ABCC AT Token -katsaus ja -analyysi

Yleiskatsaus

Yksi cryptocurrency -markkinoiden suosituimmista trendeistä on tällä hetkellä krypto-valuutanvaihtojen alkuperäiset merkit. Suosittu salausvaihto, kuten Binance, Huobi ja KuCoin, ovat muun muassa käynnistäneet oman kryptovaluuttansa. Binance Coin (BNB), Huobi Token (HT) ja KuCoin Shares (KCS). Viime kuukausina, kun suurin osa kryptovaluutoista joko yritti ylläpitää vauhtiaan tai laski merkittävästi, nämä BNB: n kaltaiset valuuttakolikot eivät ole olleet vain elossa olevia, vaan yksi harvoista kasvavista. Uusi markkinoiden salausvaluutanvaihto ABCC, digitaalinen omaisuudenvaihto, on nyt valmis vapauttamaan natiivin tunnuksensa AT. Selvitetään se!

ABCC-tunnus

ABCC on salakirjoituspörssi, jonka tavoitteena on tulla maailmanluokan pörssiksi digitaalisen omaisuuden arviointikehyksensä, erilaisten kaupankäyntivaihtoehtojensa avulla, kuten salauskauppa, marginaalikauppa, OTC-kauppa ja sopimuskauppa.

ABCC-tunnuksella (AT) vaihto aikoo kannustaa käyttäjiään.

Vaihto on jo olemassa viimeisten kahden kuukauden ajan, ja sen alustalla on lueteltu useita kryptovaluuttoja. Suosittujen kryptovaluuttojen, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) ja Qtum (QTUM), lisäksi sillä on myös muita kolikoita, jotka lisäävät monimuotoisuutta ja palvelevat eri käyttäjien tarpeita.

  • Joukkueen profiili

ABCC: n perusti Calvin Cheng, jonka verkkosivuilla on kokenut neljän neuvonantajan ryhmä, tohtori Michael Frendo, joka on Maltan entinen ulkoministeri. Muita nimiä ovat, Weixing Chen on blockchain-sijoittaja, joka on investoinut lukuisiin blockchain-projekteihin, Zhang Lei on tuotepäällikkö, joka oli Tapas Mobilen perustaja ja toimitusjohtaja ennen kuin se sulautui Baidu Mobile Security BG: hen, ja sarjayrittäjä, Forrest Chen, joka aiemmin perusti Umengin, jonka Alibaba osti.

Pörssissä on myös kolme institutionaalista sijoittajaa hyvitettynä sen nimelle. Funcity Capital, Dream Seeker Capital ja BlockOrigin Capital.

ABCC AT -merkki

  • Bisnesmalli

Blockchain-pohjainen AT-tunnus on kotoisin ABCC Digital Asset Exchangesta, joka antaa haltijoilleen pääsyn useisiin etuihin. AT: tä käytetään tuotteiden tai palveluiden käyttämiseen ABCC: ssä, kuten transaktiomaksujen maksamiseen tai muun digitaalisen omaisuuden ostamiseen. Lisäksi osallistua kampanjoihin ja aktiviteetteihin sekä palkita. AT antaa lisäksi haltijalle mahdollisuuden osallistua yhteisön rakentamiseen ja ehdottaa ehdotuksia muiden tehtävien ohella.

He palauttavat 80% kaupankäyntimaksusta AT-haltijoille USDT: ssä, BTC: ssä ja ETH: ssa.

  • Taustatekniikka & salausmyynnin joustavuus

Tämä Singaporessa toimiva pörssi perustettiin huhtikuussa 2018, eikä se ilmeisesti veloita kaupankäyntimaksuja. Sen alkuperäinen tunnus AT on ERC-20-pohjainen tunnus, jonka kokonaishinta on kiinteä 210 miljoonaa ja arvioitu alkuperäinen hinta on 0,4 dollaria tunnusta kohti.

Tunnuksen jakelu

Yhteensä 210 miljoonasta rahakkeesta 50 prosenttia osakkeista on tarkoitettu tällä tavalla jaettuun samanaikaiseen julkaisemiseen, 10 prosenttia menee sijoittajille, 20 prosenttia joukkueelle ja toinen 20 prosenttia vaihtoalustalle.

Loput 50 prosenttia on kaupan rahoitusosuuksia, joista 40 prosenttia on kauppaa, jossa foorumilla kauppaa käyvät jäsenet palkitaan kaupasta-kaivokseen (ToM) -mekanismilla ja 10 prosenttia palkkioina historiallisista kaupoista..

Bitcoin-kaivosmallin tavoin AT-tunnukset ovat ottaneet käyttöön inflaatiomallin, joka sisältää julkaisu- ja jakeluvaiheet. Puolirappeutumismallin mukaan on yhteensä 6 jaksoa, joissa kullakin jaksolla on 120 päivää. Lisäksi lohkot muodostetaan 6 tunnin välein, mikä tarkoittaa noin 4 lohkoa päivässä.

Mitä tulee jakeluun, AT jaetaan “lohkossa jäsenille prosenttiosuutena niiden kaupankäyntimaksuista kyseisen lohkon sisällä”.

  • Yhteisön hyväksyntä

Pörssi on kaksi kuukautta vanha ja on läsnä Facebookissa, Twitterissä ja sähkeessä. ABCC, jolla on yli 4500 seuraajaa Facebookissa ja Twitterissä ja 2400 jäsentä Telegramissa, kiinnittää asteittain sijoittajien huomion. Sillä on myös japanilaisia, korealaisia ​​ja venäläisiä sähkeryhmiä.

ABCC AT -merkki

Huomautus sijoittajille

Vaihtomerkit ovat yhä suositumpia, mikä tarjoaa tuottoisan ja turvallisemman sijoitusvaihtoehdon. ABCC: n AT-tunnus aikoo hyödyntää tätä potentiaalista markkinaa erityisellä Bitcoin-kosketuksella, kuten kaivosinflaatiomalli. Pörssi on jo luonut läsnäolonsa markkinoilla 39 kaupankäyntiparilla ja 3 vaativimmalla kryptovaluutalla eli BTC, ETH ja USDT perusvaluuttana. Lyhyessä ajassa pörssi on rekisteröinyt hyviä lukuja kaupankäyntimäärän, kaupankäyntimarkkinoiden ja käyttäjien suhteen, mikä lisää arvoa sen AT-tunnukselle.

Metodologia

Tunnuksen arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: t (Key Performance Indicators):

  • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
  • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
  • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
  • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
  • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
  • Yhteisön hyväksyntä – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme arvostelumme eheyden ja elinkelpoisuuden seuratessamme luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat projektit täysin puolueettomasti.

Haluatko, että Coingape tarkistaa merkkisi? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee projektiarvostelut vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me