The Ultimate Ledger Nano X Hardware Wallet Review

Ledger Nano X

I løbet af de sidste par år er kryptokurver blevet en ganske stor ting for mange mennesker over hele kloden. Uanset om du er en lille HODL-er eller en storskudt kryptoinvestor, er der ingen omgå behovet for en kryptotegnebog til at holde dine private nøgler.

Krypto-tegnebogsindustrien er kommet langt siden de “gamle” dage, og vi er i øjeblikket forkælet med en overflod af meget gode valg. Og selvom markedet for hardware-tegnebog sandsynligvis er det mest rentable (og mest spændende), skiller intet navn sig mere ud end Ledger, den langvarige hardwareproducent.

Til dato har det Paris-baserede Ledger-selskab solgt over 1 million Ledger-hardware-tegnebogsenheder, der inkluderer den berømte Ledger Nano S og den nichelignende Ledger Nano Blue. For nylig annonceret på CES 2019 er Ledger Nano X det nyeste produkt fra virksomheden, og det blev designet til at være en game-changer i krypto-hardware-tegnebogindustrien.

Hvad gør Ledger Nano X speciel?

For det første er det værd at nævne, at Ledger Nano X er designet til at forbedre alle aspekter af Ledger Nano S. Selvom det ligner relativt det ældre produkt (det er faktisk dobbelt så tungt og lidt større), har det en masse ny teknologi under emhætten.Ledger Nano X køb nuDen mest betydningsfulde forskel mellem Nano S og den nye Nano X er mobilvenlighed. Det er en Bluetooth-aktiveret tegnebog (ligesom CoolWallet S), hvilket betyder, at det er lige så nemt at bruge dine midler fra din Nano X som at forbinde den til din telefon via Bluetooth, installere den nye Ledger-app (tilgængelig til både iOS og Android), og tapning et par gange på din telefons skærm.

Ledger Nano S blev en legendarisk markedskandidat takket være en blanding af praktisk, alsidighed og ekstrem sikkerhed, og dermed følger Nano X kun i sine fodspor. Et af de mest attraktive aspekter ved dette nye produkt er, at det understøtter over 100 applikationer, og at det giver dig mulighed for at gemme 100 forskellige kryptokurver på det ud af i alt 1100.

Andre forskelle udover Bluetooth-kompatibilitet inkluderer en meget større hukommelse til flere apps og kryptolagring (som nævnt ovenfor), en skærm af højere kvalitet (den har nu 128 × 64 pixels i stedet for 128 × 32 pixels) og en mere kraftfuld og sikker chip.

Sikkerhed

Ledger Nano X sikkerhedSikkerhed er det primære fokus, især når du vil købe en hardware-tegnebog. I modsætning til hvad mange måske tror, ​​tilføjer det nye Bluetooth-element ikke nogen form for sikkerhedsrisici til produktet. Det er værd at huske på, at Bluetooth-forbindelsen giver din telefonapp adgang til tegnebogen for at gennemføre en transaktion (så du ikke behøver at gøre det manuelt som i tilfældet med Nano S via dens små knapper). I det væsentlige bringes de private nøgler til din telefon.

Den gode nyhed er, at Bluetooth-forbindelsen er krypteret fra ende til ende, og tegnebogen stadig har et super sikkert PIN-system. Desuden er dine private nøgler isoleret inde i enheden via CC EAL5 + certificeret teknologi (den samme chip bruges til at sikre pas og kreditkort).

Sikkerhedskopiér din Ledger Hardware Wallet med CRYPTOTAG

Den private nøgle og frøet er gemt i den sikre chip. Isolerede private nøgler udsættes aldrig for internettet eller andre enheder såsom en computer. Det eneste, du skal gøre, er at holde genopretningsfrøet et sikkert sted, som du vil bruge til at få adgang til dine midler eller gendanne din tegnebog, hvis den bliver stjålet eller beskadiget. Opbevaring af genopretningsfrøet i et stykke papir eller på computeren er ikke en god idé. For det bedste kryptobackupsystem til rådighed, kan du tjekke ud CRYPTOTAG der bruger titanium og er designet til at vare livet ud.

CRYPTOTAG

Hvordan opretter jeg min Ledger Nano X?

Hvis du nogensinde har oprettet en Ledger Nano S, så er det dybest set den samme ting, kun der er et telefonelement involveret. Ikke desto mindre er processen ekstremt brugervenlig. Det er værd at bemærke, at tegnebogen leveres med et USB-kabel, en instruktionshæfte / brochure, tre private nøgleinformationsark og en nøgleringrem.

Der er to måder at opsætte tegnebogen på: Du forbinder den enten til en computer (som Nano S) eller din smartphone via USB eller Bluetooth. For at konfigurere det via en typisk computer (kompatibel med Windows 8+, MAC OS 10.8+ og Linux) skal du downloade Ledger Live-programmet og følge de enkle instruktioner.

For at konfigurere det via din smartphone (kompatibel med iOS 9+ og Android 5) skal du downloade Ledger-appen fra enten App Store eller Google Play Store og følge trinvis installationsproceduren. Uanset hvilken mulighed du vælger, er processen stort set ens: Tilslut din tegnebog til en af ​​enhederne, vælg eller indtast dine loginoplysninger og PIN-kode, sikkerhedskopier din gendannelsesfrase eller det medfølgende gendannelsesark, “og installer alle de ønskede apps.

Ledger Nano X oprettet

99bitcoins.com

Hvordan får jeg en?

Nano X fås ved forudbestilling på det officielle websted, og det er prissat til $ 199 i staterne og € 119 i Europa og andre dele af verden.

Afsluttende ord

Ledger Nano XNano X har utvivlsomt ændret den måde, vi opfatter og forholder os til hardware-tegnebøger på. Sammenlignet med konkurrencen (på tidspunktet for denne skrivning er den eneste hardware-tegnebog, der tilbyder et lignende sæt CoolWallet S), Ledger Nano X kommer på toppen.

Den største fordel er, at den bringer mobilfunktionalitet, som giver dig mulighed for at tage din Ledger med overalt på farten med Bluetooth-mobilkompatibilitet.

Det er dog også værd at huske, at enheden forbedrer sig på forskellige andre områder. Det giver ekstra lagerplads, en større, skarpere skærm og meget mere brugervenlighed takket være en relativt forenklet grænseflade. Realistisk set er prisen heller ikke så dårlig, da den er lidt billigere end dens vigtigste rival.

Fremhævet billede: aboutbitcoin.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me