Disse er de mest givende Ethereum-vandhaner i juni 2020

etherumhaner

Ethereum-vandhaner er en enkel måde at få kryptoer gratis ved at udføre enkle opgaver, såsom at klikke på annoncer, se videoer, færdiggøre captchas eller spille spil. Efter Bitcoin er Ethereum den mest populære mønt, og naturligvis er der mange mennesker, der er interesserede i at få nogle ETH-tokens.

Mens du kan erhverve ETH på næsten enhver børs for en række forskellige fiat-valutaer, kan hele tilmeldingen, verifikationen og handelsprocessen være for kompliceret og tage for meget for nogle brugere. Vandhaner har ikke høje udbetalinger, men du kan få et par dollars værd af kryptoen ganske let.

I dag præsenterer vi en liste med nogle af de mest lukrative Ethereum-vandhaner, som du kan bruge i juni.

Ethereum-Hane.Org

Ethereum-vandhane er en vandhane, der har givet gratis gwei (den 1x 1018. del af en ETH) til besøgende siden 2017. Brugere kan tjene gratis ETH ved at løse captchas eller spille spil. Selvom du kun kan kræve en gang hvert 240. minut, er dette en af ​​de bedst betalende Ethereum-vandhaner og har hidtil betalt $ 6.000 i gratis ETH for over 6 millioner krav siden lanceringen. Du kan tjene op til 489 gwei pr. Krav, men beløbet kan variere.

Når en besøgende fremsætter krav, modtager han en lotteri, der senere kan konverteres i det daglige lotteri, hvor han kan stå for at tjene mellem 0,005 og 0,015 ETH.

Webstedet tjener det meste af sin trafik ved at vise annoncer på hver side på deres websted og bruger mest MellowAds. For at kræve gratis mønter skal du bare se de annoncer, der fremhæves gennem en pop op-vindue eller ved at åbne en anden fane, når vi klikker på den eller lukker den.

Der er også et henvisningsprogram, hvor du får 20% for hvert vandhanekrav fra den person, som du henviste til.

Ethereumfaucet.info

Det her Ethereum vandhane giver dig mulighed for at fremsætte krav hvert 60. minut. Alt hvad du skal gøre er at indtaste din Ethereum-adresse og løse captchas på webstedet. Du bliver nødt til at fremsætte et krav mindst en gang hver 30. dag for at holde din konto aktiv. Hvis du ikke gør det, betragtes din konto som inaktiv, og de mønter, du havde på din tegnebogskonto, fortabes.

Ifølge webstedet kan du lave hvor som helst mellem 1000 gwei og 7000000 gwei: 1000 gwei (30%), 1800 gwei (65%), 5000 gwei (3%), 10000 gwei (1,9%), 70000 gwei (0,099%) ), 7000000 gwei (0,001%).

Speedup-vandhane

Speedup-vandhane er en af ​​de mest populære Ethereum-vandhaner online. Du kan også gøre krav på Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin og Dogecoin her. Webstedet er et løsningsmediehane, men brugerne kan også tjene gwei ved at spille webbaserede spil. Besøgende kan fremsætte et krav, når som helst de ønsker det, med mulighed for at tjene over 60-110 tokens og 10 tokens pr. Krav. Du har også mulighed for direkte at linke din Ethereum-tegnebog for at få ETH krediteret der.

Brugere kan også tjene penge og tjene ekstra indtægter ved at modtage en henvisningsbonus på 20% på hver betaling.

Hvis du er blandt de ugentlige top 10-krav, vil du blive belønnet med en fast procentdel af de samlede krav. Dette ugentlige system udføres for at motivere brugerne til at forblive aktive på Ethereum-vandhanen.

Brandhane

Uncategorized Archives - Elitexplore

Brandhane blev etableret i 2018, og webstedet lader dig optjene flere kryptokurver bortset fra Ethereum, såsom BTC, DOGE, DASH, DGB, TRX, XMR, LTC og ZEC. Timeren er indstillet til at fremsætte krav en gang hvert 30. minut. Lav gratis Ether ved at færdiggøre captchas, løse medier eller låne din pc’s computerkraft til browserdrift. Besøgende kan udnytte henvisninger for at øge deres kontosaldo med 20% på deres betalinger ved at bringe nye besøgende til at gøre krav på vandhanen.

Der er andre måder, du kan lave gratis mønter på, såsom Shortlinks, Daily Tasks, Offerwalls, Web Mining, Publisher Mining, CMD Mining, Daily Bonus, Activity Points and Rewards, Exchanger, Competition, Auto Claim Points (ACP) og Advertising.

Der er også en automatisk vandhane-funktion, som du kan aktivere, så du automatisk kan kræve mønter på webstedet. Programmet fremsætter påstandene, mens browseren er åben, og du kan indstille funktionen til automatisk påstand til at være aktiv for hvor meget du vil have.

Du kan trække midlerne direkte til din tegnebog eller til FaucetPay.io. Denne mikropay-tegnebog giver dig interesse for at opbevare mønter i lang tid.

Det mindste tilbagetrækningsbeløb er 0,00400000 ETH uden gebyrer, der skal betales.

Allcoins

Allcoins er en anden multi-crypto vandhane, hvor du også kan tjene Ethereum. Du kan gøre krav på en gang hvert 4. minut. At tjene gwei kan gøres ved at interagere med captchas eller andre medier, spille spil eller minedrift i browseren til ETH. Selvom du ikke kan udvinde for meget med din browser sammenlignet med almindelig minedrift, kan du justere indstillingerne, så den fungerer i baggrunden, mens du udfører andre opgaver.

Allcoins.pw har også en automatisk vandhane-funktion, som giver dig mulighed for at indsamle krypto uden at gøre noget. Webstedet indeholder en række spil, hvor du kan have det sjovt og lave gwei, mens du gør det.

Det er en af ​​Ethereum-vandhaner, der understøtter flest mønter og har i alt 29 digitale aktiver. I gennemsnit kan du gøre pr. Krav omkring 7.430 gwei. Der er en multi-claim auto-indstilling, der giver dig mulighed for at køre vandhanen på op til tre forskellige kryptoer på én gang.

De midler, du tjener, kan krediteres direkte til din Ethereum-tegnebog eller en Faucetpay.io-mikro-tegnebog. Platformen inkluderer også et livstidshenvisningsprogram, hvor du kan gøre 25% af dine henviste krav.

Konklusion

Med dette har vi nået slutningen af ​​vores liste over Ethereum-vandhaner. Selvom du ikke tjener så meget ETH ved at bruge vandhaner, vil det gøre det muligt for dig at vænne dig til at overføre krypto fra tegnebøger og forstå, hvordan de fungerer bedre uden at skulle købe mønter på børser. Plus, du kan også have det sjovt, mens du spiller spil på nogle websteder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me