Mikä on sosiaalinen kaupankäynti?

Mikä on sosiaalinen kaupankäynti?

Kuten niin monet Internet-sanat, termi “sosiaalinen kauppa”Heitetään ympäri melko usein (ja melko löyhästi). Vaikka jotkut siellä nopeasti kutsuvat “sosiaalisen kaupankäynnin” olemaan kaikki ja kaikki verkkokaupan, on edelleen monia kauppiaita, jotka ihmettelevät “mikä on sosiaalista kauppaa?”

Sosiaalisen kaupankäynnin perusteet

Aloitetaan perusasiat: sen ydin, sosiaalinen kauppa on tietojen jakamisesta. Vaikka jokainen sosiaalisen kaupankäynnin verkon kauppias säilyttää yksityisen kaupankäyntitilisi, osallistuakseen sosiaaliseen kauppaympäristöön hän suostuu jakamaan tiettyjä yksityiskohtia kaupankäynnistään.

Mikä on sosiaalinen kaupankäynti?

Nämä yksityiskohdat voivat sisältää instrumentit, joilla he käyvät kauppaa (valuutta, hyödyke, indeksi, osakkeet jne.), Merkintä- ja poistumiskurssit, joilla he ostivat / myivät instrumentin, prosenttiosuuden voitosta / tappiosta jne. Ei hätää tiedämme, että mikään sosiaalisen kaupan sivustoista ei paljasta kunkin kaupan todellisia rahamääriä. Jos törmäät sellaiseen, joka on, on suositeltavaa pysyä poissa, koska et halua riskiä tulla kohteeksi.

Mille sosiaalinen kaupankäynti on hyvää?

Vastaus on yksinkertainen: näkemällä, mitä muut käyvät kauppaa ja millaisia ​​tuloksia he saavat kaupankäyntistrategioistaan, sinulla on ensisijainen asema oppia uusia tekniikoita, mitata markkinoiden ilmapiiriä ja altistua kaupankäynnin ideoille ympäri maailmaa. Et enää ole rajoittunut teoreettisiin kaavioihin tai lukuihin tai markkinauutisiin; sen sijaan sinulla on suora pääsy siihen, mitä tuhannet kauppiaat tekevät reaaliajassa, ja voit käyttää näitä tietoja tehdessäsi kauppapäätöksiä.

Mille sosiaalinen kaupankäynti on hyvä?

Haittapuoli on tietysti se, että riippumatta siitä, kuinka monta kertaa väkijoukon viisaus voittaa, on myös aikoja, jolloin se epäonnistuu. On aina parasta olla seuraamatta laumaa sokeasti, vaan ota pikemminkin huomioon sosiaalisen syötteesi tiedot perinteisten markkinatietolähteiden kanssa.

Suurin osa sosiaalisen kaupankäynnin alustoista suoratoistaa verkkonsa tuottamaa live-tietoa “suorien syötteiden” kautta – aivan kuten syötteet, jotka olet tottunut Facebookissa. Jotkut lainaa kuitenkin myös lisäelementtejä, jotta saat enemmän keskittyvää tietoa ja jopa tietojen analysointia. Esimerkiksi, eToro, yksi suosituimmista sosiaalisen kaupankäynnin alustoista, kerää reaaliaikaiset kaupankäyntitiedot luodakseen jokaiselle kauppiaalle “profiilisivun”, joka koostuu muun muassa kaupankäyntitilastoista, jotka antavat selkeämmän kuvan siitä, kuinka menestyviä kunkin kauppiaan strategiat todella ovat.

Kopiointikauppa: sosiaalisen kaupan vieminen seuraavalle tasolle

Verkkokaupan yhdistäminen sosiaalisten verkostojen näkökohtiin on hyvä, mutta kun kysytään, mistä sosiaalisesta kaupasta on kyse, useimmat ihmiset vastaavat: kopiokauppa. Vaikka suoratoistotiedot ovat mukava lisä kaikkien elinkeinonharjoittajien rutiiniin, kopiokauppa on todella pelin muutostapa investoida markkinoille. Se on tapa hyödyntää muiden kauppiaiden osaamista käytännössä ja käyttää sitä oman kauppapelisi edistämiseen.

