Kuinka seurata ja hallita salaussijoituksiasi

salausinvestoinnit

Sijoitus kryptovaluuttaan on tulossa erittäin suosituksi sekä yksityishenkilöille että organisaatioille, jotka ostavat enemmän digitaalista omaisuutta. Ensisijainen kryptovaluutta on edelleen Bitcoin, jota pidetään nyt kilpailevana arvovarastona kultaa vastaan. Kuten minkä tahansa muun sijoituksen kohdalla, sinun on seurattava salaussijoituksiasi, jotta tiedät, ansaitsetko voittoa ja haluatko vaihtaa omaisuuttasi.

On olemassa monia tapoja seurata salausvaluuttasi. Tämän mahdollistavat monet startupit ja mobiilisovellukset, joita voit kätevästi hyödyntää pysyäksesi ajan tasalla sijoituksesi kanssa. Tässä artikkelissa hahmotellaan, miten voit seurata salaussijoituksiasi näiden työkalujen avulla.

Cryptocurrency Investment Trackers

Pohjimmiltaan kryptoinvestointien seuranta on mikä tahansa digitaalinen foorumi, jonka avulla sijoittajat voivat seurata salaussalkkuaan. Tämä voi olla sovellus tai verkkosivusto, joka on kytketty kryptovaluutta-lompakkoon digitaalisen omaisuuden hallitsemiseksi.

Myös muut sijoitusseurannat integroituvat salausvaihto suoraan, ja sijoittajat voivat käyttää niitä tosiasiallisesti salausvarojensa kaupankäyntiin. Näiden työkalujen avulla pystyt hallitsemaan kaikkia omaisuuttasi tehokkaasti. Tämän seurauksena voit maksimoida sijoituksesi ja kasvattaa nettovarallisuutesi muuten mahdottomalla tavalla.

salausinvestoinnitunsplash.com

Miksi tarvitset sijoitusseurantaa?

Kryptovaluutat ovat uusi sijoitusomaisuus, joka on ollut olemassa vain hieman yli 10 vuotta. Koska avaruudessa ei ole vielä paljon sijoittajia, hinnat voivat olla hyvin epävakaita ja muuttua nopeasti lyhyessä ajassa. Muutokset voivat johtua kehityksestä, kuten sääntelystä tai keskeisistä vaikuttajista, jotka toteuttavat tiettyjä toimia.

Nopeiden hinnanmuutosten takia on tärkeää seurata tarkasti salaussijoituksiasi, jotta tällaisia ​​muutoksia voidaan käyttää eduksi. Täällä tulevat salauksen sijoitusseurannat.

Seuraavassa on joitain suosituimpia seuraajia, joita voit harkita.

CoinStats

salaussijoitusten seurantappsumo.com

CoinStats on salausportfolion hallintaalusta, joka antaa sinulle pääsyn erilaisiin kryptovaluuttoihin ja pörsseihin. Tällä hetkellä on yli 8000 kryptovaluutta ja 300 vaihtoa, joihin voit linkittää. Kun olet linkittänyt salauslompakon joko pörsseihin tai sovelluksiin, voit hallita sijoitustasi helposti reaaliaikaisilla hintapäivityksillä ja muilla tärkeillä tiedoilla, jotka ovat tarpeen parempaan salkun arviointiin..

CoinStats on saatavana kaikille laitteille, sekä iOS: lle että Androidille, jotta voit seurata salaussijoituksiasi tien päällä. Se on saatavana myös verkossa, macOS: ssa, Telegram botissa ja Apple Watchissa.

Salkku

Blockfolio-arvostelu

Blockfolio on erittäin suosittu salaussalkun hallinnassa. Sillä on yli 5 miljoonaa käyttäjää, mikä saa monien salaussijoittajien luottamuksen. Tällä alustalla sinulla on pääsy tietoihin, kuten digitaalisten omaisuuksien hintahälytyksiin, salkun ja vaihdon automaattiseen synkronointiin, viimeisimpiin salausuutisiin ja moniin muihin.

