Venezuelansk Petros $ 5 milliarder ICO Whitepaper frigivet

reklame Phemex

Petro, Venezuelas oliebaserede kryptovaluta udgav sin officielle hvidbog på onsdag. Det meget efterlængte dokument, der er underskrevet af præsident Nicolas Maduro, skitserer crowdsale-mekanismen og den tokenmodel, der vil blive brugt til at lancere den ethereumbaserede Petro i februar. Hvidbogen er nu tilgængelig til kontrol.

Maduros $ 5 milliarder ICO – Petro

Onsdag offentliggjorde den venezuelanske regering den spændt forventede hvidbog om sin nye kryptokurrency, Petro. Tilgængeligheden af ​​petro til salg den 20. februar er den venezuelanske præsidents forsøg på at kontrollere den inflation, der er voldsomt i det olierige land.

Det har været forventet, at token-salget af Petro vil være større end Filecoin, Tezos, EOS og endda Telegram. For at være nøjagtig kan dens værdi svare til den samlede omsætning genereret sidste år fra ICO’er. På grund af prisen på en PTR fast til $ 60 svarende til en tønde olie vil det blive endnu dyrere end $ 50 Bitconnect X leder efter sin ICO.

Desuden lover skaberne af petro, at det ikke er en Ponzi-ordning som påstået her:

”Petro vil give investorer mulighed for at komme ind på kryptoaktimarkedet med et instrument af indre værdi, der er sikrere, mere stabilt og modtageligt for en grundlæggende analyse, fordi det er knyttet til en bredt kendt industri og derfor velegnet til at blive brugt i store transaktioner og endda som en værdilager. ”

Whitepapiren på 22 sider er kapabel skrevet og pænt formateret, der gør den virkelig bemærkelsesværdig. Den indeholder ikke sådanne ord som en forstyrrende teknologi, men taler meget om blockchain. Selvom der ikke er nogen køreplan, er enhver anden nødvendighed af en hvidbog til stede og behandles i Venezuelas officielle dokument.

I et interview beskriver ministeren for videnskab og teknologi Hugbel Rao dokumentet som ”navigationsdiagram” for dem, der er interesseret i en ny digital valuta. Han nævnte yderligere, at alle de tekniske detaljer er der på hjemmesiden www.elpetro.gob.ve.

Desuden er petro-teamet meget fortroligt med deres digitale valuta som det fremgår her:

”Petro er et meget mere ambitiøst projekt end andre digitale konvertible valutaer som digix (guldbakket) eller tether (bakket i dollars), fordi det åbner mulighed for at bruge andre aktiver til at sikkerhedskopiere valutaen. På grund af betingelsen for kryptoaktiver med statssanktion (ikke-kontrol) på sin egen platform har instrumentet et massivt adoptionspotentiale med ca. 31 millioner mennesker i Venezuela alene, det vil sige ti gange størrelsen af ​​det globale marked til kryptokurver. ”

Nøglefunktioner i Petro ICO Whitepaper

Whitepaper har nogle fantastiske punkter, der er værd at nævne:

Omkring 100 millioner PTR oprettes, og hver kan deles i 100 millioner dele. Den mindste enhed af petro kaldes mene, der dybest set er det næst mest talte sprog i Venezuela. I for-salget vil ca. 38,4% af tokens blive gjort tilgængelige fra 20. februar, mens 44% vil være tilgængelige en måned senere, og den venezuelanske overvågning af valuta og relaterede aktiviteter bevarer de resterende.

Desuden vil et antal rabatter være tilgængelige for begge salg. Regeringen har også lovet, at de vil acceptere det som en betalingsmetode.

”Den bolivariske republik Venezuela garanterer, at den accepterer Petros [sic] som en form for betaling af nationale skatter, gebyrer, bidrag og offentlige tjenester, idet prisen som tønde på den venezuelanske kurv den foregående dag tages med en procentvis rabat. ”

Petro som ERC20 kan handles på DEXer og kan endda være noteret af større børser uden for USA. På trods af hvidbogen, der tilbyder en følelse af optimisme, har et symbol bakket op af en ICO der understøttes yderligere af oliereserverne, gør det virkelig komplekst og sætter tvivl om dets gennemførlighed.

Tror du, at petro vil blive en succes? Vil du investere i denne ICO? Fortæl os dine tanker i vores kommentarsektion nedenfor! 

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse før investering i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

 Følg os på

Twitter , Facebook , Reddit

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me