Pääkirjoitus: Kasvava institutionaalinen FOMO tekee Bitcoinista [BTC] erittäin alihintaista

Bitcoin on ollut huomion keskipisteessä siitä lähtien, kun sen hinta alkoi nousta saavuttaen edellisen kaikkien aikojen korkeimman tasonsa. Härkäajo alkoi lokakuun lopulla, kun ylimmän kryptovaluutan hinta yritti siirtyä tärkeimmän 13 000 dollarin vastuksen ohi, ja kun se onnistui, ralli nousi 19 700 dollarin ohi vain vähän tai ei lainkaan vastustusta.

Vähittäiskauppiaat harjoittivat vuoden 2017 hintakehitystä, kun taas institutionaaliset toimijat pitivät turvamatkaa vedoten voimakkaaseen volatiliteettiin ja matalampaan maturiteettiin. Neljän vuoden kuluessa näkökulma on kuitenkin muuttunut rajusti, ja samat kriitikot näyttävät nyt olevan vakuuttuneita siitä, että Bitcoin on tulevaisuus. Suurin osa talousjätteistä ja varainhoitoyrityksistä, kuten JP Morgan ja BlackRock, jotka kerran kutsuivat bitcoinia Ponzi-järjestelmäksi, näyttävät muuttaneen mielensä ja uskovat nyt, että Bitcoin voisi mahdollisesti korvata kultaa sen teknisen paremmuuden vuoksi. BlackRockin toimitusjohtaja Laurence D.Fink, joka kerran väitti, että bitcoin on rahanpesutyökalu, uskoo nyt, että se voisi hyvinkin muuttua globaaleiksi markkinoille. Hän sanoi äskettäin,

”Bitcoin on herättänyt monien ihmisten huomion ja mielikuvituksen. Katsomme sitä todelliseksi. Voiko siitä kehittyä globaaleiksi markkinoille? Mahdollisesti.”

Jättiläiset eivät voi saada tarpeeksi Bitcoinia

PayPal alkoi tarjota bitcoinin ostamista ja myyntiä kolmen muun kryptovaluutan kanssa, avaamalla portit 283 miljoonalle asiakkaalleen, ja monet uskovat, että maksujen käsittelyjättiläisen päätös laukaisi meneillään olevan hintakehityksen. Yhtiön toimitusjohtaja Daniel Schulman on viime viikolla väittänyt, että suurin osa heidän alustallaan olevista asiakkaista ei halua enää käsitellä käteistä ja Bitcoinille on oikea aika siirtyä valtavirtaan.

MicroStrategy, ohjelmistojätti päätti muuntaa osan varallisuudestaan ​​Bitcoiniksi elokuussa, ja he ostivat lähes 500 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia ostosarjassa. Yritysratkaisujen tarjoaja näyttää kuitenkin ymmärtävän niukan digitaalisen omaisuuden todelliset mahdollisuudet ja kerännyt äskettäin vielä 650 miljoonaa dollaria velkasitoumusten kautta ostamaan lisää Bitcoinia. MicroStrategy pitää nyt yli miljardin dollarin arvosta bitcoinia arkeissaan, eivätkä ne ole ainoita. Itse asiassa yli 10 pörssiyhtiötä omistaa bitcoinia arkkeillaan.

Luettelo julkisesti noteeratuista yrityksistä, joilla on nyt hallussaan #Bitcoin:

MicroStrategy Inc..

Galaxy Digital Holdings

Square inc.

Mökki 8 Mining Corp

Voyager Digital LTD

Riot Blockchain, Inc..

Bit Digital, Inc..

Kolikon Citadel Inc.

DigitalX

BIGG Digital Assets Inc..

MassaKeskinäinen

– Bloqport (@Bloqport) 10. joulukuuta 2020

MicroStrategyin toimitusjohtaja Michael Saylor on väittänyt, että päätös muuttaa omat varansa bitcoiniksi oli hyvin harkittu suunnitelma, koska käteisen arvo heikkenee ympäri maailmaa. Hänen mukaansa Bitcoin on yksi todellinen sijoitusluokan turvasatama, josta tulisi tulevaisuudessa valinnanvaraa monille yrityksille.

Jokainen sijoittaja on vaarassa menettää varallisuutensa suuren rahan inflaation vuoksi. Me kaikki tarvitsemme arvovaraston, joka ei perustu fiatiin. #Bitcoin on Ratkaisu – sijoitusluokka, turvasatama, valtion varainhallinta. #BTC on paras https://t.co/Rvf2JvyHMb.

– Michael Saylor (@michael_saylor) 11. joulukuuta 2020

MicroStrategy ei ole ainoa yritys, joka näkee Bitcoinin inflaation suojauksena, 170-vuotias vakuutusyhtiö MassMutual Insurance, jolla on yli 235 miljardin dollarin salkut, sijoittivat juuri 100 miljoonaa dollaria bitcoiniin. Square Inc., maksuhanke Jack Dorseylta, Harmaasävyiltä ja monilta muilta, ostaa tällä hetkellä bitcoinia irtotavarana.

Bitcoin on tällä hetkellä erittäin aliarvostettu

Bitcoinin kysyntä nykyisillä markkinoilla on liian suuri ja varjostaa helposti tarjonnan, koska rahoitusjätit ostavat enemmän bitcoinia kuin kaivostyöläiset tuottavat sitä päivittäin. Bitcoinin hinta ei kuitenkaan heijasta kasvavaa kysyntää, minkä vuoksi monet analyytikot uskovat, että Bitcoin on tällä hetkellä erittäin alihintainen. Citibankin analyytikko on ennustanut bitcoin-hinnan nousevan yli 300 000 dollariin vuoden 2021 loppuun mennessä.

Alaster Milne, suosittu Bitcoin-sijoittaja ja analyytikko kirjoitti,

”Harmaasävyostot >100% louhitusta tarjonnasta, MicroStrategy-ostot, Square-käyttäjien ostot, hedge-rahastojen ostot, PayPalin käyttäjät ostavat…. … ja #Bitcoinhinta ei ole kaikkien aikojen korkeimmillaan? “

Suunnitelma B on toinen tunnettu bitcoin-kannattaja, joka on kuuluisa osake-virta-kaavioistaan, ennustanut 5-numeroisen hinnan kahden vuoden kuluessa puolittamisesta ja tarkastelemalla nykyistä kasvavaa institutionaalista FOMOa, hintaluku näyttää melko mahdolliselta. Suosittu analyytikko on väittänyt, että bitcoin-tarjonta puuttuisi pian markkinoille ja hinta näyttäisi olevan merkittävä nousussa, kun ylitämme 20 000 dollarin rajan. Suunnitelma B lainasi viimeisimmässä tweetissään Satoshi Nakamotoa, näennäisnimetöntä perustajaa siitä, kuinka bitcoin, jos se olisi järkevää tarpeeksi ihmisille, muuttuisi “itsensä toteuttavaksi ennustukseksi”.

"Voi olla järkevää vain saada [#bitcoin] jos se tarttuu kiinni. Jos tarpeeksi ihmisiä [ja yrityksiä] ajattelee samalla tavalla, siitä tulee itsetoteutuva ennustus." – Satoshi Nakamoto https://t.co/6tlXNIUYgP

– PlanB (@ 100trillionUSD) 12. joulukuuta 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me