Ehkä yksi mielenkiintoinen asia tässä kuuluisassa salkunhoitoalustassa on, että sen käyttö on täysin maksutonta. Blockfolio tukee yli 8000 kryptovaluuttaa, ja voit synkronoida sen kautta 300 vaihtoon.

Delta

salaussijoitusten seuranta

Tämä on salausportfolio mobiililaitteille. Vaikka se on ehdottomasti sovellus, se kilpailee tunnettujen nimien, kuten Blockfolio, kanssa, kun on kyse salausvarojen seurannasta. Kanssa Delta, voit seurata salaussijoituksiasi tien päällä olitpa matkoilla, pysyt toimistossa tai kotona.

Sovellus tukee 2000 kryptovaluuttaa ja 7 parasta pörssiä, joiden kanssa voit synkronoida omaisuuden kauppaa. Voit myös helposti tarkastella kaavioita ja kaavioita salaushinnoista kauniisti suunnitellulla, mutta yksinkertaisella käyttöliittymällä. Jos olet sovellusten fani ja haluat pitää silmällä salaussijoituksiasi koko ajan, Delta on tarvitsemasi kumppani.

Altpocket

salaussijoitusten seuranta

Tämä on toinen salausportfolion seurantasovellus, joka tunnetaan viileästä suunnittelustaan. Se tarjoaa paljon enemmän kuin fyysinen houkuttelevuus. Sen avulla voit lisätä API-avaimia eri salauslompakkoistasi, ja voit tuoda kaikki salaustapahtumat ja hallita niitä. Tunnetaan sosiaalisen salkun seurantana, Altpocked avulla voit myös käydä keskusteluja kryptovaluutoista yhteisöissä sekä oppia salauksen huippukauppiailta. Se on yksinkertainen ymmärrettävä sovellus, ja se on helposti muokattavissa makusi mukaan, jotta saat vaihtelevuutta.

Kolikkoseuranta

Tämä on kryptoinvestointien seurantasivusto, joka sattuu olemaan kaikkien aikojen ensimmäinen seuranta kryptovaluutta-kapealla. Sivuston avulla voit seurata avaintietoja, kuten salaustuloja kaikista lähteistä, tappioita ja varastettuja varoja. Lisäksi Contrackingilla on salausvero-ohjelmisto, joka helpottaa omaisuutesi veron laskemista.

Kolikkoseuranta sovellus on saatavana sekä iOS- että Android-laitteilla, ja sillä on pääsy yli 110 omaisuuteen ja vaihtoon hallita ja seurata. Ilmaisen version avulla voit seurata jopa 200 kauppaa, mikä on kohtuullinen luku keskimääräiselle yksityissijoittajalle. Lisää kauppoja on kuitenkin päivitettävä maksettuun versioon.

Muita tapoja hallita salaussijoitustasi

Niin paljon kuin onkin tärkeää käyttää salauksen sijoitushallintasovelluksia ja muita työkaluja, et mene pieleen hankkimalla muita tietolähteitä ja ohjeita. Yksi helpoimmista tavoista saada salkkujen hallinnalle välttämätöntä tietoa on olla aktiivinen omaisuutesi yhteisöissä. Joillakin heistä on erittäin aktiivisia yhteisöjä, joilla on reaaliaikaista tietoa kehityksestä, jota et ehkä löydä sijoitusseurannastasi.

Löydät tällaisia ​​yhteisöjä sosiaalisesta mediasta, kuten Facebook, Twitter, Reddit ja sähke. Voit myös seurata vaikuttajia avaruudessa, jotka antavat arvokkaita päivityksiä hinnasta ja muusta tiedosta. Joten tämä voi auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen hallita salkkuasi paremmin.

Johtopäätös

Oletko kryptovaluutta-sijoittaja? On hyvä tietää, että parhaan mahdollisen sijoituksen saavuttamiseksi sinun on pystyttävä seuraamaan niitä, varsinkin jos sinulla on paljon erilaisia ​​omaisuuseriä. Siksi sinun on löydettävä a kryptovaluutta-alusta joka näyttää sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Sijoitusseurannat on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan monia omaisuuseriä, joten löydät niistä varmasti hyödyllisiä.

Esittelykuva: unsplash.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me