Opas parhaan alustan valitsemiseen bitcoin-kaupankäynnille

Kiinnostus Bitcoin-kaupankäyntiin jatkuu noususta vuosi toisensa jälkeen, ja niin myös kauppiaiden virtaus eri kaupankäyntialustoihin. Valitettavasti useimmat Bitcoin-kauppapaikat jättävät negatiivisia jälkiä käyttäjille ja potentiaalisille kauppiaille, joilla on lukuisia huolenaiheita. Monet elinkeinonharjoittajat ovat jääneet avuttomiksi menetettyään kaikki varat ja toisten talletukset on lukittu. Tyypillinen esimerkki on lakkautettu Mt. Gox ja monet muut suositut kaupankäyntisivustot. On totta, että mitä tahansa vaihtoalustaa voi tapahtua milloin tahansa: kaiken menettämisen riskiä voidaan kuitenkin hallita. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka valita paras foorumi Bitcoin-kaupankäynnille.

Turvallisuus – parempi kuin pahoillani

Turvallisuuden tulisi olla ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon kaupankäyntialustaa valittaessa. Syy on yksinkertainen: foorumi vaatii henkilökohtaisia ​​tietojasi, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, veronmaksajien tunnistenumerot, luottokorttitiedot ja muut arkaluonteiset tiedot. Tämä antaa heille epäsuorasti pääsyn osaan taloudellista ja yksityistä elämääsi, joten kaikkien näiden tietojen toimittaminen väärälle alustalle vaikuttaa pitkälle sinuun. Sinun pitäisi myös olla huolissasi turvallisuudesta, koska alusta isännöi kaikkia kaupankäyntitalletuksiasi ja miljoonia muita. On tärkeää tarkistaa, käyttääkö alusta kylmävarastoa vai kuumavarastoa omaisuuden varastointiin. Vaikka kylmävarasto sillä on epäkohtiaan, se on turvallisempi tapa tallentaa omaisuutta hakkereiden ulottuville.

Turvallisuuden yhteydessä on myös tärkeää tarkistaa, onko vaihto vakuutettu. Ollakseni rehellinen kanssasi, suurin osa kaupankäyntialustoista ei ole vakuutettu. Vain muutama suosituimmista, kuten Gemini ja Coinbase, on vakuutettu. Tämä voi auttaa palauttamaan kadonneen omaisuuden kokonaan tai osittain, jos yritys rikkoo fyysistä turvallisuutta, kyberturvallisuutta ja työntekijöiden varkauksia. 

Mikä tärkeintä, harkitse alustan valitsemista, mikä verkko-osoite on HTTPS HTTP: n sijaan. Varmista, että sisäänkirjautumisissa on kaksivaiheinen todennuksen vahvistus ja sähköpostivahvistus.

Aitous 

Kaupankäyntialustan perustaminen on helpompaa kuin luulet. Miksi? Koska tarvitset vain verkkotunnuksen nimen, verkkopalvelun ja joitain varoja. Tämä on mahdollistanut monien petollisten ja rekisteröimättömien alustojen pääsyn alalle. Päätäksesi minkä kaupankäyntialustan valitset, käy ensin läpi sivusto ja tarkista onko siellä mitään muuta fyysistä osoitetta kuin sen P.O.BOX-osoite. Tämän jälkeen tarkista, onko alusta todella rekisteröity. Yritä mahdollisimman paljon tuntea perustajat ja tiimi alustan takana. Jos kaikki nämä puuttuvat, neuvokaa itseäsi. Yksi yksinkertainen tapa löytää kaikki nämä tiedot on etsiä Googlesta. Salausvaluutateollisuudella on paljon tietoa maallikkojen hakukoneesta löytääkseen kaiken tarvitsemansa.

Sijainti – Voiko annettu salausalusta toimia maassasi?

Salausvaluuttasääntöihin liittyvien olosuhteiden vuoksi on suositeltavaa tarkistaa, onko maasi kelpoinen käyttämään harkittua kaupankäyntialustaa. Suurin osa pörsseistä tai kaupankäyntialustoista rajoittaa käyttäjiä joistakin maista, enimmäkseen Yhdysvalloista. Vaikka jotkut heistä saattavat hyväksyä käyttäjiä joistakin Yhdysvaltojen osavaltioista, monet niistä rajoittavat kauppiaita monista muista osavaltioista. Tässä tilanteessa jotkut kauppiaat yrittävät pelata älykkäästi VPN: n avulla. Tämä on erittäin vaarallista, koska lukittuja varoja olisi lähes mahdotonta saada. 

Kaupankäyntialustojen palkkiot ja hinnat

Palkkiot ja hinnat ovat erittäin tärkeitä kriteereitä valinnassa paras foorumi Bitcoin-kaupankäynnille. Jotkut kaupankäyntialustat veloittavat kauppiailta valmistajan ja ottajan palkkiot. Suurimmalla osalla suurista kaupankäyntialustoista on matala maksu verrattuna nouseviin. Myös Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen hinnat vaihtelevat vaihdosta toiseen. Enimmäkseen Bitcoinin hinnat määräytyvät kaupankäyntimäärän tai kysynnän ja tarjonnan vuorovaikutuksen välillä eri alustoilla. Tämä tekee koroista erilaiset kauppapaikkojen välillä. Maksujen osalta suositellaan Binancea.

Lisäksi on tärkeää huomata, että Bitcoinin ja muiden varojen vähimmäis nostomäärä on joillakin kaupankäyntialustoilla korkeampi kuin toisilla. Tällä on merkitystä, koska 0,003 BTC: n tallettaminen ja siitä, että sinulle vaaditaan vähintään 0,005 BTC: n nostopyyntö, on erittäin turhauttavaa.

Likviditeetti ja lukittu ominaisuus

Kaupankäyntialustat, joilla on korkea likviditeetti, takaavat nopeat liiketoimet verrattuna matalalikvidisiin. On erittäin turhauttavaa odottaa tuntikausia, kunnes ostaja osoittaa kiinnostusta ehdotettuun myyntitilaukseen. Mitä kauemmin tilaus pysyy ja odottaa ostajia, sitä todennäköisemmin myyjä taistelee hintojen epävakauden suhteen. Huomaa, että likviditeetti vaihtelee pareittain. BTC / ETH: lla voi olla korkea likviditeetti kuin ETH / BTCP: llä. 

Tarkista myös, onko alustalla lukittu ominaisuus. Lukittu ominaisuus varmistaa, että myyjät saavat tarkan hinnan myyntitilauksestaan ​​markkinahinnan muutoksesta riippumatta.

Lisäksi kaupankäyntialustojen tulee olla käyttäjäystävällisiä ja niillä on oltava tehokas live-chat- tai sähköpostitukijärjestelmä.

Esimerkkejä rekisteröidyistä ja laillisista Bitcoin-kaupankäyntialustoista julkisten arvostelujen mukaan ovat Binance, Coinbase, Gemini, CREX24, Kraken ja HitBTC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me