Bedre end guld: 5 grunde til at købe Bitcoin

Med udviklingen af ​​teknologi udvikler næsten enhver livssfære sig og bliver mere avanceret – håndskrevne breve erstattes af øjeblikkelige elektroniske meddelelser, trykte bøger konkurrerer med e-bøger, selv almindelige kontante betalinger kan foretages fra dit hjem via e- bankvirksomhed. Alt bliver digitalt.

I 2009 så verden fødslen af ​​et nyt teknologisk fænomen – Bitcoin. Ideen om en kryptografisk sikker peer-to-peer-valuta havde meget appel til offentligheden og har siden da optaget hovedet hos mange investorer. Hvad gør kryptokurrency til et unikt investeringsaktiv? Og hvorfor er så mange mennesker villige til det køb Bitcoin i dag? Lad os se.

Ethvert værdifuldt investeringsaktiv skal have 5 nøgleegenskaber – knaphed, sikkerhed, delelighed, mobilitet og ægthed. Bitcoin markerer alle boksene!

Mangel

Mange eksperter betragter begrænsningen af ​​antallet af Bitcoins som en positiv vækstfaktor, der bestemmer værdien af ​​kryptovalutaen i de kommende år. Bitcoin blev designet til aldrig at overgå forsyningen i 21 millioner mønter. Nu har den allerede overskredet 17 millioner, hvilket betyder, at Bitcoins levering er ved at løbe tør. På verdensplan kan det virke som en lille mængde, men det er noget, der helt sikkert tilføjer, at Bitcoin er så værdifuldt i øjnene af investorer.

En begrænset forsyning af Bitcoins bliver virkelig et pålideligt værktøj mod afskrivning af de digitale penge. Men hvad der ses som en velsignelse, kan lige så godt blive til en eksplosion. Dette er tilfældet med Bitcoin.

Bitcoin er immateriel, og den eneste måde, du kan bevise, at du ejer mønter, er at have en privat nøgle til den tegnebog, du gemmer dem i. I princippet tillader kryptovaluta-tegnebøger dig ikke at gendanne den private nøgle; hvis du mister det – mister du også alle dine Bitcoins. Disse mønter vil være lige så gode som væk, faktisk kommer de ud af brug. Ifølge nogle rapporter, 4 millioner tokens har allerede været inaktive – de går tabt for evigt og vil aldrig blive hentet. Dette indebærer, at Bitcoin er endnu mere knappe end guld.

Knapphed gør Bitcoin deflationær og bidrager således til stigningen i prisen – i det mindste er det, hvad mange investorer stoler på.

Sikkerhed

Bitcoin er decentraliseret; den tilhører ikke nogen af ​​regeringerne eller de centraliserede myndigheder. Den eneste enhed, der har direkte kontrol over brugerens Bitcoins, er brugeren selv (indtil han ejer den private nøgle). Du kan kun bruge eller overføre Bitcoin, hvis du har de relevante nøgler, som transaktioner underskrives med.

I det væsentlige fungerer Bitcoin under en unik kryptografisk beskyttet protocoDet er næsten umuligt at underminere. Transaktionsdata på hver Bitcoin i omløb registreres i blockchain og distribueres på tværs af alle noder på netværket. Disse noder fungerer også som validatorer af Bitcoin-transaktionerne. Når der er manipuleret med dataposten, bliver transaktionen ikke verificeret af noderne. Denne valideringsalgoritme gør Bitcoin-netværket gennemsigtigt og selvpolitisk.

Da Bitcoin imidlertid stiger i værdi, øges antallet af cyberangreb på Bitcoin-tegnebøger og børser. For at undgå at miste dine Bitcoin-midler skal du sørge for ikke at gemme dem i online tegnebøger, der er særligt sårbare over for hacks. En hardware-tegnebog er sandsynligvis det bedste valg her.

Husk, i tilfælde af Bitcoin er du den bank, der har ansvaret for midlerne!

Foreslået artikel: 5 fejl, som kryptovalutahandlere normalt laver

Delbarhed

En anden grund, der gør Bitcoin til en venlig investering, er delbarhed. Har du nogensinde haft en chance for at investere i en brøkdel af guldbarrer? Sikkert ikke. Det giver bare ingen økonomisk mening. Fra det objektive synspunkt kan guldmarked, fast ejendom, aktier eller futures ikke bare opdeles i små enheder, mens Bitcoin kan.

På nuværende tidspunkt er den mindste enhed af Bitcoin Satoshi. Dette er en hundrede milliontedel af Bitcoin (0,00000001 BTC) eller $ 0,00005988 ifølge den nuværende BTC til USD sats. Ser overkommelig nok ud, ikke??

Mobilitet

Faktisk kan du gemme milliarder af dollars i Bitcoin uden behov for specielle hvælvinger eller depositumskasser. Cryptocurrency er en let bærbar investeringsenhed – alt hvad du behøver, er en tegnebog, der muligvis kommer i form af en software-app, memory stick eller blot et stykke papir.

Du kan også sende dem alle til enhver, der er halvvejs væk i løbet af få minutter – ligesom en e-mail. Tidligere var det umuligt at udføre uden deltagelse af formidlere.

Desuden ved folk, der rejser til udlandet, meget godt, at der normalt er begrænsninger for import af valuta. Når du har overskredet grænsen, skal du oplyse oprindelsen af ​​disse penge og bevise din ejerskab. Lad være med at eksportere eller importere guld. At overføre ædle metaller over grænsen er en dyr og risikabel venture.

Bitcoin udelukker alle disse ulemper fra listen, da det hidtil ikke er reguleret af international lov.

Ægthed

Bitcoins ægthed kan næppe debatteres. Med sin fødsel blev samfundet introduceret til et innovative koncept for penge der indvarslede en ny æra af kryptoøkonomien, fri fra tredjeparts intervention eller opbakning. Det underliggende princip for decentralisering giver brugerne økonomisk frihed og bringer penge under kontrol af mennesker snarere end finansielle institutioner.

Hvor kan man købe Bitcoin

Hvis du ønsker at købe nogle Bitcoins, er kryptokursudveksling din destination. Dette er veletablerede virksomheder, der giver brugerne en online markedsplads, hvor Bitcoin kan handles mod fiat-valutaer.

CEX.IO er blandt de førende i branchen. Børsen giver mulighed for at købe Bitcoin (og mange altcoins også) via bankoverførsler eller kreditkort fra næsten alle dele af verden. Dette gjorde CEX.IO til en internationalt anerkendt platform og bidrog til sin brugerbase på over 2.500.000. Enhver kryptokurrency, der er angivet på webstedet, kan købes i USD, EUR eller GBP.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me