8 kaikkien aikojen menestyneintä ICO: ta ROI: n mukaan Osa I

onnistuneet ICO: t

Koska uusia ICO: ita käynnistetään päivittäin, vain harvat niistä onnistuvat saamaan Bitcoinin menestyksen, jolloin markkinat ovat täynnä enimmäkseen epäonnistuneita tai petollisia projekteja.

Tämä ei kuitenkaan ole estänyt sijoittajia etsimästä seuraavaa suurta salausta. Vaikka menestyksen takaamiseksi ei ole tarkkaa kaavaa, on olemassa useita rahakkeita, jotka lanseerattiin alkuperäisillä kolikoilla; ne ovat menestyneet loistavasti ja ovat onnistuneet pysymään sijoittajien huomion alla.

Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme kaikkien aikojen menestyneimpiä ICO: ita, jotka ovat onnistuneet tuottamaan merkittävimmät sijoitetun pääoman tuottoprosentit varhaisille sijoittajille.

NXT

NXT oli yksi varhaisimmista blockchain-startup-yrityksistä, joka keräsi menestystä. Se lanseerattiin syyskuussa 2013 alkuperäisessä kolikoissa, jotka pidettiin BitcoinTalk Forum, jossa se onnistui keräämään noin 16 800 dollaria Bitcoinia.

Salausvaluutta on suunniteltu toimimaan blockchain-alustana, joka sallii pienyritykset, yritykset, Liittyvä kuvaja pankit ottavat käyttöön omat blockchain-sovelluksensa.

Yhden NXT-kolikon arvo ICO-debyytillä oli 0,0000168 dollaria. NXT-rahakkeen korkein hinta oli korkeimmillaan 2,15 dollaria, mikä johti tuohon aikaan huikeaan 1477000 prosentin sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin..

IOTA  

IOTA-projekti on ainutlaatuinen blockchain-projekti, joka yhdistää esineiden internetin blockchain-elementteihin. Se on ainoa kryptovaluutta, joka ei käytä täyttä lohkoketjua. Sen sijaan se soveltaa uutta tekniikkaa nimeltä Vyyhti, joka ratkaisee skaalautuvuutta ja transaktiomaksuja koskevat kysymykset.

Sen ensimmäinen kolikoiden tarjoaminen pidettiin marraskuussa ja joulukuussa 2015, jolloin se sai yli 400 000 dollaria varoja. IOTA-tunnuksia myytiin tänä aikana alle 0,001 dollaria, jolloin ne olivat yhteensä miljardi IOTA-tunnusta. MIOTA-tunnuksen huippu oli 5,69 dollaria, ja vaikka se ei ollutkin niin korkea luku verrattuna joihinkin muihin ICO: iin, se toi varhaisille sijoittajilleen 332500%: n ROI: n..

Ethereum  

Ethereum on luultavasti yksi markkinoiden tunnetuimmista lohkoketjuista. Alustan käynnisti vuonna 2013 Vitalik Buterin, ja se luotiin tukemaan älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia (DApps).

Kuvan tulos Ethereum logo png

Koska Ethereumilla on potentiaalia eri toimialoille, sen alkuperäinen digitaalinen valuutta, Eetteri, on nähnyt uskomatonta kasvua ICO-päiviensä jälkeen.

Alkuperäinen kolikotarjous debytoi kesällä 2014, jolloin myytiin 11,9 miljoonaa Ether-rahaketta, keräten 16 miljoonaa dollaria vain 42 päivässä. Hinta, jolla Eetteriä tarjottiin, oli 0,311 dollaria.

Tammikuussa 2018 ETH saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä, 1417 dollaria, mikä johti ROI: hen lähes 457 000 prosentilla, mikä on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä ICO: ista..

NEO

NEO, aiemmin AntShares, on Kiinan ensimmäinen julkinen blockchain-käynnistys. Se on toinen DApp- ja älykäs sopimusalusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda omia tunnuksiaan tai “älykkäitä omaisuusympäristöjä”.

Sen ensimmäinen ICO-kierros pidettiin lokakuussa 2015, ja se myi 17,5 miljoonaa rahaketta 550 000 dollarin dollarilla. Tuolloin tunnusta myytiin edelleen ANS-tunnuksen alla, mutta se tuotemerkki vuonna 2017 NEO: lle. ANS / NEO-tunnuksen alkuperäinen tunnushinta oli 0,032 dollaria USD.

