Tästä syystä nykyistä Bitcoin-rallia voidaan ylittää

Ylipidennetty ralli

Ennen puolittumistaan ​​Bitcoin nousi lähes 10000 dollariin, mutta monet analyytikot ja kauppiaat uskovat, että nykyinen härkä ralli saattaa ylittyä.

Toukokuun 11. päivän jälkeen, kun Bitcoin puolitteli lohkopalkkionsa, kolikko putosi 8600 – 8800 dollarin tasolle, mutta se onnistui palauttamaan tahdin ja aloittamaan jälleen rallin 9000 dollarin tason siirtämiseksi..

Huippukauppias JOE007, joka menetti 20 miljoonaa dollaria kuukaudessa rallinvastaisista Bitcoin-asemistaan, totesi, että nykyinen härkäajo on ylittänyt rajansa.

bitcoin, btcusd, kryptovaluutta, salaus

Hän kutsui Bitcoinin rallia “järjestetyksi FOMO-ralliksi”, jossa isot valaat manipuloivat hintaa “puolittamalla” -motiivilla.

”Viikoittainen Bitcoin-kaavio on määritelmä epälikvidistä altcoinista. Hilpeä sykli on käynyt läpi. Toivon, että puolittaminen tuhoaa taloudellisesti mahdollisimman monet kiinalaiset kaivostyöläiset ja että meillä on todellakin lailliset härkämarkkinat tämän pump and dump -elokuvan sijaan. “

Binancen perustaja ja toimitusjohtaja Changpeng Zhao suhtautui asiaan iloisemmin, kun hänen pörssinsä saavutti uuden ennätyksen 24 tunnin kaupankäyntimäärältään (16 miljardia dollaria), julkaisemalla Twitterissä, että “FOMO-tila nyt”.

Hitto poika, 15,9 miljardia dollaria pari tuntia myöhemmin.

Edelleen voimissaan. FOMO-tila nyt. Kesti jonkin aikaa, lol.

Hitaasti mutta varmasti. https://t.co/Fe1PPX0kim pic.twitter.com/gsgfDyVsbQ

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@suomimeemit) 30. huhtikuuta 2020

Nigel Green, riippumattoman talousneuvonnan deVere perustaja ja toimitusjohtaja, katsoi, että tämä FOMO voisi nostaa salauksen ja perinteisten markkinoiden hintaa vielä lähiviikkoina.

“Kun elpyminen on tulossa, he eivät halua menettää markkinoiden nykyarvoa pitkällä aikavälillä, mikä vaikuttaa markkinoiden nousuun. Olemme todistamassa, mistä todennäköisesti tulee voimakas elpyminen globaaleilla osakemarkkinoilla, kun sijoittajat odottavat tulevaa vuotta 2020 ja loppuvuotta 2020 “, Green totesi.

Maaliskuun puolivälin markkinahäiriön jälkeen, joka toi Bitcoinin vuoden 2020 alimmalle tasolle 4.106,98, ja menetys oli lähes 50% yön yli, puolittamista edeltävän ajanjakson ympäröivä ilmapiiri nosti hinnan takaisin lähes 10000 dollariin, mikä on kriittinen vastustaso.

Elinkeinonharjoittajat olivat erittäin optimistisia siitä, että hinta nousee edelleen puolittamisen jälkeenkin, mutta pettymykseksi se laski 8.601,80 dollariin samana päivänä. Bitcoin palautui 9.317,88 dollariin 13. toukokuuta ja jatkoi nousua uusille vastustasoille noin viikon ajan, mutta laski sitten uudelleen ja pysähtyi 8800 dollarin ja 9300 dollarin välillä..

Lohkopalkkion lasku vaikuttaa Bitcoin-yhteisöön ja markkinoihin monin tavoin. Jotkut kaivostyöläiset joutuvat lopettamaan toimintansa, koska heidän hankkeensa ei ole enää kannattavaa. Päästäkseen toimeen heidän on myytävä Bitcoininsa korkeammalla hinnalla toimintakustannusten kattamiseksi.

Tämä ostopaine heijastuu sitten spot-markkinoilla. Kun otetaan huomioon COVID19-pandemia, joka on vaikuttanut suuresti kaikkiin rahoitusmarkkinoihin, kaikki omaisuudenhoitajat, hedge-rahastot, perhetoimistot ja jopa tavalliset ihmiset paniikkiin ja likvidoivat haihtuvat varat rahaksi, jotta ne voivat vähentää uusien tappioiden riskiä..

