Kuinka käydä kauppaa Bitcoin CFD: llä?

Kryptovaluutat ovat yksi uusimmista lisäyksistä markkinakaupan maailmaan. Heidän epävakaat luonteensa ja merkittävät tiedotusvälineet ovat tehneet heistä välittömän osuman päivittäiskauppiaiden ja sarjasijoittajien keskuudessa. Lyhyen olemassaolonsa aikana kolikot, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin, saivat vetovoiman maailmanmarkkinoilla, ja nykyisin niillä käydään kauppaa useilla rahoitusvälineillä.

Bitcoin CFD: t ovat yksi suosituimmista sijoitusvälineistä, ja ovat saatavilla kaikkialla Bitcoin-kaupankäyntialustat. Jos haluat oppia lisää kuinka CFD toimii ja oppia CFD: n kaupasta voit lukea lopullinen opas Cryptimin toteuttamaan CFD-kauppaan.

Mitä ovat Bitcoin CFD: t?

CFD-sopimus on vaihdettavissa oleva sopimus, jonka avulla sijoittajat voivat sijoittaa kohde-etuuteen omistamatta tosiasiallisesti omaisuutta. CFD: t ovat vain yksi monista johdannaisinstrumenteista, ja ne ovat erityisen suosittuja sellaisten varojen keskuudessa, joiden volatiliteetti on suuri.

Joissakin tapauksissa CFD: tä käytetään tosiasiallisesti kohde-etuuden ostamiseen, mikä mahdollistaa riskien suojaamisen. Suurin osa avoimilla markkinoilla käydyistä CFD-kaupoista on kuitenkin puhtaasti spekulatiivisia.

Bitcoin CFD: t ovat vain yksi muunnos tästä rahoitusvälineestä. Ostamalla ja myymällä sopimuksia kolikoiden sijaan, kauppiaat pystyvät käsittelemään tapahtumia nopeammin ja halvemmin. Lisäksi heidän ei tarvitse huolehtia kiinnittää kolikot turvallisesti lompakkoihin kunnes ne myydään.

Lisäksi valitsemalla sijoita Bitcoin CFD: iin, sijoittajat pystyvät myymään salausvaluuttoja, jos he uskovat niiden hinnan laskevan tulevaisuudessa. Suurin osa Bitcoin-kaupankäyntialustat jopa tarjota vipuvaikutusta, kun CFD-kauppa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden avata suurempia positioita kuin pääomasi sallii.

Kuinka käydä kauppaa Bitcoin CFD: llä 4 helppoa vaihetta

Erilaiset Bitcoin-kaupankäyntialustat edellyttävät, että noudatat erityisiä ohjeita sijoita Bitcoin CFD: iin. Vaikka jokainen alusta toimii eri tavalla, tekemäsi yleiset vaiheet ovat samanlaisia.

  1. Avaa kaupankäyntitili – Ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin, sinun on rekisteröitävä ja vahvistettava kaupankäyntitilisi. Asuinmaastasi ja kaupankäyntimäärästäsi riippuen saatat joutua toimittamaan henkilöllisyystodistuksia ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja. Maineikkaat Bitcoin-kaupankäyntialustat edellyttävät näitä tietoja noudattaakseen Know Your Customer (KYC) -asetusta ja parhaita käytäntöjä.
  2. Talleta varat – jotta osta Bitcoin CFD: si, sinun on ensin talletettava varat tilillesi. Jälleen kerran, maksuvaihtoehdot vaihtelevat suuresti alustojen välillä, mutta voit yleensä valita kortti-, pankkisiirto- ja eWallet-maksut. Jotkut parhaista sivustoista, mukaan lukien eToro-kaupankäyntialusta, tukee monenlaisia ​​maksutapoja, mukaan lukien PayPal ja mobiilimaksut.
  3. Valitse omaisuus / pari – Käy läpi alustan tuetut resurssit ja päätä, kumman tai joiden kanssa haluat käydä kauppaa. Jokaisella omaisuuserällä voi olla omat kaupankäyntirajoitukset, kuten volyymiraja.
  4. Päätä, meneekö pitkä vai lyhyt – Kaupankäynti Bitcoin CFD: llä tarkoittaa, että voit joko mennä pitkään, jos uskot hinnan nousevan ostoksen jälkeen, tai mennä lyhyeksi, jos uskot sen laskevan. Tämä on yksi Bitcoin CFD -kaupan parhaat ominaisuudet – voit hyötyä sekä markkinoiden noustessa että myös niiden laskiessa.

Ennen kuin lähdet liikkeelle kaupankäynti Bitcoin CFD: llä on hyvä käyttää hyvillä kaupankäyntialustoilla käytettävissä olevia koulutusresursseja. Tietystä alustasta riippuen voit käyttää esittelytilejä, historiallisten tietojen kartoitus- ja analyysityökaluja ja jopa video-oppaita.

Parhaat Bitcoin-kaupankäyntialustat

Vaikka Internetissä on useita Bitcoin-kaupankäyntialustoja, on kourallinen, joka erottuu muiden joukosta.

eToro

eToro on globaali CFD-kaupankäyntialusta joka on ollut olemassa jo kauan ennen Bitcoin CFD: t. Yhden alustan avulla voit käydä kauppaa useilla markkinoilla useilla instrumenteilla ja heidän palkkionsa ovat myös hyvin selkeitä. Sen lisäksi, että se tukee laajaa valikoimaa vaihdettavia kolikoita, eToro-kaupankäyntialusta voit kopioida menestyvät kauppiaat automaattisesti hyödyntäen heidän asiantuntemustaan. Alusta on erittäin helppokäyttöinen ja saatavilla mobiililaitteilla, kun taas eToro-konsernia ja sen tytäryhtiöitä säännellään useilla lainkäyttöalueilla ympäri maailmaa.

Plus500

Kaupankäyntialustana, joka tarjoaa yksinomaan CFD: itä, Plus500: n foorumi on suunniteltu vain palvelemaan CFD-kauppiaat. Ennen oikean rahan kaupankäyntiä Plus500 antaa sinulle mahdollisuuden testata strategioita demotilillä. Alusta tarjoaa myös laajan historiallisen ja koulutuksellisen tiedon opettaa sinulle miten käydä kauppaa Bitcoin CFD: llä. Plus500 tarjoaa kilpailukykyisen ja avoimen maksurakenteen ja hyväksyy useita maksutapoja, mukaan lukien PayPal.

AvaTrade

Toinen hieno Bitcoin-kaupankäyntialusta jos haluat sijoittaa tien päällä, on AvaTrade. AvaTrade-kaupankäyntialusta, joka on saatavana kaikkiin mobiililaitteisiin ja tukee kaikkia tärkeimpiä käyttöjärjestelmiä, tarjoaa pääsyn joihinkin suosituimpiin kryptovaluutta CFD: t. Säännelty alusta tarjoaa myös kätevän esittelytilin ja antaa sinulle pääsyn apu- ja tukiosioihin, joissa voit oppia kauppaan Bitcoin CFD: llä ja nähdä tuettujen kolikoiden historialliset tiedot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me