Toinen joukko myytiin syyskuussa 2016 sen alustan kehittämisen rahoittamiseksi; NEO-rahakkeita myytiin 22,5 miljoonalla dollarilla ja kerättiin 4,5 miljoonaa dollaria.

NEO: n hinta saavutti huippunsa, 196,85 dollaria 15. tammikuuta 2018, mikä tarkoitti 615,056,25 prosentin sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, mikä on esimerkki siitä, kuinka menestyviä ICO: ita tulisi tehdä.

Spectrecoin

Spectrecoin on yksityisyyden suojaan keskittyvä Proof-of-Stake (PoS) -digitaalivaluutta, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa nimettömiä liiketoimia.Kuvan tulos Spectrecoin-logon png: lle

Salausvaluutta käynnistettiin vuoden 2016 lopulla, kun nimettömät digitaaliset valuutat olivat vasta alkaneet houkutella sala-sijoittajia. XSPEC: n alkuarvo oli 0,001 dollaria, ja kaikkien aikojen korkeimmalla hinnalla se myytiin hintaan 6,56 dollaria, jolloin tuotto oli 655 900,00%..

Stratis

Stratis on blockchain-as-a-service (BaaS) -alusta, joka mahdollistaa blockchain-sovellusten kehittämisen yrityskäyttöön.

Alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen lanseerattiin kesäkuussa 2016, mikä onnistui keräämään 600000 dollarin arvosta digitaalista valuuttaa. Stratisin tunnus, STRAT, myytiin alkuperäiseen hintaan 0,007 dollaria tunnusta kohden. Sen kaikkien aikojen korkein hinta oli 22,66 dollaria 9. tammikuuta 2018.

Tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan Stratis käy kauppaa 0,865911 dollarilla. Tämä merkitsee varhaisen rahakkeen haltijoille 38 600 prosentin sijoitetun pääoman tuottoprosenttia kahden vuoden kuluessa.

Arkki

Jatkamme menestyvien ICO-luetteloomme Arkilla. Projekti on suunniteltu tarjoamaan “all-in-one blockchain -ratkaisuja” kehittäjille, käyttäjille ja aloittelijoille.

Ark ICO: n aikana projekti onnistui keräämään 942 000 dollaria ja yksi ARK-tunnus myytiin 0,01 dollaria. Alun perin tarjottu hinta 0,04 dollaria, korkeimmillaan, se nousi lähes 11 dollariin, mikä tuotti sijoitetun pääoman tuoton yli 35000%.Liittyvä kuva

Ark aloitti merkkimyynnin marraskuussa 2016, jolloin se oli yksi harvoista all-in-one-blockchain-ratkaisuista markkinoilla. Se johti melkein 950 000 dollarin nousuun – paljon vuoden 2016 lopulla, jolloin ICO-markkinat olivat huomattavasti vähemmän kehittyneet.

Storj

Storj oli ensimmäisten blockchain-projektien joukossa, joka tarjosi hajautettuja pilvitallennusratkaisuja. Tunnus alkoi käydä kauppaa syksyllä 2014 ensimmäisen ICO: n jälkeen; Kerättiin 461 000 dollaria, ja yhden rahakkeen arvo oli 0,009 dollaria.

Vuonna 2017 Storj järjesti toisen joukkorahoituksen, jolla varmistettiin 30 miljoonaa dollaria ja vielä kolme miljoonaa dollaria siemenrahoitusta. Sen kaikkien aikojen korkein hinta oli 2,96 dollaria, jolloin ROI oli lähes 33 000%. Vaikka kaksi dollaria ei ole niin vaikuttava, sen sijoitetun pääoman tuotto-luku tekee siitä vieraan menestyvien ICO-listallamme.

Lopulliset ajatukset

Tällä tavoin päätämme luettelon kahdeksasta menestyneimmästä ICO: sta niiden sijoitetun pääoman tuottoprosentin mukaan. Uuteen projektiin sijoittaminen sisältää aina sen riskit, mutta siellä on useita merkkejä, jotka voivat tuoda merkittäviä voittoja.

Esitelty kuva: Perhe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me