Vaaka ja vero – Ison-Britannian lakimies tutkii suurta vero-ongelmaa. Facebookin Vaaka voi luoda

mainos Phemex

Facebookin uuden valuutan lanseeraaminen ei ole tietysti paras asia kaikille siellä oleville – on vain vähän analyytikkoja, päättäjiä, lakimiehiä ja asiantuntijoita, jotka nostavat kulmiaan tutkimalla Vaaka-vakaan kolikon syvyyttä.

Vaaka voi määrätä verotuksen

Viimeisin raportti paljastaa, että Ison-Britannian asianajaja “Dan Neidle” tutki verokysymystä, jonka Vaaka voi mahdollisesti asettaa Ison-Britannian käyttäjille. Dan Neidle on asianajotoimisto Clifford Chancen kumppani, joka totesi, että “Facebookin vaaka olisi uusi ongelma käyttäjille, etenkin niille, jotka noudattivat lakia”.

Lue myös – Facebookin toimitusjohtaja & Vaakayhdistyksen johtaja puhuu ”Mitä Vaakayhdistys tarkalleen tarkoittaa

Vaaka-valuutan idea on, että “sen takana on valuuttakorin kori” ja joka tunnetaan tästä lähtien nimellä Stablecoin. Raporttien mukaan, kun Vaaka on sidottu globaalilla valuutalla, se asettaa verokysymyksen, jota ei olisi, jos sen arvo olisi käyttäjän kotimaan valuutan suhteen. Lisäksi todellisuudessa maailmanlaajuiset hinnat vaihtelevat ja vastaavasti se heijastuu käyttäjän Vaaka-omistuksen kotimaiseen arvoon – tämä luo edelleen myyntivoittoja ja -tappioita, jotka ovat helposti jäljitettävissä veroviranomaisille, kun joku tekee ostoksen Libran kanssa.

Dan Neidle toteaa;

“Useimmissa maissa voitot ovat verotettavia, mikä tarkoittaa, että kuluttajien on tehtävä yksityiskohtainen veroilmoitus, josta käyvät ilmi kaikki heidän tapahtumansa ja valuuttakurssinsa, ja maksettava mahdolliset verot”, Dan sanoi. “Tämä näyttää meille olevan merkittävä este laajalle omaksumiselle.”

Lisäksi hän antoi esimerkin Yhdistyneestä kuningaskunnasta, jossa myyntivoitot maksetaan vain, jos se ylittää 12 000 puntaa voiton – sinänsä he ovat velvollisia ilmoittamaan voitosta tai tappiosta HM Revenueen & Tulli (HMRC) syntyi jokaisesta myyntivoittojen verovelkaa koskevasta liiketoimesta. Huomattakoon, että HM Revenue and Customs tai HMRC on Ison-Britannian hallituksen ei-ministeriöosasto, joka vastaa verojen ja muiden sääntelyjärjestelmien keräämisestä.

Herra Neidle kommentoi että;

“Vaakojen suuret käyttäjät kokevat verovelvollisuutensa todennäköisesti todellisen haasteen”,

Hänen mukaansa tämä olisi este Facebookille laajalle omaksumiselle. Twitter-aikajanallaan hän osoittaa;

Meillä on pian tiedotukset yksityiskohdista. Kuinka suuri ongelma tämä on Isossa-Britanniassa, riippuu siitä, uskotko itsearviointilomakkeen lähettävät käyttäjät haluavan luetella kaikki Vaaka-tapahtumat. Luulen, etteivät he, YMMV.

– Dan Neidle (@DanNeidle) 1. heinäkuuta 2019

Hän jatkoi lisäämällä “niin suurella vaatimustenmukaisuuden taakalla (jos sellaista on), Facebookin Vaakojen olisi melko vaikea päästä nopean kasvun alueelle. Herra Neidle jatkoi;

“En ymmärrä, kuinka Facebook voi edes pienessä määrin mainostaa tuotetta, joka perustuu veronkiertoihin, tai kuinka sääntelyviranomaiset sallivat sen tapahtua”

Facebook odottaa keskustelua veroviranomaisten kanssa

Lakimies huomautti veron olevan potentiaalinen uhka Vaaka, raportit paljastivat myös Facebookin vastauksen siihen. Vastaavasti Facebook sopi, että jos on kysymys siitä, että Vaaka voidaan hyväksyä verolakien hyödyksi, “he ovat valmiita keskustelemaan päättäjien kanssa”. Se totesi, että;

odotan [ed] eteenpäin työskentelemään päättäjien kanssa, kun he selventävät nykyisten verolakien soveltamista kryptovaluuttoihin tai joissakin tapauksissa päivittävät näitä lakeja “.

Samaan aikaan paljastettiin myös HMRC: n lausunto, että kaikki konkreettiset näkökohdat verotuksellisista näkökohdista Facebookin vaaka on edelleen liian aikaista antaa – eikä se ole vielä hyväksynyt mitään salausvaraa valuutaksi maan sisällä siitä, että se ei ole ulkomaisen hallituksen antama. Vaakojen osalta se totesi myös, ettei se ollut vieläkään täyttänyt vaatimusta käsitellä valuuttana.

Mikä tahansa salausvarojen luovutus vaihtamalla erilaisia ​​salaustuotteita, joita käytetään tavaroiden ostamiseen tai muuntamiseen puntaan tai muuhun valuuttaan, voitto / tappiot hoidettaisiin tavallisilla linjoilla.

Jatkamalla asiaa Facebookin edustaja lisäsi;

Ihmiset ovat vastuussa verojensa jättämisestä niiden lainkäyttöalueiden paikallisten lakien mukaisesti. Odotamme, että monet Libra Blockchainiin rakennetut lompakot ja rahoituspalvelut tarjoavat ihmisille työkaluja tämän hallitsemiseksi. “

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me