Salausala vaatii sääntelyviranomaisilta selkeää, vankkaa ja mukautettua käytäntöä, joka tukee salauksia

Yksi tärkeimmistä esteistä, joka estää yhdysvaltalaisia ​​sijoittajia salaustoiminnasta, on epäselvä sääntelykehys. Ymmärtämällä sopivan ja suotuisan sääntely-ympäristön tarve kryptojen selviytymiselle Yhdysvalloissa, monet alan asiantuntijat ja analyytikot maassa näkevät ilmaisevan näkemyksensä ja ehdotuksensa sääntelyviranomaisille ja lainsäätäjille. Yhdellä tällaisella viimeisimmällä yrityksellä. amerikkalaisen salausalan johtajat ovat tavanneet lainsäätäjiä Capitol Hillillä pyöreän pöydän keskustelussa, joka keskittyy pääasiassa ICO: iden ja digitaalisten valuuttojen sääntelyyn.

Kongressiedustaja kutsuu johtajat perinteiseen talous- ja blockchain-teollisuuteen

Kokouksen järjesti republikaanien kongressiedustaja Warren Davidson, jota pidetään jo varsin suuressa arvossa digitaalisen omaisuuden yhteisössä salausystävällisten näkymiensä vuoksi. Yli 50 sekä perinteisen rahoitus- että blockchain-alan yritysjohtajaa osallistui pyöreän pöydän edustajiin muun muassa salausjätteistä, kuten Coinbase, Kraken, ConsenSys, Nasdaq, Circle ja Fidelity. Syynä tämän kokouksen erottumiseen on herra Davidson, isäntä valmistelee parhaillaan salausasetusta, joka esitellään edustajainhuoneessa myöhemmin tänä syksynä..

Keskustelu käytiin edellisessä vaalia edeltävässä istunnossa, mikä antoi salauksen harrastajille hyvät mahdollisuudet ilmaista huolensa salausalueen sääntelystä. Pääsanoma lainsäätäjälle oli selkeä: Sääntelyviranomaisten on omaksuttava selkeä ja vakaa politiikka salausta varten, muuten lohkoketjuyritykset joutuvat etsimään laitumia uusia.

Neljän tunnin keskustelun jälkeen kongressiedustaja Davidson muistutti, että hänen salauslaskunsa ei ole vielä valmis, ja paneeli oli loistava tapa kuunnella alaa ja päättää sisällyttämisestä ennen lopullisen luonnoksen esittelyä lainsäätäjille.

Hän sanoi, että “alan lailliset toimijat haluavat jonkinlaista varmuutta, jotta voimme estää petokset ja panna niistä syytteeseen. Olen varma, että voimme siirtyä eteenpäin ja tehdä siitä kukoistavan markkinan Yhdysvalloissa. Meidän on ehdottomasti tehtävä se, teimme sen hyvin Internetin kanssa. “

Coinbasen pääjohtaja Mike Lempres vahvisti muutoksen tarpeen sanomalla sen,

“Me kaikki haluamme oikeudenmukaiset ja hallitut markkinat, haluamme kaikki samat asiat, joita sääntelyviranomaiset tekevät. Sitä ei tarvitse tehdä samalla tavalla kuin aiemmin, ja meidän on oltava avoimia sille. “

Circlen vanhempi virkamies Carla Carriveau ja entinen SEC: n virkamies vastasivat, että vaikka SEC selventää voimassa olevia lakeja, kongressin tehtävä on tehostaa toimintaa. Hänen mukaansa,

“Kongressin on toimittava, koska SEC on sanonut oikeaksi pitämänsä ja jo tehnyt sen, mitä heidän mielestään tarvitsee tehdä.”

ConsenSysin asianajaja Joyce Lai muistutti lainsäätäjiä siitä, että koska kryptovaluutat eivät ole sidoksissa mihinkään hallitukseen, niiden perustajilla on vain vähän tai ei lainkaan rajoituksia liiketoimintansa sijainnille. Ainakin puolet osallistujista varoitti, että Yhdysvaltain sääntelyviranomaisten on annettava selkeyttä antamatta salakirjoitusyrityksille muuten hankkeita, jotka muuten siirtyvät salausta tunteville alueille, kuten Maltalle tai Sveitsille..

Lue myös: Nykyinen sääntelykehys ei sovi yritysten käyttöönottoon Cryptos: Veterans Tell SEC

Salausasiantuntijat vaativat sääntelykehyksen toimintaa, jotta ne sopisivat salausvaluuttoihin

Aikaisemmin tällä viikolla joukko alan asiantuntijoita ja veteraaneja, jotka koostuvat Bitcoin-ydinkehittäjästä Bryan Bishopista, entisestä Morgan Stanleyn toimitusjohtajasta Caitlin Longista, sähköisen kaupankäynnin koodauksen edelläkävijästä Chris Allenistä, Ernstin perustajasta & Youngin blockchain-tiimi Angus Champion de Crespigny ja rahastonhoitajan asianajaja Gavin Fearey esittivät SEC: lle lähettämässään kirjeessä aikomuksensa auttaa SEC: tä paljastamalla kriittisen valinnan sääntelyn käsittelyn kannalta kriittiset näkökohdat, joita ei käsitelty muissa aiemmin tehdyissä kommenttikirjeissä. SEC.

Kirjeessä todettiin, että digitaaliset hyödykkeet ovat ainutlaatuinen omaisuusluokka, jolla on ainutlaatuiset vahvuudet ja kyvyt, ja jos ne sovitetaan olemassa olevaan markkinainfrastruktuuriin, sijoittajille aiheutuu riskejä, joita muuten ei olisi. Ryhmä ehdotti, että SEC: n tulisi yrittää päivittää markkinoiden infrastruktuuri, jos se todella haluaa hyödyntää Bitcoinia ja muuta tekniikkaa ja vahvistaa edelleen rahoitusjärjestelmää.

Kun salausteollisuuden asiantuntijat ilmaisevat mielipiteensä asetuksista, voidaan aistia, että myös sääntelyviranomaiset aktivoituvat ja yrittävät ymmärtää, mitä salausteollisuus tarvitsee. Tämä viestintäsilta on välttämätön suotuisan poliittisen kehyksen luomiseksi.

Ottaako Yhdysvaltain lainsäätäjät ja sääntelyviranomaiset huomioon teollisuuden kysynnän ja laativatko he kattavan politiikan kryptovaluuttojen puolesta? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me