Tämän tyyppistä ilmiötä kutsutaan likviditeettikriisiksi. Maaliskuun puolivälissä merkittävin hintojen lasku Bitcoinissa ja Yhdysvaltain vertailuarvo S&P 500 tapahtui paniikin aiheuttaman myynnin takia. Sitten keskuspankit ja hallitukset aloittivat likviditeetin lisäysohjelmat tuodakseen pääomavirran riskimarkkinoille. Tämän seurauksena myös Bitcoinin hinta nousi.

Kriisi on kuitenkin edelleen käynnissä, ja sen vaikutukset markkinoihin ovat todennäköisesti pitkäaikaisia. Joten on vielä epävarmaa, jatkavatko sijoittajat riskialttiita omaisuuseriä, kun Coronavirus-pandemia jatkuu. Ja tietysti tämä vaikuttaa myös Bitcoinin hintaan.

JOE007: n mukaan monet eivät ota huomioon BTC-markkinoiden heikkoa likviditeettiä. Elinkeinonharjoittaja arveli myös, että on mahdollista, että Tetherin stablecoinia, USDT, olisi voitu käyttää keinotekoisesti nostamaan Bitcoinin hintaa houkuttelemaan ihmisiä ostamaan puolittuvassa kertomuksessa.

Elinkeinonharjoittaja odottaa lisäksi, että Bitcoinin pitkän aikavälin nouseva vauhti jatkuu edelleen institutionaalisten ja yksityissijoittajien tuottaman järjestelmällisen kysynnän ansiosta.

bitcoin, btcusd, kryptovaluutta, salaus

Elinkeinonharjoittaja, joka käyttää nimeä Big Chonis Trading, ehdotti myös, että hän huomasi edellisessä tweetissä, että hän huomasi TD9-signaalin muodostumisen päivittäisessä kaaviossa 30. huhtikuuta. TD9 on TD Sequential -järjestelmä, joka syttyy, kun salakolikko käy läpi ylitetyn rallin, ja odotettavissa on hintakorjaus.

“#Bitcoinin puolittuminen tapahtuu 11 päivässä … Paljon aikaa vielä yhdelle FOMO-pumpulle …? Vaikea jättää huomiotta, vaikka eilinen kynttilä sulkeutui, avautui tänään TD9: llä ”, twiitasi valaan kauppias.

Salausvaluutan tekninen analyytikko Zoran Kole uskoo, että lähitulevaisuudessa Bitcoin laskee takaisin tukialueelle, joka on 7700–8000 dollaria. Kolikon noustessa 9500 dollariin Bitcoin-markkinat käyvät läpi ylitetyn rallin, jossa härät työntävät todennäköisyyttä, että se on paikallinen huippu.

“Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että paikallinen huippu on sisään. Hieman ennenaikaista kutsua sitä, mutta näyttää siltä, ​​että SFP on 9,2 likviditeetti mitätön. Karhut puhaltivat f – ulos. Bullievers euforinen. Haluaisin nähdä, että 84xx pitää jatkoa, muuten 7,7-8k on seuraava kiinnostava alue pitkään ”, Kole sanoi.

Bitcoin hylkää tärkeällä trendiviivalla. Lähde: Nunya Bizniz

Thies odottaa, että jos BTC menee alle 7000 dollarin tukitason, se todennäköisesti aloittaisi karhutrendin uusimisen.

“Tarvittaessa 6,8 tuhatta dollaria ja 6,4 tuhatta dollaria ovat alapuolella, mutta siirtyminen näille tasoille osoittaisi jatkuvan karhutrendistä, joka on lähettänyt hinnat jopa 3800 dollariin viime vuoden aikana, kun huippu oli noussut noin 15 000 dollariin heinäkuussa 2019.” – Thies selitti.

Bitcoinin lähentyminen, joka on hylätty suurella 10 000 dollarin vastuksella 12. maaliskuuta lähtien, TD9-myyntisignaali, ralli pysähtyy heti BTC: n puolittumisen jälkeen ja kolikko, joka sijoittuu sivuttain kaupankäyntikuvioon, osoittavat, että Bitcoin on härkätaistelunsa lopussa . Silti myönteisen vauhdin jatkumista ei voida täysin sulkea pois.

Esillä oleva kuva: fortune.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me