En blandt større Ethereum [ETH] minearbejdere OKEx Pool Pledges Support til Ethereum 2.0

reklame Phemex

OKEx Pool, en af ​​de største minearbejdere til fem proof-of-work-kryptokurver, er klar til skift til Ethereum 2.0. Den nye version af Ethereum-netværket, som forventes i den nærmeste fremtid, er stadig i testfasen. 

Alysa Xu, Chief Strategy Officer hos OKEx, kommenterede Coingape:

”Taknemmelig for at blive en af ​​de første minedrift, der er forbundet med Topaz ETH 2.0 testnetværket ved hjælp af Prysmatic Labs. Vi er overbevist om, at OKEx Pool som de bedste minearienterede finansielle produkter vil hjælpe minearbejdere med at styre deres prisrisiko og forventede kontantstrøm via indsats i de kommende dage. Endnu mere ville det drastisk berige brugernes klæbrighed over for vores OKEx-økosystem. ” 

Ethereum 2.0 Topaz testnet har tiltrukket OKEx-puljen som en af ​​sine tilhængere. Topaz gik online den 15. april 2020 med støtte fra Prysmatic Labs. OKEx Pool samarbejdede straks med Prysmatic og blev en af ​​validatorerne til testnet. Efter lanceringen af ​​Ethereum 2.0 forventes OKEx Pool at lancere øjeblikkelig adgang til ETH-indsats for mindre ejere. 

Ethereum 2.0 ledes til lanceringen i juli

Baseret på aktuelle beredskabsniveauer og testnet-ydeevne er lanceringen af ​​Ethereum 2.0 planlagt til første halvdel af 2020. De fleste udviklere forventer, at den nye indsatsmekanisme er klar inden juli. Dette vil flytte det nuværende Ethereum-netværk fra minedrift gennem GPU-kort eller specialmaskiner og til fuld indsats. Dette betyder, at blokke på Ethereum 2.0 vil blive produceret af validatorer med en minimumsindsats på 32 ETH. 

I øjeblikket, OKEx Pool har 151 aktive minearbejdere til en samlet hashrate på mere end 27 GH / s ud af over 192 TH / s for hele Ethereum-netværket. Efter lanceringen af ​​en indsatsmekanisme kan OKEx begynde at tilbyde belønninger til opbevaring af ETH i børsen eller pool-tegnebogen.

Topaz-netværket har fortsat med at invitere partnere som validatorer i de sidste par uger. Det øgede antal validatorer viser håbefuld støtte til den eventuelle mainnet-lancering. At have flere validatorer betyder et mere sikkert netværk uden enheder, der er i stand til at svinge konsensus. Ethereum 2.0 vil sigte mod at bevare alle funktionerne i det gamle netværk, herunder tokens, distribuerede apps og decentrale finansieringsorganisationer. 

Betaler Ethereum Mining stadig?

Minedrift er dog stadig en mulighed for at vinde ETH eller andre bevis for indsatsmønter. Minedrift af ETH-mønter har været stabil i de sidste måneder, hvilket giver både store puljer og mindre operationer mulighed for fortsat at få blokbelønninger. Skiftet til Ethereum 2.0 betyder også et dynamisk miljø for minearbejdere, der konstant skal revurdere deres rentabilitet. 

Økosystemer som Coinfly har optimeret minedriftsinformation til situationer som skiftet til Ethereum 2.0. Coinfly har gennemgået flere Ethereum-hårde gafler med succes og kan tilbyde en jævn vurdering af rentabiliteten. Tjenesten men poolen er tilgængelig for alle typer udstyr og tilbyder en let skift mellem forskellige aktiver. Coinfly driver også sin egen højtydende Ethereum-minedrift med noder på Microsoft Azure til problemfrit arbejde og PPS + -betalinger med 0% gebyrer. Minimumsudbetaling er 0,05 ETH, betalinger foretages hver 24 timer.

Den mest stabile, sikre og rentable PPS Etherium-pool. Noder er i Microsoft Azure. I dag tilbyder vi en enestående mulighed for at udvinde gratis med 0% provision, lave udbetalingsgrænser, ingen registrering osv. 

Coinfly er i modsætning til NiceHash ikke afhængig af lejet computerkraft. I stedet sigter tjenesten mod at returnere minedrift til enhver computer- eller maskinejer. Minedrift er accelereret for Bitcoin forud for halveringen, og i de sidste par uger af Ethereum proof-of-stake. Af den grund er sporing af rentabilitet og skift til den mest rentable algoritme en unik funktion tilgængelig via Coinfly. Deres service samler minedrift til både store og små mønter, hvoraf nogle er tilgængelige for CPU-minedrift.

Ethereum 2.0 vil udgøre nye udfordringer for at blokere skabere. I stedet for at investere i elektronik skal potentielle validatorer have en vis mængde ETH-tokens i en proces kaldet staking. Til aktuelle priser står ETH lige over $ 200, en grundlæggende andel på 32 ETH vil koste mere end $ 6.400. Indsættelse af mønterne kræver også pålidelige partnere. 

Hvordan OKEx Pool Support hjælper Ethereum 2.0-lanceringen?

OKEx Pool kan blive en af ​​disse partnere og potentielt udvide Ethereum 2.0-blokbelønninger til mindre ejere. Meddelelsen om den uundgåelige opgradering til Ethereum 2.0 hjælper også med at øge markedspriserne på ETH, da poletterne vil finde øget efterspørgsel i indsatsen. Med en begrænset forsyning på 110 millioner ETH vil nogle tokens blive låst i indsats, mens andre forbliver låst i decentrale finansieringsorganisationer. Den nedsatte omsætning og øgede efterspørgsel vil skabe yderligere knaphed for ETH. 

Derudover genererer Ethereum 2.0 meget mindre nye tokens. De forventede belønninger vil være nede på ca. 2 millioner om året fra det nuværende niveau på 4,7 millioner om året. Ethereum har skåret sin blokbelønning de sidste par år i et forsøg på at udfase minedrift. Lanceringen af ​​Ethereum 2.0 forventes nu at få flere tilhængere og popularitet som en af ​​de største begivenheder i krypto i 2020.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me