Alfacash-myymälä antaa käyttäjien saada salausvalotuksen ilman, että heitä altistetaan

mainos Phemex

Kryptovaluutoista on tulossa valtavirtaa. Visa ja Mastercardin hyväksynnästä Paypalin ja Revolutin salaustekniikkaan, salaus on vihdoin osunut massoihin. Blockchain-tekniikan luvattoman luonteen vuoksi on kuitenkin edelleen monia sääntelyesteitä, jotka kohtaavat kryptovaluutan polun täysimittaiseen käyttöönottoon.

Yksi tällaisista esteistä on rahoituslaitosten asettamat kovat tiedä asiakkaasi -vaatimukset (KYC), jotka ovat johtaneet kasvaneeseen prosenttiosuuteen pankki- ja alipankkitilanteesta sekä kehittyneissä että kehitysmaissa.

Vaikka käyttäjät pääsisivätkin käyttämään pankkipalveluja, heiltä evätään usein perusrahoituspalvelut, jotka antaisivat heille mahdollisuuden parantaa heidän elämäänsä. Kryptovaluutat demokratisoivat rahoitusta ja auttavat pankkitiliä: Bitcoinin siirtämiseen tarvitset vain vastaanottavan lompakon. Mukaan Maailmanpankin tietoihin, Vuonna 2017 pankkitili oli 1,7 miljardia ihmistä.

Rahanpesun, terrorismin rahoituksen ja muun laittoman kryptovaluutan käytön hillitsemiseksi sääntelyviranomaiset ympäri maailmaa ovat pakottaneet salausalustan pakottamaan KYC-tarkastukset käyttäjilleen. Usein tämä johtaa salausalustojen invasiivisiin käytäntöihin ja paljon päänsärkyä, jotta käyttäjät voivat hyödyntää massiivisilla maksuilla.

Avaruudessa on kuitenkin yrityksiä, jotka toteuttavat ratkaisuja näihin ongelmiin, vaikka ne noudattavatkin KYC tarkistaa. Yksi tällainen yritys on Alfacash-kauppa, salaustoiminnan ulkopuolinen kryptovaluutanvaihto, joka on ollut käynnissä vuodesta 2012.

Salausvalotus altistamatta

Alfacash Store on säännelty yritys, joka noudattaa Euroopan unionin 5. rahanpesudirektiiviä, ja panee täytäntöön KYC-tarkastukset. Se tekee sen kuitenkin toisin, prosessin kautta, jonka vetää markkinajohtaja Sumsub, joka mahdollistaa lähes välittömän KYC-vahvistuksen.

Alfacashissa käyttäjien on yksinkertaisesti kirjauduttava sisään ja vahvistettava henkilöllisyytensä yhdellä kolmesta valtion myöntämästä henkilöllisyystodistuksesta:

  • Kansallinen henkilökortti
  • Ajokortti
  • Passi

Kun he ovat todistaneet henkilöllisyytensä valtion myöntämällä asiakirjalla, he voivat ottaa valokuvan itsestään asiakirjan ollessa käydessä tarjous petosten estämiseksi. Kun selfie on otettu ja edellyttäen, että sekä käyttäjä että asiakirja näkyvät siinä selvästi, vahvistus tapahtuu automaattisesti kolmen minuutin kuluttua.

Se siitä. Ei videoita, joissa on käsinkirjoitettuja merkkejä, ei turhia riskejä asiakirjojesi käytöstä, eikä nöyryyttäviä pyyntöjä, jotka vaativat henkilökohtaisia ​​tietoja. Kun KYC on hyväksytty, käyttäjien ei tarvitse käydä läpi samaa prosessia uudelleen.

Kaiken lisäksi KYC: n läpikäynti ei ole edes välttämätöntä, jos he vaihtavat kryptovaluutta toiseen, ja se on sinänsä tarpeen vain käydä salakirjoituksia fiat-valuutalle. Alfastoren yksinkertaisella widgetillä on tunnettu ja intuitiivinen käyttöliittymä.

Turvallisuus on Paramount

Näiden vaiheiden suorittaminen vaatii luonnollisesti käyttäjien jakavan arkaluontoisia tietoja. Alfastore noudattaa kuluttajatietojen vahvaa suojaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) periaatteet.

Joissakin tapauksissa luovutettua arkaluontoista tietoa käytetään hyväksi ja huonot toimijat yrittävät huijata käyttäjiä. Sisään harvoissa tapauksissa, vuotanut data oli riittävä näille toimijoille uhkaamaan ja yrittää hyökätä käyttäjiä menemään heidän kryptovaluuttansa jälkeen.

GDPR-periaatteiden noudattaminen ja mahdollisimman vähäisen tiedon kerääminen varmistaa käyttäjien turvallisuuden. Yhteistyö markkinajohtajien ja luotettavien organisaatioiden kanssa korostaa Alfastoren sitoutumista turvallisuuteen.

Viime kädessä tämä tarkoittaa, että Alfastore on turvallinen kryptovaluuttakauppapaikka. Koska kyseessä ei ole säilytysyhteisö, käyttäjät voivat aloittaa salausasettiensa kaupankäynnin heti rekisteröinnin jälkeen, kun kyseessä on salaus salaukseen, tai kun on käynyt läpi KYC, jos kyseessä on salaus-salaus..

 Tulevaisuudessa Alfastore laajentaa ekosysteeminsä kryptovaluutan käsittelyllä ja lompakon palveluilla. Alusta tukee jo useimpia huipputason salauksia, mukaan lukien BTC, ETH, XRP ja LTC. Se tukee myös hajautetun rahoitustilan (DeFi) päämerkkejä, mukaan lukien UNI, YFI, DAI, MKR ja Wrapped Bitcoin.

A täydellinen luettelo tuetuista salausaseteista löytyy alustan verkkosivustolta. Alfastore on myös asetettu lisäämään kampanjoita, alennuksia ja muita erityisohjelmia auttaakseen käyttäjiä salausvaluuttatilaan.

Yritystä johtaa salaustalouden ja ohjelmoinnin vientiryhmä, joka uskoo vakaasti kryptovaluuttojen voimaan. Sen tavoitteena on rakentaa kestävä ja avoin liiketoiminta ja tarjota käyttäjille ja mahdollisuuksille alhaiset palkkiot. Sinä pystyt rekisteröidy alustalle aloittaa salauksen kaupankäynti altistumatta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me