietylle tapahtumalle.

Selvitetään, mitkä palkkiot sinulta yleensä veloitetaan salauksenvaihdosta:

Kaupankäyntimaksut

Pörssin perusmaksu on kaupankäyntimaksu. Tätä maksua sovelletaan, kun vaihdat salauksen toiseen salaukseen. Yksinkertainen neuvo olisi löytää pörssi, jolla on alin kaupankäyntimaksu. Mutta kaupankäyntiin lisätään monia muita maksuja, kuten pian selvität.

Vaihtopalkkiot

vaihtopalkkiotMuut pörssin perimät maksut voivat sisältää osoitteenmuodostusmaksun, talletusmaksun ja tapahtumien nostomaksun. Suurin osa pörsseistä ei veloita talletusmaksuja, mutta tämä voi johtaa korkeampaan nostomaksuun.

Myös pörssi, joka ei veloita nostomaksuja, voi heijastua korkeampiin kaupankäyntimaksuihin tai pieni kaupankäyntimaksu on saattanut nostaa talletus- ja nostomaksuja.

Sinun on oltava varovainen tästä strategiasta piilottaa tietyt maksut ja mainostaa voimakkaasti ilmeisesti pienempiä. Suurin osa pörsseistä markkinoi itseään tällä tavoin ja piilottaa kilpailukyvyttömät palkkiot hienoksi. Siksi monet käyttäjät valittavat verkossa kaupankäynnin jälkeen saadessaan selville, että vaihto otti suuremman osan varoistaan.

Jotkut palkkiot lasketaan kaupan prosenttiosuuden perusteella, kun taas toisilla on kiinteä korko kaikille kaupankäyntisummille. Jotta vältät korkeiden maksujen maksamisen käydessäsi pieniä määriä, älä valitse pörssejä, joissa käytetään kiinteää maksujärjestelmää.

Kun näet pörssin, joka väittää, että heillä ei ole palkkioita, ei vaihtopalkkioita eikä palvelumaksuja, alat miettiä, miten he ansaitsevat rahansa? Yksinkertainen, he vain myyvät parin korkeammalla hinnalla kuin avoimet markkinat.

Premium-maksu

MuunnosmaksutVälitöntä kauppaa varten sinun on maksettava vaihdolle enemmän tämän tyyppisestä premium-palvelusta. Välitön osto-optio tulee hintojen kanssa. Oletetaan, että vaihto tarjoaa molempia palveluja; Bitcoinin ostaminen alkaa heti soveltaa 7%: n transaktiomaksua, kun taas kaupankäynnillä niiden markkinoilla olisi alhaisempi kauppakohtainen hinta, jossain yleensä alle 1%. Luonnollisesti valitsisit markkinakaupan sijoittamisen pikakaupan sijaan.

Muunnosmaksut

Muut piilotetut palkkiot sisältävät muuntomaksut. Jos talletat minkä tahansa muun fiat-valuutan pörssiin, joka hyväksyy vain dollarin, sinulta veloitetaan maksu valuutan muuntamisesta. Mutta kuinka paljon muunnosmaksu voi maksaa? No, Coinbase lisää 0–2 prosentin spreadin valuuttakurssiin. Ja jos haluat nostaa rahaa samalla tilillä, menetät rahaa valuuttakurssilla kahdesti. Hyvä tapa välttää korkeiden konversiopalkkioiden maksaminen on tehdä niistä etukäteen tosielämässä ennen talletusta tai nostoa mihin tahansa pörssiin.

Nyt kun sinulla on parempi käsitys siitä, miten maksut toimivat pörsseissä, tutkitaan joitain menetelmiä näiden maksujen minimoimiseksi, jotta voit saada saman rahan päivittäisissä aktiivisissa kaupoissa.

Älä koskaan käytä luottokortteja

luottokorttiFiat-talletusten tekeminen luotto- tai maksukortilla maksaa tähtitieteellisiä maksuja missä tahansa pörssissä. Coinbase perii luottokorttitalletuksesta 3,9%: n maksun, ja maksu voi nousta jopa 5%.

Joten luottotilin käyttämisen sijaan sinun tulee valita vaihtotalletustili, pankkitili tai e-lompakko.

Vaihtotalletustilejä voidaan rahoittaa ACH: n kautta, eikä yleensä veloiteta talletuksesta, ja suurin osa näistä tileistä on Yhdysvaltain dollareita, jotka ovat FDIC-vakuutettuja. Tämäntyyppistä tiliä käytettäessä kaupankäyntimaksut voivat olla välillä 0,25% kortin käytöstä veloitettavien 4% -5% -maksujen sijaan..

Lisää likviditeettiä markkinatilausten kautta

On tiettyjä pörssejä, jotka palkitsevat käyttäjiä limiittitilausten käytöstä, joissa paitsi vältät korkeiden palkkioiden maksamista myös maksat palkkioita lainkaan. Tämä on heidän tapa palkita kauppiaita likviditeetin lisäämisestä markkinoille. Maksat kuitenkin maksuja, kun otat likviditeettiä (mitä kutsutaan takaajamaksuksi), eli täytät ostotilauksen ask-puolella tai täytät myyntitilauksen tarjouksen puolella.

Ole tietoinen peruutusmaksuista

Sen sijaan, että ottaisit salausvaluutan suoraan Coinbase-lompakostasi muihin pörsseihin, voit siirtää ne ensin Coinbase Prohon.

Sitten voit siirtää varoja Coinbase Pro -tililtäsi muihin vaihtoihin. Varojen siirtämisestä Coinbasesta Coinbase Proon ei veloiteta maksuja, ja uusia maksuja syntyy, kun salaus siirretään Coinbase Prosta muihin pörsseihin.

Peer-to-Peer -alustat

peer to peer -alustaPeer-to-peer -alustat tai markkinapaikat antavat yksilöille mahdollisuuden olla yhteydessä toisiinsa ilman kolmannen osapuolen tarvetta välittää tapahtumaa. Osapuolet määrittelevät kaupan ehdot yksin ja sopivat myynti- tai ostohinnasta, maksutavasta ja sijainnista (jos he päättävät tavata henkilökohtaisesti).

Jotkut näistä markkinapaikoista ovat LocalBitcoins, Paxful ja LocalEthereum. Vaikka kaupankäynti-, muuntamis-, talletus- tai nostomaksuja ei olisikaan, alusta perii myyjiltä 1%: n maksun. Ostajien ei tarvitse maksaa mitään maksuja.

Toinen haitta on, että tällaisilla alustoilla on vähemmän käyttäjiä, joten joudut odottamaan myyjän löytämistä, ja kun olet löytänyt sellaisen, sinun on oltava hyvin varovainen, koska huijareita on paljon.

Käy kauppaa vain, kun sinun on

Yksinkertaisin tapa välttää korkeiden maksujen maksaminen on olla käymättä kauppaa. Kaupankäynnillä aktiivisesti rahat, jotka kulutat kymmeniin maksuihin, kasvavat. Paras tapa olisi siis käydä kauppaa harvoin vain silloin, kun on mahdollisuuksia, jotka voivat tuottaa suuria voittoja.

Johtopäätös

Jos olet aktiivinen kauppias, sinun on tutkittava tarkasti pörssit ja kaikki niiden palkkiot. Vaikka saatat löytää yhden, jolla on alhaisemmat palkkiot yhdestä osastosta, sillä todennäköisesti on korkeammat kulut muista näkökohdista. Sinun tulisi harkita kaupankäyntityyliäsi ja sitä, miten voit käyttää sitä välttämään turhien kustannusten maksamista.

Esillä oleva kuva: cryptowisser.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me