Kuten olet ehkä arvannut pelkästään nimestä, kopiointikauppa on muiden kauppiaiden kauppojen kopiointia automaattisesti – tai puoliautomaattisesti yksilöstä riippuen sosiaalisen kaupankäynnin foorumi.

Copy Trading - sosiaalisen kaupankäynnin siirtäminen seuraavalle tasolle

Perustasolla tähän kuuluu kauppiaiden valitseminen kopioitavaksi ja päätös siitä, kuinka paljon rahaa haluat sijoittaa kopiointiin. Kaupat kopioidaan sitten automaattisesti suhteellisten sijoitusmäärien perusteella alkuperäiseen kauppaan sijoitettujen varojen prosenttiosuuden perusteella. Tavallaan kopiointikauppa on paljon kuin hallinnoitu tili (itse asiassa useat sääntelyelimet ovat luokittaneet sen virallisesti sellaiseksi) – vaikka kauppiassasi kopiosi eivät toimi suoraan sinulle, annat lähinnä jonkun muun tehdä kaupankäyntipäätökset sinulle.

Kuinka sosiaalinen kaupankäynti eroaa muista automatisoiduista kaupankäyntistrategioista?

Ensinnäkin sosiaalinen kaupankäynti ottaa kaupankäynnin päätökset käsistäsi ja antaa ne toisen henkilön käsille eikä algoritmille – hyvässä tai pahassa. Parempana, koska todellinen henkilö panostaa omat rahansa samoihin sijoituksiin, joten heillä on ylimääräinen kannustin menestyä hyvin ja koska heillä on joustavuutta sopeutua eläviin markkinatilanteisiin. Pahempaa, koska hyvin, koska he ovat ihmisiä, he ovat alttiita inhimillisille virheille ja tunnepurkauksille..

Sosiaalinen kaupankäynti ja muut automatisoidut kaupankäyntistrategiat

Todellinen ero ja sosiaalisen kaupankäynnin todellinen etu on kuitenkin tilisi hallinnan määrä. Algoritmilla tai robottikaupalla, kun luovutat varat algoritmille, et voi enää tehdä mitään panosta positiosi kehityksessä.

Sama ei koske kopiokauppaa. Monien alustojen avulla voit hallita “kopiosuhdettasi” monin eri tavoin. Voit esimerkiksi asettaa pysähdyksiä ja tehdä voittotilauksia riskien hallitsemiseksi, antaa mahdollisuuden ottaa haltuunsa kopioitu kauppa – katkaista siten yhteys sen ja alkuperäisen kaupan välillä ja asettamalla se kokonaan käsiisi.

Tämä on alue, jolla erilaiset sosiaalisen kaupankäynnin alustat eroavat suuresti toisistaan, ja nämä erot voivat olla merkittävä katkaisija sosiaalisen kaupan välittäjän valinnassa.

Johtopäätös

Joten mistä sosiaalinen kaupankäynti on kyse? Kyse on yhteydenpidosta ihmisiin ja työkalujen antamiseen muiden tietojen ja taitotiedon hyödyntämiseen eduksesi. Kuinka paljon haluat luottaa muihin tekemään kaupankäyntipäätöksiäsi, on sinun tehtäväsi. Haluat ehkä yksinkertaisesti käyttää valitsemaasi sosiaalista kaupankäyntiverkostoa sijoittajien mielialan indikaattorina tai sijoittaa suurimman osan tilistäsi monien kauppiaiden kopiointiin, siihen ei ole oikeaa tai väärää tapaa.!

Tärkeää on ymmärtää sosiaalisen kaupankäynnin edut ja niihin liittyvät riskit, jotta voit hyödyntää parhaiten sosiaalisen kaupankäynnin kokemusta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me