Den stigende “ekstremisme” i Crypto, er Craig Wright den person, der mest kan lide i Crypto?

Craig Wright er ikke den mest elskede person i kryptouniverset lige siden han ”fejlagtigt hævdede” at være Satoshi Nakamoto. Kontroversen omkring ham er fortsat med at vokse, som det er blevet fundet regelmæssigt at bande mod nogle prominente navne i kryptovalutaverdenen. Og det seneste drama af BCH fork har netop forværret tingene, da mange fremtrædende fyre sendte negative kommentarer til ham.

Er Craig Wright faktisk en skurk i kryptoverdenen?

Craig Wright er ikke i et meget sødt sted lige nu. Han har modtaget kritik fra alle hjørner, og fra en række fremtrædende personligheder i kryptoverdenen angriber ham for hans påstande og trusler, som han har udstedt med hensyn til den seneste BCH-hårdgaffel. Den meget nylige trussel, hvor han tog kryptoverdenen til løsesum ved at true med at sende Bitcoin-prisen ned til $ 1000, da BCH forbereder sig på at opdele.

Tweeting inden splittelsen af ​​Bitcoin Cash-protokollen, som i sig selv er en gaffel i den ‘kerne’ Bitcoin blockchain fra august 2017, advarede Wright Bitcoin-minearbejdere om, at hvis de viser støtte til Roger Ver / Jihan Wu (Bitmain) -backed Bitcoin Cash ABC (BCH) over sit Bitcoin Satoshis Vision (BSV) -projekt, han ville søge at finansiere sin side af enhver efterfølgende ‘hash war’ kamp ved at sælge bitcoins og bringe prisen til USD 1000.

Til alle BTC-minearbejdere …

Hvis du skifter til min BCH, er vi muligvis nødt til at finansiere dette med BTC. Hvis vi gør det, sælger vi for USD og, ja … vi tror, ​​at BTC-markedet ikke har plads … det tanke.

Tænk over det. Vi sælger meget!

Overvej at ….

Og have en dejlig dag

(BTC til 1000 fas mig ikke) pic.twitter.com/oUScEahtWc

– Dr Craig S Wright (@ProfFaustus) 14. november 2018

Denne erklæring har samlet meget kritik. Joseph Young, den kendte journalist, fortsatte med at sige, at ”Craig Steven Wright var en skurk, og nu er han bare kræftfremkaldende. Han påvirker både Bitcoin og Bitcoin Cash negativt og starter en hash-krig ”

Først var Craig Steven Wright en skurk.

Men nu er han bare kræft. Han påvirker både Bitcoin og Bitcoin Cash negativt og starter en hash-krig, der spilder ressourcer på begge kæder.

Det er personligt for ham, han er en galning. Støt ikke dette fjols.

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 15. november 2018

Craig havde for nogle dage tilbage truet Roger Ver med at forstyrre kryptokurrencyhandel over hele verden som gengældelse for den kommende Bitcoin Cash hardfork. Sådan reagerede Craig Wright på Vers støtteerklæringer for den hårde gaffel, der blev annonceret af BitcoinABC:

“Hvis du vil have krig … vil jeg gøre to år uden handel. Ikke noget. I krigen kan ingen mønter handle. Hvis du vil have ABC, vil du have shitcoins, velkommen til konkurs <…> Jeg vil se BCH-handel på 0 i et par år <…> Side med ABC, du hader bitcoin, du er min fjende. Du har <…> ingen idé om hvad det betyder. Du vil. JEG ER Satoshi <…> Dit valg.”

Han havde også modtaget nogle negative kommentarer fra Vitalik Buterin, da Tim Copeland delte en nyhed om Craig-kommentarer til Fork og nævnte, at “Vitalik Buterin mener, at Craig Wright ikke burde have en stemme”

Vitalik Buterin mener, at Craig Wright ikke burde have en stemme. Mens mange er uenige i hans tro, taktik og adfærd – tror jeg, at han som enhver har ret til at blive hørt. Så her er hans side. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. november 2018

som Vitalik svarede ”Craig Wright burde absolut have en stemme. Men så gør os alle.

Vitalik Buterin mener, at Craig Wright ikke burde have en stemme. Mens mange er uenige i hans tro, taktik og adfærd – tror jeg, at han har ret som enhver til at blive hørt. Så her er hans side. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. november 2018

I august havde Vitalik bedt BCH-samfundet om ikke at følge Craig Wright.

BCH-samfundet bør IKKE gå på kompromis med Craig Wright for at “undgå en splittelse” og bør omfavne det som en mulighed for endelig at udstøde og afvise ham. Bitcoin Craig (BCC) kan tage tickersymbolet fra den nu nedlagte kryptokurrency, som den er en passende efterfølger til.

– Vitalik Ikke-giver af Ether (@VitalikButerin) 22. august 2018

Uanset om det er rigtigt eller forkert, mister Craig Wright bestemt noget ansigt her, men kommer i kamp med alle i branchen. Lad os se, hvordan han reagerer, når gaffelen går i gang.

Er Craig Wright virkelig en skurk, eller er det andre, der har slået sig imod ham? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me