Køb Bitcoin hos Walmart – hvordan?

Køb Bitcoin hos Walmart

Bitcoin har skabt opstandelse siden de tidlige dage, og folk tror, ​​at det kan blive mere magtfuldt, når det bliver en integreret del af folks liv – når de kan købe en kaffe hos Starbucks med det, eller det bruges til at købe ting hos Walmart, der betaler med deres Bitcoin. Dette kunne snart være muligt, hvis folk ikke bare kan bruge deres bitcoins på Walmart, men også købe dem derfra.

De mest almindelige steder for folk at købe kryptovaluta i dag er via en central udveksling eller en peer-to-peer-udlånsplatform, der er spredt over hele verden. Men mange mennesker ved ikke, at de kan købe deres foretrukne digitale valuta på et sted, der er så almindeligt som Walmart og ved at bruge tjenesterne fra den største detailkæmpe..

At købe Bitcoin i en butik er muligvis ikke en vandring, men ja det er muligt, og for Bitcoin at være en fiat, der erstatter valuta, er det nødvendigt, at folk begynder at købe det i butikken end ved en børs.

Den følgende artikel med en guide fortæller læserne om, hvordan deres shoppingmart kan blive et sted, hvor de let kan købe bitcoins.

Først skal du konfigurere din tegnebog

Som enhver ville have brug for poser til at bære deres dagligvarer ud af Walmart, ville de også have brug for en tegnebog, hvor de kan gemme alle deres fremtidige digitale aktiver i.

Denne tegnebog er som en fysisk tegnebog eller en bankkonto for Bitcoin.

Der er en række virksomheder, der leverer tegnebogstjenester, og brugeren kan vælge en af ​​dem afhængigt af den service, han ønsker ud over lagring af bitcoin.

Når tegnebogen er valgt, skal brugeren hente Bitcoin-tegnebogadressen derfra, da det er nødvendigt at overføre deres bitcoin.

Når adressen er hentet, er brugeren klar til at købe og sælge kryptomønterne.

Dette er også nødvendigt, hvis brugeren overhovedet ikke vil gå til kryptobørs og måske ønsker at sælge det til en peer for kontanter eller via gavekort.

Forresten, her er Bitcoins prisforudsigelse, hvis du vil se nærmere.

Brug Walmart gavekort til at købe Bitcoins

Hvis en bruger har noget ekstra Walmart-gavekort, kan han finde nogen, der har Bitcoins og vil dele det med brugeren. Hvis de begge er enige, og der er en aftale om at udveksle Walmart-kort med BTC.

Det er en win-win-situation for begge.

Brug kontanter til at købe Bitcoins

Denne rute er ikke så let og hurtig som at købe bitcoins med Walmart gavekort. Selvfølgelig er denne rute heller ikke et direkte køb, og en anden service fra Walmart vil blive brugt, da du bruger Walmart 2 Walmart Money Transfers som mellemmand.

Er det ikke interessant og lokkende.

Walmart2Walmart er en tjeneste, der leveres af Walmart, der giver brugeren mulighed for at sende penge til enhver Walmart, der er baseret i USA. Dette inkluderer også butikkerne i Puerto Rico. Disse overførsler kommer med tilknyttede gebyrer, der er som følger:

  • $ 4 gebyr for en $ 0- $ 50 overførsel
  • $ 8 gebyr for en $ 50- $ 1.000 overførsel
  • $ 16 gebyr for en $ 1.000 – $ 2.500 overførsel

For at handle ved hjælp af Walmart-overførselstjenester skal brugeren besøge den Walmart-butik, der er tættest på ham, og deponere tilsvarende kontanter til forhandleren, der muligvis er placeret i butikens kundeserviceområde. Disse penge skal derefter overføres til BTC-sælgeren. Der er ingen forudsætninger for overførslerne og kan gennemføres af enhver og enhver Walmart.

Som tidligere nævnt kan Bitcoin-sælgere vælge de betalingsmuligheder, som er tilgængelige for ham, inklusive Walmart2Walmart pengeoverførsler.

Så her er hvordan man kan gøre dette-

Trin for trin guide

  1. Brugeren skal have en Bitcoin-tegnebog, som han kan vælge fra en række virksomheder, der tilbyder disse tjenester.
  2. Gå derefter ind i en peer-to-peer-udveksling eller byttehandel. Brugeren skal finde en person, der er villig til at udveksle, og systemet parrer din placering med sælgere i nærheden. Tjenester som LocalBitcoins eller Paxful (gebyrerne er lidt dyre her) kunne være stille praktisk og nyttige. Brugeren har mulighed for at købe BTC i form af pengeoverførselstjenester inklusive onlineforbudsoverførsler, Walmart-gavekort eller indskud i kontanter, hvorunder Walmart2Walmart-overførsler også falder.
  3. Brugeren vælger antallet af Bitcoins, han vil købe, og indtast e-mailen for at tilmelde sig.
  4. Han vælger derefter betalingsmetoden for kontante indskud. Herefter ser han en liste over betalingsmuligheder på venstre side af den side, hvor han finder Walmart2Walmart opført.
  5. Derefter skal han besøge den nærmeste Walmart for at deponere kontanterne og få pengene overført til sælgerens Walmart. Alle de oplysninger, der er nødvendige for, hvor pengene skal overføres, er angivet på Paxful.
  6. Transaktionen bekræftes derefter ved at uploade den kvittering, som brugeren får fra forhandleren hos Walmart.
  7. Når kvitteringen er uploadet og synlig for sælgeren, frigiver han BTC inden for 3 timer, måske endda på så lidt som 10 minutter. Det afhænger af sælgeren.

Konklusion

Mens vi stadig er lidt væk fra, at Walmart faktisk sælger kryptoer og accepterer dem, er det stadig ret praktisk at bruge Walmarts tjenester til at købe og sælge Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me