Kopioi kaupankäyntistrategiat

Kopioi kaupankäyntistrategiat

Vaikka kopiokauppa näyttää siltä, ​​että se koostuu kauppapäätösten luovuttamisesta muille kauppiaille, se silti jättää runsaasti tilaa strategisten valintojen tekemiseen kopioitavien kauppiaiden valitsemisessa, kullekin kopioidulle kauppiaalle jaettavan pääoman määrän määrittämiselle, pysähtymisten asettamiselle, tietää milloin elinkeinonharjoittajan kopiointi lopetetaan, ja niin edelleen ja niin edelleen. Siksi on viisasta siirtyä kopiokaupan areenalle muutamilla kopiointistrategioilla varustettuna arsenaalissasi ja käyttää sitä silloin, kun tiettyjä tilanteita esiintyy.

Lakko, kun silitysrauta on kuuma

Kuten minkä tahansa muun tyyppinen kaupankäynti, onnistuneen kopiointistrategian avain on tieto siitä, milloin kopiosuhde on aloitettava ja milloin siitä poistuttava. Kuten useilla rahoitusmarkkinoilla, elinkeinonharjoittajat kokevat nousuja ja laskusuhteita, ja haluat varmistaa, että aloitat niiden kopioinnin ensin mainitun sijaan.

Lakko, kun silitysrauta on kuuma

Kuinka voit kertoa missä vaiheessa kauppias on? Ei ole mitään keinoa tietää täysin luottavaisin mielin, koska kauppiaat ovat yhtä arvaamattomia kuin markkinat, joilla he käyvät kauppaa, mutta on olemassa muutamia ilmaisimia. Hyvä paikka alkaa etsiä näitä merkkejä on elinkeinonharjoittajan avoimien kauppojen luettelossa. Monta kertaa elinkeinonharjoittajan profiilin tilastot heijastavat vain suoritustaan ​​suoritettujen kauppojen perusteella, mutta eivät ota huomioon tällä hetkellä omistamiaan positioita.

Jos elinkeinonharjoittajalla on paljon tällaisia ​​positioita, varsinkin jos monet niistä ovat punaisella ja ovat olleet niin jonkin aikaa, mikä estää markkinoiden äkillisen kääntymisen, tämä kauppias on menossa pudotukseen. Niiden kopioiminen ei ole mitään hyötyä nyt. Mutta saatat haluta pitää niitä silmällä tulevaisuudessa, koska kauppojen lopettamisen jälkeen kauppias voi olla valmis uuteen nousuvaiheeseen.

Sitä vastoin elinkeinonharjoittaja, joka on viime aikoina kärsinyt muutamasta laskutapahtumasta, mutta jolla on hyvä suorituskykyennätys ja harvat avoimet kaupat ovat kypsiä mahdollisuuksille menestyä nyt, kun heidän liuskekivi on pyyhitty puhtaaksi. Muista, että hyvällä kopiokauppastrategiassa tarkastellaan paitsi aikaisempaa kehitystä myös kauppiaan nykyistä tilannetta keskittyen tulevaisuuteen.

Tiedä milloin päästää irti

Aivan yhtä tärkeää kuin tietää milloin aloittaa kopioiminen elinkeinonharjoittajalle, on tietää milloin lopettaa. Tämä voi olla vaikeampi kuin luulisi, koska siihen liittyy erilaisia ​​psykologisia tekijöitä. Kaikkia finanssialan kauppiaita vaivaavien uppoutuneiden kustannusvirheiden lisäksi (mitä enemmän rahaa uppoat sijoitukseen, sitä vaikeampi siitä on luopua), kopiokaupan myötä ihmiset taipuvat kiintyä emotionaalisesti kopioimiinsa kauppiaisiin. Ja hyvästä syystä: useimmilla on ollut ainakin jonkinlainen vuorovaikutus näiden kauppiaiden kanssa, ehkä jopa oppinut tuntemaan heidät henkilökohtaisella tasolla.

tietää milloin päästää irti

Ei kuitenkaan ole järkevää kopioida kaupankäyntistrategiaa, jos kopioit rahaa menettäneen kauppiaan. Siksi ainoa looginen liike, kun kauppias pääsee alamäkeen, on päästää heidät irti. Hyvä tapa pitää itsesi valvonnassa ja varmistaa, että uskollisuutesi kauppiaalle ei upota sijoitustasi, on käyttää Copy Stop Loss -työkalua, jonka jotkut sosiaalinen kauppa alustat tarjoavat. Tällä tavalla määrität ennalta, kuinka paljon rahaa olet valmis menettämään tietyssä kopiosuhteessa, eivätkä tunneperäiset ripustuksesi estä vankkaa sijoitushallintaa.

Monimuotoisuus on avainasemassa

Kopiointikauppa voi olla pohjimmiltaan erilainen kuin perinteinen markkinakauppa, mutta jotkut asiat pysyvät paikkansa kaikilla rahoituskaupankäyntistrategioilla, nimittäin se, että salkun hajauttaminen on varmin tapa pienentää riskiä ja varmistaa pitkän aikavälin kannattavuus. Kopiokaupan avulla monimuotoisuuden saavuttaminen voi kuitenkin edellyttää hieman enemmän tutkimusta ja huolellista strategisointia kuin perinteinen markkinakauppa, jossa monimuotoisuus on melko itsestään selvää.

Katsotaanpa esimerkkinä siitä, kuinka helposti päädytään monipuolistamattomaan kopiokauppasalkkuun. Oletetaan, että olet aloittanut kaupankäynnin uuden sosiaalisen kaupankäyntialustan kanssa, ja kopiointikauppastrategioiden osalta et voi ajatella mitään alkuperäisempää kuin kopioida viisi verkkoelementtiä, jotka ovat osoittaneet eniten voittoa yli viime vuosi. Kuitenkin, kun kopiosuhteesi on luotu, käy ilmi, että kaikki nämä viisi kauppiaata käyvät kauppaa yksinomaan EUR / USD-markkinoilla. Siten, vaikka oletkin sijoittanut näennäisesti viiteen eri kauppiaaseen, sinulla on ollut erittäin epätasapainoinen salkku tai puhekieli, jossa kaikki munasi ovat yhdessä korissa.

Monimuotoisuus on avain

Jotta vältetään tällaisen painajaismaisen skenaarion syntyminen, kopiointikauppastrategian on koostuttava tarkastaessasi kopioitavien kauppiaiden salkkuja. Turvallisin tapa on valita elinkeinonharjoittajat, joiden sijoitukset kattavat erilaisia ​​instrumenttiluokkia – osakkeet, indeksit, valuutat, hyödykkeet jne..

Ota tietysti huomioon, että kauppiaat voivat muuttaa kaupankäyntistrategioitaan, kun kopioit niitä. Loppujen lopuksi heillä ei ole velvollisuutta pysyä johdonmukaisina sijoitusvalinnoissaan ja he voivat päättää haarautua markkinoille, joita he eivät aiemmin pitäneet. Siksi on erittäin suositeltavaa pitää tarkasti silmällä koko kopiosalkkua varmistaaksesi, että yksikään aiemmin “yhteensopivat” kauppiaat – eli kauppiaat, joiden sijoitukset luovat tasapainoisen salkun – eivät aloita ristiriitaa tai ettet tule liian raskaaksi sijoitettu mihinkään yhteen instrumenttiin. Tällaisessa tapauksessa on suositeltavaa lopettaa sellaisen kauppiaiden kopioiminen, jotka heittävät salkun saldosi irti, ja löytää elinkeinonharjoittaja, joka sopii paremmin kopiokauppastrategiaasi..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me