Kuinka kryptovaluutat ovat tulossa osaksi perinteistä rahoitussektoria

Perinteinen rahoitusala käsittää monia yksiköitä, joiden tehtävänä on tarjota rahoituspalveluja yksityisasiakkaille ja kaupallisille asiakkaille. Tällaisia ​​yhteisöjä ovat pankit, kiinteistöyritykset, vakuutus- ja sijoitusyhtiöt. Nykyisessä tilanteessa perinteinen rahoitusala tarjoaa rajallisen pääsyn merkittävälle osalle väestöä. Mukaan Maailmanpankille noin 1,7 miljardia aikuista eli 31% pysyy pankkitilana maailmanlaajuisesti, mikä vaikeuttaa heidän pääsyä välttämättömiin palveluihin, kuten säästöihin, luotoihin ja sijoituspalveluihin, mikä jättää heidät köyhyyteen. Mutta tämä kertomus muuttuu hitaasti kryptovaluuttojen ja hajautettujen rahoitussovellusten ansiosta.

DeFi toimii siltana

DeFi pyrkii rekonstruoimaan perinteisen rahoitussektorin osallistavaksi kaikille maailmanlaajuisesti avoimella ja luvattomalla tavalla. Mutta ennen kuin tämä tapahtuu, DeFi: n mukana olevat ihmiset ovat ymmärtäneet, että heidän on ensin rakennettava silta keskitetyn ja hajautetun maailman välille.

Kryptovaluutat tarjoutuivat tarjoamaan ihmisille yhtäläisen pääsyn rahoituspalveluihin tarvitsematta käydä läpi keskitettyjä laitoksia ja heidän byrokratiansa. Toistaiseksi he ovat ratkaisseet monia taloudellisen osallisuuden ja ihmisille valtaa tarjoavan ongelman, koska niillä ei ole maantieteellisiä rajoituksia, liiketoimet ovat suhteellisen halpoja ja kiinnostuneilla kolmansilla osapuolilla, kuten pankeilla, ei ole tapaa rajoittaa pääsyä.

Mutta heillä on oma osuutensa ongelmista, mukaan lukien suuri volatiliteetti, mikä tarkoittaa, että säästöjä on helppo menettää, sääntely yrittää edelleen saada kiinni ja torjua petoksia. Jotkut näistä hankkeista ovat yksiulotteisia ja keskittyvät yhteen alueeseen.

Koska perinteisen rahoituksen kaikkien osa-alueiden hajauttaminen ei ole niin helppoa ja vaatii aikaa, DeFin ja keskitetyn rahoituksen yhdistävän sillan luominen vaikuttaa loogiselta askeleelta tällä matkalla. Ja olemme todistamassa useita hankkeita, jotka työskentelevät tämän tavoitteen saavuttamiseksi erilaisten ratkaisujen avulla. Toistaiseksi jotkut projektit pyrkivät auttamaan käyttäjiä käyttämään sekä salausta että fiatia samoilla korteilla, mikä auttaa heitä saamaan lainoja ilman luottopisteitä tai KYC: tä.

Toimitusketjuratkaisut

Muut projektit, kuten Vahvista pyrimme tarjoamaan sopimusluottoja tai omaisuuskiinnitysluottoja yrityksille, jotka ovat yleensä jääneet pois perinteisestä luotonantojärjestelmästä. Ethereumiin perustuva Amplify on hajautettu toimitusketjuprojekti, joka on varsin lupaava ja jonka tarkoituksena on antaa pienyrityksille mahdollisuuksia. Se toimii sekä perinteisten rahoitusmarkkinoiden että blockchain-markkinoiden yhdistelmänä B2B2C-infrastruktuurin kautta, joka tarjoaa ketjuprotokollien, kuten hallinnon, likviditeetin ja jäljitettävyyden, edut yhdistettynä ketjun ulkopuolisten sidosryhmien, kuten laki- ja kirjanpitoyritysten sekä finanssiyhtiöiden, etuihin. takaamalla siten ketjutettujen omaisuuserien arvoturvallisuuden ja laillisuuden.

Keskitetyn rahoituksen ja DeFi: n siltana Amplifyllä on useita etuja, mukaan lukien pienten yritysten tai toimittajien luottojen myöntäminen panemalla täytäntöön ketjun hallinnointisopimukset monien vuosien kokemuksen ansiosta toimitusketjun rahoituksesta ja blockchain-tekniikasta.

Projektissa on AMPT-tunnus, jota käytetään erilaisiin toimintoihin, mukaan lukien hallinto, jonka avulla sen haltijat voivat osallistua päätöksentekoon. Tunnusta käytetään myös protokollan mukaisten lainojen rahoittamiseen ja likviditeetin kannustamiseen. haltijat palkitaan rahakkeidensa tallettamisesta tähän tarkoitukseen. Lainausprosessin realisoituneet voitot jaetaan uudelleen rahakkeen haltijoiden kesken.

DeFi innostaa kryptovaluuttamarkkinoiden kasvua

DeFi mahdollistaa hajauttamisen monille aloille, jotka muodostavat perinteisen rahoituksen, ja se on innoittanut uuden innovaation aallon kryptovaluutta-alalla. Tämä vuosi DeFi on nähnyt suurin kasvu ja innoitti uutta kiinnostusta kryptovaluuttoihin ja lohkoketjuun.

Vuodesta alkanut vajaa 700 miljoonan dollarin kokonaislukittu (TVL), DeFi-sektori on kokenut 2100% kasvun 12 kuukauden aikana, ja TVL on tällä hetkellä noin 16 miljardia dollaria. Myös DeFi-rahakkeiden määrä on kasvanut, ja nykyään käytössä on yli 1500 merkkiä. 

DeFi-puomi on ollut hyvä koko markkinalle ja jopa nykyinen markkinapullon juoksu velkaa paljon DeFi-buzzille. Suurimmat edunsaajat ovat tietysti olleet protokollat, jotka mahdollistavat näiden sovellusten, kuten Ethereumin, EOS: n ja Bitcoinin, kehittämisen.

Ethereum isännöi yli 90% kaikista nykyisistä DeFi-projekteista. Näiden projektien vakuudeksi vaadittavan ETH: n kysynnän toiseksi suurin salaustunnus on kokenut omaisuuden uudelleen vuonna 2020. ETH on kasvanut yli 400% vuoden alusta, ja sinun on palattava kaksi vuotta taaksepäin löytääksesi viimeisen Aikana merkki kävi kauppaa 660 dollarin vaihteluvälillä.

Wrapped Bitcoin (WBTC), Ethereumin lohkoketjussa toimiva Bitcoinin tokenoitu versio, on DeFi-listoilla vain ChainLinkin takana markkina-arvoltaan yli 2,6 miljardia dollaria..

Kiinnostus DeFi-hankkeeseen ja keskitetyn rahoituksen ja perinteisten markkinoiden välisen kuilun hajauttamiseen ja kuromiseen tähtääviin hankkeisiin ei hidastu pian, jos asioiden nykytila ​​on tulevaisuuden edeltäjä. Jos jotain, odotetaan lisää innovaatioita, jotka helpottavat kaikkien pääsyä välttämättömiin rahoituspalveluihin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me