Tether (USDT) -konspiration kaster igen, når vi ankommer til D-dagen den 15. januar

reklame Phemex

I dag er 15. januar en afgørende dag for kryptomarkedet, da sammensværgelsen omkring brugen af ​​USDT stablecoin af Tether og dets påståede forhold til kryptobørs Bitfinex fanger varmen. Tether er igen i rampelyset, fordi stablecoin-udstederen har pumpet yderligere USD 4,2 milliarder USDT-mønter på markedet i løbet af den sidste måned.

Tether Conspiracy og Bitfinex’s link?

Nu er efterspørgslen efter stabile mønter på børserne steget enormt på grund af de enorme handelsvolumener efter det nylige markedsrally. Dette bringer os imidlertid tilbage til at se på, at hvorvidt institutionelle investorer virkelig står bag dette Bitcoin-prisrally, hvilket giver anledning til sammensværgelsen om Tether’s involvering i pumpning af BTC ved at købe USDT-mønterne under kryptomarkedsrallyet i december 2017.

Nu spekulerer du måske på, hvad der er så specielt ved i dag? Før vi taler om det, skal vi se på tidslinjen for begivenheder fra fortiden.

  • Tilbage i april 2019 beskyldte New York Attorney General (NYAG) stablecoin-operatøren Tether for at dække Bifinex’s $ 850 millioner tab ved at indkøbe sin USDT til at dække underskuddet. Imidlertid svarede Tether at kalde denne beskyldning i “dårlig tro” og “fyldt med falske påstande”. Bemærk, at NYAG har indgivet anklager mod iFinex, moderselskabet for Bitfinex og Tether.
  • Under det foreløbige påbud i maj 2019 forlængede dommer Joel Cohene fristen til 90 dage mere. I august 2019 fremlagde NYAG endnu et bevis og bevis i sagen, der fremhævede, hvordan Bitfinex og Tether angiveligt var involveret i at dække over 850 millioner dollars tab. Senere kaldte NYAG også iFinex’s forslag “et forkert forsøg på at hindre en lovlig efterforskning”.
  • Sagen tog en interessant vending sidste år i september 2020, da dommer Cohen besluttede, at både Tether og Bitfinex skulle fremlægge dokumenter, der afslørede deres økonomiske forhold. Desuden vedtog han også et påbud, der udelukkede Tether for at udstede lån til Bitfinex med 90 dage til.
  • Sidste måned den 9. december 2020 indgav justitsadvokat Letitia James en dokument anmoder dommer Cohen om at udvide tidslinjen til 15. januar. Justitsadvokaten sagde, at “parterne fortsætter med at samarbejde om fremlæggelse af dokumenter som svar på 354-bekendtgørelsen og forventer, at produktionen kan afsluttes i de kommende uger.”
  • I dag er den 15. januar, d-dagen for iFinex, da den skal fremstille dokumenterne og de nødvendige oplysninger, så NYAG kan fortsætte undersøgelsen yderligere. iFinex skal fremlægge dokumenter, der beskriver udstedelse og indfrielse af Tether’s USDT stablecoins samt afslører handelsaktiviteten på Bitfinex vedrørende USDT og Bitcoin.

Vi er i øjeblikket ved krydset for at finde detaljerne om en af ​​de vigtigste tilfælde i kryptorummet. Mens vi afventer udviklingen fremad i dag, skal vi se på, hvad der sker omkring.

Seneste udvikling omkring Tether’s USDT-udstedelse

For nylig har en kryptohandler, der går under navnet Santiago Capital på Twitter, rejst bekymring over processen med at koble USDT / midler ind og ud af Tether gennem den Bahamas-baserede Deltec-bank. Den erhvervsdrivende har rejst spørgsmål om uoverensstemmelsen med de Bahamiske banktilførsels- / udstrømningsnumre.

Santiago rejser nogle gyldige spørgsmål om, hvorfor penge behandles gennem Deltec eller andre korrespondentbanker i Tether. Læs hele truslen nedenfor for at forstå mere om den. Dette er en samtale mellem Santiago Capital og FTX CEO SBF.

TBH dette er sandsynligvis grunden til, at der er uoverensstemmelsen med de bahamiske bankind- / udstrømningsnumre nu, når jeg tænker på det

– SBF (@SBF_Alameda) 13. januar 2021

I en anden tråd havde Santiago Capital en samtale med en af ​​bankfolkene Gregory P. i Deltec Nassau, Bahamas Brach. Santiago anmodede Gregory om at give detaljer om ledningsføringsinstruktioner til USD fiat på Deltec-kontoen. Imidlertid har Gregory nægtet at give detaljerne til dem, der ikke er kunder hos Deltec.

Santiago tak for din interesse for Deltec. Vi har flere tilsvarende banker for flere valutaer. Som enhver proces for enhver bank, når du modtager midler i fremmed valuta til din oprindelige licens (selv som en indenlandsk eller international bank), vil du bruge den tilsvarende bank til

– Gregory P. (@dzrgreg) 14. januar 2021

Mens der er rejst spørgsmål om Deltecs påståede forhold til Tether, sker det, at Deltecbank selv har en enorm position i Bitcoin. Sagen bliver meget mere interessant, og det ser ud til, at Tether muligvis kunne bruge Bahamas-ruten uden at bevare gennemsigtigheden i brugen af ​​deres midler. Før vi drager nogen konklusioner, ville vi dog vente med at kende officiel holdning til sagen.

7:20 i videoen Deltecbank har en "stor" position i bitcoin, men Tether har absolut intet at gøre med det, ikke ? @BennettTomlin @CasPiancey Men det var dejligt at høre, at andre aktiver også klarede sig godt i 2020. https://t.co/xbT9bSR6wt

– lenne (@ lenne0816) 14. januar 2021

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me