Ymmärtäminen Robinhoodista, ei maksua kryptovaluutanvaihdosta

Miksi kryptovaluuttayhteisö on innoissaan Robinhoodista?

Yhdysvalloissa toimiva ei-palkkio osakekauppasovellus, Robinhood, pääsi otsikoihin ilmoittamalla eilen, että sen avulla voit ostaa ja myydä kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin ja Ethereum. Helmikuusta alkaen voisit käydä kauppaa kryptovaluutoilla tällä alustalla ilman lisämaksuja. Kun taas muut salauspörssit, kuten Coinbase, veloittavat Yhdysvalloissa noin 1,5-4 prosenttia. Tämä näkökohta houkutteli miljoonia ihmisiä, jotka ovat valmiita kirjautumaan tälle alustalle. Lisäksi käyttäjät voivat myös seurata uutisia, hintoja ja asettaa hälytyksiä yhteensä 16 parhaimmalle salakolikolle.

Mikä on Robinhood?

Robinhood perustettiin vuonna 2013 sovelluksen tullessa verkkoon myöhemmin. Vuonna 2015 käynnistetyn sovelluksen perustivat Baiju Bhatt ja Vladimir Tenev. Molemmat perustajat olivat aiemmin rakentaneet korkean taajuuden kauppapaikat New Yorkissa rahoituslaitoksille. Myöhemmin Bhatt ja Tenev tajusivat, että nämä sähköiset kaupankäyntiyritykset ja korkean taajuuden kauppiaat eivät maksa paljon kauppojen toteuttamisesta. Tämä oli inspiraatio tuoda nykyinen tekniikka vähittäiskaupan välitysmarkkinoille.

Robinhood, yhdysvaltalainen finanssipalveluyritys, on palkkioton osakevälitys, jolla oli noin miljoona asiakasta maaliskuussa 2016. Sen arvo oli noin 1,3 miljardia dollaria huhtikuun 2017 varainhankinnan jälkeen. Tämän suositun sijoitusohjelman pääkonttori sijaitsee Palo Altossa Kaliforniassa, joten voit sijoittaa periaatteessa perinteisiin arvopapereihin, kuten ETF: iin, joukkovelkakirjoihin ja osakkeisiin..  

Robinhood Crypto Trading ilman transaktiomaksuja

Robinhood toimii mobiilisovelluksella, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä osakkeita Yhdysvaltain pörsseissä ilman palkkioita. Tämä sovellus on saatavana Androidille, iPhonelle ja Apple Watchille, ja sillä on noin 2 miljoonaa käyttäjää. Yritys on FINRAn hyväksymä välittäjä-jälleenmyyjä, joka on rekisteröity Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiossa. Se on myös Securities Investor Protection Corporationin jäsen. Viime elokuussa Robinhood tarjosi jopa ilmaisia ​​osakkeita vastineeksi uusille käyttäjäviitteille.

Robinhoodin suurin etu on palkkioton osakekauppa. Siksi nimi Robinhood. Kustannustensa pitämiseksi yritys ei tarjoa alustallaan minkäänlaisia ​​vaihtoehtoja, analyyttisiä työkaluja ja tutkimusraportteja.

Yhtiön tarkoituksena on toimia kannattavuusperiaatteella, eikä se suunnittele palkkiovakauden muuttamista lähitulevaisuudessa. Nyt keskitytään asiakaskunnan kasvattamiseen ja nykyisten asiakkaiden palvelemisen jatkamiseen paljon tehokkaammin.

Kuinka Robinhood ansaitsee rahaa sovelluksensa kautta?

Yritys ei todellakaan toimi hyväntekeväisyysjärjestönä. Robinhoodin arvo on noin 1,3 miljardia dollaria, ja se on rakennettu yhdistämään sijoittajan rahat yhteen pooliin. Yritys ansaitsee pohjimmiltaan kiinnostusta tästä valtavasta pääomasta.

Lisäksi yritys lainaa rahaa ihmisille. Robinhood Gold premium -taso on premium-tilaussopimus, jonka hinta on 6–200 dollaria kuukaudessa. Tämän tilauksen avulla käyttäjä voi lainata 1 000–5 000 000 dollaria.   

Äskettäin Robinhood lisäsi salausvaluutan kaupankäynnin mobiilialustalle, josta on tullut valtava menestys.

Miksi Robinhood’s äkillinen kiinnostus kryptovaluutoissa?

Vain päivä sitten, Robinhood ilmoitti uudesta alustasta, jossa voit sijoittaa kryptovaluuttoihin. Aikaisempaa käyttöä varten crypto.robinhood.com on sen käyttäjien käytettävissä. Tammikuun 25. päivään mennessä noin 170 000 ihmistä on jo rekisteröitynyt tähän varhaiseen pääsyyn. Tämä salauskauppa lisätään Robinhoodin alustaan ​​helmikuussa 2018.

Kun on kyse kryptovaluutan tilaamisesta Robinhoodissa, se on melko suoraviivaista. Salausominaisuuksien julkaisun avulla voit siirtää jopa 1 000 dollaria välittömästi yhdistetyltä pankkitililtäsi. Toisin kuin muut salauskauppapaikat, jotka aiheuttavat viivästyksiä ja menetettyjä mahdollisuuksia, Robinhood antaa sinulle välittömän pääsyn rahaan.

Lisäksi yritys auttaa vähentämään myös markkinoiden volatiliteettia. Asettamalla “kaulus” kauppasi ympärille, sen avulla voit odottaa, että hinta saavuttaa tämän kauluksen, kun teet kauppaa. Robinhood tukee myös rajoitustilauksia, mikä tarkoittaa, että sinun on asetettava hinta, jossa voit ostaa tai myydä automaattisesti.

Robinhoodin avulla jäljitettävissä olevat kolikot sisältävät Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, NEO, Ethereum Classic, OmiseGo, Zcash, Monero, Dash, Stellar, Qtum, Dogecoin, Bitcoin Gold ja Lisk.

Kuitenkin, kun salauskauppatoiminnot otetaan käyttöön helmikuussa, vain BTC ja ETH ovat käytettävissäsi kauppaa varten. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Montanassa, New Hampshiressa, Kaliforniassa, Massachusettsissa ja Missourissa. Lisää osavaltioita ja kryptovaluuttoja lisätään tulevaisuudessa.

Kerro meille ajatuksesi Robinhoodista alla olevassa kommenttiosassa! 

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

 Seuraa meitä osoitteessa

Viserrys , Facebook , Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me